Nyt

Mona Nybo Grøn: “Mine favoritter”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 5. oktober 2020

Mona har arbejdet med sundhed, ledelse og coaching i 13 år og har brugt de mange års erfaring til at skabe onlineuniverset The Freedom Movement Transformation. Et univers, som er skabt for at inspirere og støtte hinanden i at leve sundere og grønnere. Mona spiser 95 procent plantebaseret samt en smule fisk og skaldyr og deler gerne opskrifter, der kan hjælpe andre til at komme i gang med en sundere livsstil.

Skøn & sund som Mona Nybo Grøn

Mit bedste beauty tip…

At leve sundt. For mig betyder det at drikke masser af vand, detoxe en gang om måneden, få trænet 2-4 gange om ugen, komme ud at gå nogle ture, spise masser af frisk frugt og grønt, få 7-8 timers søvn og TALE PÆNT TIL MIG SELV. Ingen af os er perfekte, men jeg tror på, at vi er smukkere, når vi er glade, og vi er gladere, når vi fokuserer på det positive i vores liv. Jeg tror på Law Of Attraction og at vi dermed får mere af det, vi fokuserer på. Roser vi os selv i spejlet for vores mod, passion, smil, venlighed, sårbarhed, omsorg for andre og glædes over at have fået et fantastisk liv stillet til rådighed, så får vi endnu mere af det hele.
 

Jeg er super vild med bareMinerals produkter. Specielt deres foundationsystem med Original, Warmth og Mineral Veil. Dem har jeg brugt i mange år, og de giver en smuk, solbrændt glød til huden på en let og usminket måde. Det er jeg vild med, da jeg egentlig ikke bruger ret meget makeup. 420 kr.

Produkter kan jeg ikke leve uden…

Det første produkt, jeg tænker på, er Biotherm Deo Pure roll-on. Den har været en fast følgesvend siden mine teenageår, og dens neutrale duft går fint med enhver eau de toilette eller parfume. Derudover er jeg super vild med bareMinerals’ produkter. Specielt deres foundation system med Original, Warmth og Mineral Veil. Dem har jeg brugt i mange år, og de giver en smuk, solbrændt glød til huden på en let og usminket måde. Det er jeg vild med, da jeg egentlig ikke bruger ret meget makeup. Til hverdag bruger jeg faktisk kun en lækker dagcreme og mascara, da jeg synes min hud er fin, som den er. I øjeblikket bruger jeg en dagcreme fra Shiseido.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Creme med SPF 25. 50 ml. 720 kr.

Når jeg skal forkæle mig selv…

Forkæler jeg min familie med et restaurantbesøg, en rejse, noget lækkert hjemmebagt eller en af deres yndlingsretter. Living is giving, så der er stor forkælelse og tilfredsstillelse ved at gøre dem, jeg elsker, glade. I julegave gav jeg et år min søster og mor en spaweekend for os alle tre. Det var vildt dejligt at se glæden hos dem, da jeg gav dem gaven, og vi kunne glæde os i flere måneder til oplevelsen. Weekenden blev helt fantastisk med god mad, bobler, morgenyoga, sol og en masse spahygge. Den gave endte med at give mig meget mere, end jeg havde drømt om. Jeg forkæler i øvrigt også mig selv med en omgang Shellac i ny og næ, når jeg har lyst. Jeg er vild med at have smukke, stærke negle.
 

Jeg forkæler i øvrigt også mig selv med en omgang CND Shellac i ny og næ. Jeg er vild med at have smukke, stærke negle. Shellac er en professionel behandling og kan bookes på landets skønhedsklinikker. BOOK DIN BEHANDLING HER >>

Jeg holder mig sund ved at…

Spise masser af frugt og grønsager! Vi ved jo godt, hvad vi bør spise – 6 om dagen – men det er ikke så let at få spist det hver dag. Specielt ikke, hvis det skal være råt, solmodent og økologisk og variationen skal være bred og helst have hele regnbuens farver. Derfor supplerer jeg og min familie hver dag kosten med veganske frugt-, grøntsags-, bær- og omegakapsler. Det har jeg haft som daglig rutine gennem mere end 12 år. Det giver os næringen fra 30 forskellige frugter, grøntsager og bær samt Omega 3, 5, 6, 7 og 9. Dem vil jeg ikke undvære en eneste dag, og jeg vil fortsætte med dem resten af mit forhåbentligt lange liv.

Når jeg skal slappe af…

Spiller jeg brætspil med min kæreste, mine drenge og/eller venner. Det er en vildt hyggelig måde at være sammen på, hvor man kan få grinet og få talt om alt muligt undervejs. Jeg behøver ikke at være alene for at slappe af. Jeg kan godt lide samvær med positive og skønne mennesker. Gerne med lidt lækker, hjemmelavet mad og et godt glas vin. Jeg er selvstændig nu, men da jeg havde en lederstilling med nordisk ansvar, var der meget stress omkring mig, og på det tidspunkt havde jeg brug for at være alene og have ro for at koble fra. Tingene ændrede sig fuldstændigt for mig, da jeg blev selvstændig med mit sunde univers. Jeg har ikke været stresset en eneste dag og nyder mit arbejde og det liv, jeg har fået. Jeg tror på, at man kan, hvad man vil, hvis man vil det nok og har en god mentor til at hjælpe en på vej.

>> Du kan blive en del af universet ‘The Freedom Movement Transformation’ på Facebook ved at klikke her <<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.