Mundbind: Sådan holder du en sund hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den 22 august blev det et påkrav, at man skal benytte mundbind i den kollektive trafik og det skaber grundlag for nye rutiner i hudplejen.

De nye restriktioner kræver nye gode vaner

Det gode ved at de varme sommerdage ikke er her længere er, at det er langt mere udholdeligt at skulle bruge mundbind. Det er de færreste af os der føler det behageligt, men vi skal selvfølgelig løfte i flok, og gøre hvad vi kan for at forhindre spredningen af Covid-19. Mundbind har været et påkrav flere steder i udlandet længe, og skal du ud og rejse så er de heller ikke til at komme udenom. Det er bare med at tilpasse sig og tilvænne sin hud og livsstil de nye vaner, for de er måske kommet for at blive.

Mundbind er specielt en plage for dem, der til dagligt bruger dækkende makeup og har problemer med urenheder. Men frygt ej der er masser af ting du selv kan gøre, for at skåne din hud. 

4 tips til en sundere hud når du bruger mundbind:

1. Fugt, fugt og atter fugt

Fokuser på fugt og sørg for at din dagcreme ikke er for fed. Drop olier og fede cremer de dage du bruger mundbind, det kan anbefales du laver lidt om på dine rutiner, så du bruger de mere fede og nærende produkter om aftenen. Det indelukkede og fugtige miljø under mundbindet vil sammen med for fede hudplejeprodukter kunne give tilstopninger, fedtet hud og flere urenheder. På den anden side, så kan mundbind også virke udtørrende og irriterende for dig med sensitiv og tør hud, så fugt er kodeordet.

2. Spar på makeuppen

Det kan godt betale sig at skrue lidt ned for makeuppen på de dage du benytter mundbind. De varme og fugtige forhold under mundbindet ødelægger makeuppen, klatter og ødelægger helheden af din makeup. Du kan enten vente med at påføre din dækkende foundation til du er kommet frem til din destination, helt undlade et for tykt lag foundation eller benytte en plejende CC creme. En CC creme er en creme med en lettere dækkende effekt, et alt i en produkt der både giver fugt, beskyttelse samt en mere ensartet hudtone. 

3. Mist er et must

En ekstra plejende ansigtsmist med masser af antioxidanter og beskyttende ingredienser er et must. Ha din mist i tasken eller på kontoret, så du kan give din hud et velfortjent boost efter brugen af mundbind. Med eller uden mundbind, så er en god ansigtsmist et fantastisk opkvikkende og plejende pust i løbet af dagen.

4. Maskebal

Lad maskeballet fortsætte derhjemme. Benytter du den kollektive trafik til dagligt, så anbefaler vi at man forkæler sin hud med en plejende, fugtgivende og/eller beroligende maske afhængig af hvilken hudtilstand du har. Oplever du at din hud bliver ekstra rød, udtørret og irriteret så benyt en maske med beroligende ingredienser for at genoprette hudens balance. Brug gerne en maske en gang om ugen.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.