Multifunktionel makeup, ja tak!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Multifunktionel makeup er uden tvivl det nye sort. Flere produkter i kun et produkt, gør det nemt at friske sig op i løbet af dagen.

Flere produkter i et – det er smart

Hvorfor ikke vælge et produkt, der kan bruges på både læber, kinder og læber? Flere brands har efterhånden lanceret et multifunktionelt produkt, der gør det nemt for os at blive frisket op i løbet af dagen. Før skulle man både have sin gloss eller læbestift i tasken, sammen med en rouge til kinderne og en øjenskygge hvis man er til det. Men nu har man muligheden for at købe kun et produkt, som kan bruges på alle tre områder hvilket både er enormt nemt og samtidig er en langt billigere måde at holde sig smuk på.

De populære multi sticks fås i mange forskellige farver og nuancer, men fælles for dem er at de giver det smukkeste og mest naturlige tone-i-tone look. Det er derfor nemt at finde den farve der passer bedst til dig, din hudtone og undertone i huden.

3 bud på gode multi sticks:

Multi Stick #2 fra Tromborg kan bruges til både kinder, læber og øjne, Den kan bruges alle de steder man ønsker et lille strejf af highlighter med et peach eller rosa skær. 240 kr. 
 

Ilia Mulit-stick indeholder op til 85% certificerede økologiske ingredienser er nem at påføre, og med sin smørlignende tekstur smelter naturligt ind i huden. Multi-stick giver en smuk glød og et frisk finish til kinder, læber og øjne. 289 kr.
 

The Multiple fra Nars er en ikonisk multifunktionel stift til øjne, kinder, læber og krop. Den cremede tekstur blender nemt ind i huden og skaber varme, highlighter effekt eller definition til de ønskede områder. Perfekt til alle hudtoner. 340 kr.

En nem vej til en enkelt, smuk og naturlig makeuprutine…

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.