Mosevand – kilden til en smuk hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skønhedsbranchen er i rivende udvikling og de forskellige producenter, kæmper hver især for at finde kilden til den perfekte smukke hud, der kan forblive velplejet og ung. Det nye sort er Mosevand! Tørv kaldes også “Det sorte guld”, og Turbliss har udviklet 14 forskellige tørv eller tørv-vandbaserede naturlige produkter. 

Det sorte guld

Måske har du hørt historier om tørvemosefundende som Gravballemanden og Tollundmanden, der er blandt verdens mest velbevarede mosefund. Både hud, hår og tekstiler er velbevaret og det er fra netop disse områder at Turbliss produkterne kommer fra. Turbliss har formået at skabe en produktlinje med 100% naturlige kosmetik produkter, som er både luksuriøs og jordisk

Hvor kommer tørven fra?

Turbliss er en etisk tørv kosmetik producent med en produktportefølje, der indeholder 14 forskellige tørv eller tørv-vandbaserede naturlige produkter. Blandt denne produktportefolie er der en luksuslinje, hvor produkterne er tilsat 24K guld. Der er nøje tænkt over produktionen og kvaliteten fra start til slut og tørven, der tilsættes produkterne, bliver gravet ud med håndkraft for at bevare naturen.
De danske tørve områder er for længst skrumpet ind. Men i Estland hvor produkterne er fra, har de 100% organiske tørve områder, der ligger fuldstændig uberørt, langt fra både landbrugets pesitcider og fabriks forurening. Estland er rig på skove og moser, som indeholder det sorte guld – nemlig tørv. Netop på grund af Estlands beliggenhed har geologi, biologi og vejr til sammen skabt et lag af balneologisk tørv, der har et højt indhold af rige næringsstoffer, at det kan anvendes til at fremstille naturkosmetik af høj kvalitet.

Hvad er tørv godt for?

Tørv er rig på følgende bioaktive stoffer; Humic Fulvic Hymatomelansyre, mineraler, lipider, aminosyrer, enzymer, mikroelementer, phytonutrienter og svovl. Produkterne er ikke tilsat andre ingredienser udover 24K guldioner.
De bioaktive stoffer i tørv virker udglattende, fugtgivende, minimerer porerstørrelsen, genopretter hudens pH-værdi, reducerer irriteret hud og rødme samt booster og giver huden fornyet glød og glans.


To af de mest populære produkter fra Turbliss er Bioactive Peat Mask med 24K guld til 349 kr. og Illuminerende Tørvevand med 24K guld til 499 kr..

Turbliss Bioactive Peat Mask er en multifunktionel udglattende ansigtsmaske, som indeholder organiske humic syrer. De humane stoffer fremmer produktionen af hyaluronsyre og kollagen i huden, mens de renser porerne i dybden. Masken er tilsat 24K guld, der stimulerer fibroblasterne til at producerer mere elastin og øge cellefornyelsen. Resultatet på huden efter en måned vil ses i form af en hud med færre fine linjer og rynker og en reduktion i porerstørrelsen.
Sådan anvender du masken:

  1. Først afrenser du huden.
  2. Derefter påføres et tykt lag af masken på våd hud.
  3. Lad masken virke i 10 minutter. Har du sensitiv hud så start med 5 minutter.
  4. Undgå at masken tørre ud på huden. Du kan med fordel fugte masken med Turbliss Tørvevand et par gange mens masken virker.
  5. Fjern masken med en fugtig klud eller afrens med lunken vand.
Se også filmen, der viser hvordan du påfører masken korrekt.
En lille rødme kan forekomme efter brugen af masken, der er helt naturligt og skyldes en stigning i mikrocirkulationen. Anvend masken 1-3 gange om ugen for optimal effekt. 
Turbliss Illuminerende Tørvevand indeholder mere en 90% rent mosevand, 24K guld, mineral glimmer og naturlige mousserende pigmenter. Den høje procent af rent tørvevand hjælper med at genoprette hudens pH-værdi, hvilket giver en mere klar hud med reduceret rødme og irritation. Toneren er oliefri og kan bruges som en dekorativ guldspray på huden – såvel som i håret og på tøjet.
TIP: Tørvevandet er perfekt til brug i kombination med Bioactive Peat Mask, fordi masken skal holdes våd på huden i 10 minutter.

Toneren virker kølende og er et perfekt produkt at bruge om sommeren. Føj et strejf af glitter til den solbrune hud, når du ligger på stranden eller når du skal ud.

Produktet efterlader ikke fedtede pletter på tøjet. Selv en brud i hvide kjoler kan glitre sig selv med dette produkt.

LÆSE MERE OM PRODUKTSERIEN TURBLISS HER >>
Er du forhandler? Læs mere her >>
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet eller lige HER >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar