N-Beauty = nordisk skønhed

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi har tidligere hørt om K-Beauty og J-Beauty, men 2020 kommer til at handle om N-Beauty. N-Beauty vil tage os tilbage til udgangspunktet hvor less is more.

N for nordisk og naturlig

2020 baner vejen for, at vi kommer til at droppe de indviklede skønhedsrutiner med alt for mange forskellige produkter på hylderne, og kommer i stedet til at koncentrere sig om enkle og effektive hudplejerutiner, hvor man på en nem og overskuelig måde holder sin hud både gennemfugtet, boostet, ungdommelig og med massere af glød og glans – for det kan faktisk sagtens lade sig gøre med få virkningsfulde produkter og gode rutiner.

N-Beauty kan oversættes til nordisk skønhed

Nordisk skønhed er kendetegnet ved det smukke, naturlige og enkle. Det skal spejle sig i vores skønhedsrutiner, hvor vi blandt andet kommer til at se meget mere til multifunktionelle produkter, som kan opfylde flere af vores behov i et og samme produkt. N-Beauty kommer helt naturligt i forbindelse med, at vi er blevet langt mere miljøbevidste og gerne vil mindske overforbrug.
Skønhedsbranchen er i konstant udvikling og vi går mere og mere op i os selv, hvilket også afspejler sig i de mange nye behandlinger, operationer, injektioner og produktlanceringer, der hele tiden kommer på markedet for at imødekomme vores ønsker om at være smukke og nu også mere naturlige.

Less is more!
Elsk det du har, pas på dig selv, oprethold gode rutiner og vid at DU er nok!

 
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.