Mens vi venter på foråret og varmere vejr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Foråret har indtil videre ikke budt på så meget andet end regn og sne, og de fleste af os hungrer efter sol, varme, blomster og træer, der springer ud – FORÅR. Vi håber at solen og de højere temperaturer snart viser sig, og mens vi venter, så er det med at få det bedste ud af situationen og få det bedste ud af de kolde dage.

I stedet for at blive deprimeret over vejret, så brug tiden fornuftigt

Forkæl hud, hår, krop og sjæl, fordyb dig i en god bog på sofaen under et tæppe med en god kop sund te.

En god kop te
smager fantastisk og har mange gode egenskaber, som er gavnlig for kroppen. Nyd en kop af den økologiske te med grøn te, ingefær og lemon smag fra Yogi Tea. 17 breve 32,95 kr.

Sheet maskerne er kommet for at blive
, og den her giver et øjeblikkeligt resultat! Få en strålende hud og en ungdommelig glød med Genifique Hydrogel Melting Mask fra Lancôme. Masken efterlader huden blød, smidig og gennemfugtet. Den er nem at bruge og så koster den 95 kr.

Fugtede og opfriskede øjenomgivelser
med en god øjenmaske. Rodial Dragon’s blood eye maske er en hurtigvirkende øjenmaske der giver intens fugt, opfrisker og reducerer hævelser og mørke rander. En pakke med 8 koster 425 kr.

I den travle hverdag
kan jeg ofte nedprioritere hårkur, tiden er ikke lige til det og jeg har ikke tålmodighed til at stå så længe i badet. Derfor passer det perfekt for mig, at påføre en hårkur når jeg alligevel sidder og ser en god film med en kop te. L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Rich Maske er perfekt til tørt og slidt hår. Denne intensive hårkur absorberes straks efter påføring, reparere, genopbygger og efterlader håret dejligt blødt. For Botanicals serien er bæredygtighed et nøgleord med ingredienser af naturlig oprindelse hvilket jeg er vild med! 200 ml. 79,95 kr.

Kom den tørre hud til livs
med en effektiv bodyscrub. Denne beroligende og lindrende body scrub er baseret på havsalt, lavendel og citrongræsolie, dufter fantastisk og efterlader huden ren og blød. Det er en effektiv men beroligende scrub som kan bruges 2-3 gange om ugen. Ole Henriksen Body Care Rub N´ Buff Salt Scrub624 ml. 455 kr.

Efter en omgang bodyscrub så er huden helt klar til at suge de gode ingredienser til sig fra en effektiv bodybutter. En bodybutter er som regel en del federe end en bodylotion og kan være netop det huden hungrer efter. Ved at få styr på de døde hudceller og den tørre hud vil huden få mest muligt ud af de genopbyggende og fugtgivende ingredienser, der er i denne skønne bodybutter fra Kiehl’s. Creme de corps soy milk & honey whipped body butter er parabene- og silikonefri med en skøn duft af kokos, der genopretter, beskytter og blødgører huden. 226 g. 285 kr.

Fødderne bærer rundt på dig hver dag, og de fortjener lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed. Lav dit eget fodbad med ingredienser fra køkkenet. Tilsæt det varme vand lidt planteolie, mandelolie eller kokosolie der giver fugt. Find kamille te frem fra gemmerne og lad det hvile i vandet, kamille virker beroligende. Har du ikke kamille te kan du sagtens bruge en anden urtete. Du kan med fordel købe en badesalt hvis du gerne vil forkæle fødderne. SARD Kopenhagen Epsom Skrubbe og Badesalt indeholder lavendel og mynte hvilket giver en skøn spa duft og følelse. Epsom salt virker udrensende og plejer huden nænsomt. 200 ml. 135 kr.

Få stærkere og sundere negle samt fugtede neglebånd
med en god og nærende olie. SolarOil fra CND indeholder jojoba olie og E-vitamin, der ved gentagende brug giver dig sunde og smukke negle. 15 ml. 139 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar