Mundbind kan give uren hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi har efterhånden alle sammen vænnet os til at skulle iføre os et mundbind hver gang, vi befinder os, hvor flere mennesker er samlet. Men vores hud vænner sig aldrig til det! Huden omkring mund, kinder og hage reagerer på at blive lukket inde i stof i tide og utide. Der findes heldigvis en løsning til din urene hud.

Slut med bumser under mundbindet

På et eller andet tidspunkt i dit liv rammes du højst sandsynligt af bumser og uren hud i større eller mindre grad. For de uheldige kan det være så stor en lidelse, at det kan gå ud over livskvalitet og socialliv, og af gode grunde kan selvtilliden få et knæk på grund af den uvelkomne røde hud. Ofte er det værre i vores eget hoved, end det reelt er, men uanset hvad kan vi hurtigt blive enige om, at bumser, uren hud og andet rødt udslæt helst bare gerne må forsvinde. I disse mundbindstider har vores hud i ansigtet det langt fra optimalt, og du har måske bemærket, at din hud har tendens til at blive mere irriteret og fedtet, og du har nok også oplevet at slå lidt ekstra ud i T-zonen, der hyppigere og nemmere får urenheder. Og bare fordi vi har vænnet os til mundbind, så behøver vi på ingen måde at vænne os til uren hud, for der er heldigvis masser af hjælp at hente i din hudplejerutine.

Hvad kan afhjælpe mundbinds-bumser?

Generelt er det en god idé at bruge lidt ekstra tid på din hudpleje, men gælder det et par irriterende bumser, du vil til livs under mundbindet, så er løsningen ganske simpel.

Spot Stick fra Australian Bodycare er netop produceret til at bekæmpe urenheder på huden, og den styrker og plejer samtidig huden. Det er særligt den antibakterielle Tea Tree Oil, der modvirker bakterier, mens troldnød er med til at lukke porerne, så der ikke dukker nye urenheder op bag ved masken. Vitamin B3, bisabolol og allantoin giver Spot Stick en lindrende og helende effekt, der sikrer, at din hud heler på en sund måde og bliver hurtig stærk igen. Du kan faktisk se den som en slags pletfjerner til huden, der også heler og virker kølende og kløestillende.
 

Brug Spot Stick fra Australian Bodycare rigtigt

 • Spot Stick er utrolig nem at anvende, da den blot skal påføres direkte på det angrebne område. For den mest effektive behandling bør den anvendes flere gange dagligt på de steder, hvor du har problemer med din hud.
 • Den er helt usynlig, så der er ingen, der ser, at du flere gange dagligt behandler din hud og holder den ren og plejet.
 • Derudover kan den bruges både under og uden på makeup, ligesom den kan bruges til al slags hud.
 • Hav den altid med dig. Så er du altid beredt!

Smuk og ren hud uden urenheder

Du kan også passende komme den urene hud til livs ved hjælp af den nærende Face Cream, der indeholder aktive ingredienser til dag og nat. Cremen forebygger bumser og hudorme, er fugtgivende, god til sart, tør og fedtet hud og kan også bruges til daglig pleje af akne eller rosacea plaget hud.

Australian Bodycares Face Cream er fantastisk til dagligdagsbrug, og den er drøj i brug og trænger hurtigt ind ved korrekt dosering. De nøje udvalgte aktive ingredienser forebygger, plejer og modvirker effektivt uren hud og sørger for, at huden forbliver blød og sund. Face Cream går både ind og plejer her og nu, men kan også hjælpe forebyggende på din hud, er antiseptisk og er yderst effektiv mod bumser. Præcis de vilkår, huden ønsker sig, når den skal lukkes inde bag et mundbind.
 

Sådan bruger du Face Cream fra Australian Bodycare

 • Cremen fordeles rundt i ansigtet med runde bevægelser.
 • Benyt chancen til at give din hud en blid massage. Så fordeles cremen godt, og huden har godt af den stimulering, det giver.
 • Face Cream kan bruges både om morgenen og inden sengetid.
 • Det anbefales at vaske huden med Face Wash og rense af med Face Tonic fra Australian Bodycare inden brug.
 • Det er vigtigt, at huden og dine hænder er rene, så du ikke smører skidt rundt i ansigtet, når du bruger cremen.
 

Produkterne fra Australian Bodycare er fri for parabener og 100% veganske. Indeholder ikke animalske ingredienser.

Hvad indeholder Face Cream?

 • Tasmansk peber modvirker irritation og giver en beroligende effekt på huden.
 • E vitamin, som virker som en antioxidant og gør huden mere elastisk og smidig.
 • Ekstrakt af Kakadu Blomme er på grund af dens høje indhold af antioxidanter med til at beskytte huden.
 • Macademia Nut Oil med til at opretholde hudens naturlige fugtbalance, hvilket også gør den stærkere.
 • Tea Tree Oil er fra naturens side et effektiv våben til problemfri hud. Det har en antiseptisk virkning, der bekæmper bakterier og andet snavs. Når huden på den måde holdes ren, virker det effektivt forebyggende over for uren hud og bumser.
>> Læs mere om alle produkterne fra Australian Bodycare lige her <<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.