Når udenlandsk luksus møder nordisk design!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lige så snart vi kører ned ad den lange indkørsel, opstår der en hel særlig ro. Great Northern ligger i Kerteminde på Fyn og var oprindeligt en golfbane, der i 2019 blev udvidet med hele 4.500 m2 unik arkitektur og sin helt egen spaafdeling. Vi er taget en tur til Fyn for at nyde forskellige behandlinger og terapioplevelser i meget smukke omgivelser.

Great Northern: Naturens rå skønhed

Det skulle tage næsten otte år, før Great Northern i foråret 2019 stod færdigt med sidste del af det kæmpe projekt; deres spa. Og det er ikke så underligt, at det har taget tid, for når vi går rundt midt i det, er vi omringet af smukke og vilde detaljer over det hele.
Great Northern er bygget med respekt for lokalområdets natur og historie, og man skal lede længe efter et sted, hvor man føler sig så meget i et med naturen, som vi gør her.
Hele arealet er gravet op, og hver eneste frø, der er sået eller sten, der er lagt, er ikke en tilfældighed. De fantastiske sten, der strømliner alle afdelinger og rum, er fløjet hjem fra Grækenland, og hver enkelt sten er formet og lagt til perfektion på stedet.

Ud over den visuelle og meget smukke del, mærker vi også meget hurtigt, at serviceniveauet er ekstremt højt. Vi føler os velkomne lige med det samme, og der er smil og et ”hej” hver eneste gang, vi går forbi. Sådan er det altså desværre ikke alle steder her i Danmark.
 

Kombinationen af varme og kolde spamiljøer gør, at du får hele oplevelsen med. Og så bør du ikke snyde dig selv for den smukke infinity pool, hvor udsigten i sig selv er penge værd.

Aqua spa

De smukke trapper fører os op til det unikke Aqua spa, som har et samlet areal på 4.500 m2 og rummer flere loungeområder med den unikke infinity pool, saunagus, panorama-pools, kolde og varme spamiljøer og meget mere. Alt sammen med udsigt til de smukke, naturlige omgivelser og den omkringliggende golfbane. Der er tale om en spaoplevelse i international topklasse, hvor der er kælet for alle detaljer. Foruden de luksuriøse spafaciliteter rummer Great Northern Spa også to yogastudier, hvor du har muligheden for at blive guidet igennem en yogaklasse. Spaen indeholder fire hovedområder: Aqua spa, yoga studio, neglesalon og barbershop. De rolige og afslappende omgivelser gør, at vi lynhurtigt kommer ned i gear og finder ro – til trods for hverdagens travlhed.
 

Alle 15 værelser/bungelows er identiske med udsigt udover Great Northern og golfbanen.

Sov godt

Du kan vælge at besøge spaen om dagen og/eller overnatte i et af hotellets kun 15 hotelværelser. Alle værelser er identiske med udsigt udover Great Northern og golfbanen. De er bygget i et med naturen og med det rå udtryk og nordiske design, kan du nyde de eksklusive, men afslappende rammer med kig til søen. Arkitekturen på det lille hus/hotelværelset afspejler mødet mellem den skønne fynske natur og en varm atmosfære, der er perfekt til at fordøje de mange indtryk, du vil få i løbet af dagen.

Du kan kombinere forskellige pakker, så det passer bedst til dig og dine behov. Spapriser fra 850 kr. Ophold fra 1.900 kr.

 
Du kan vælge at besøge de smukke spaomgivelser og forkæle dig selv med et all day pas, der giver dig adgang til aqua spa og en af de mange gennemførte behandlinger, eller du kan booke et af de skønne ophold med overnatning og middag i Restaurant EAT. Great Northern tilbyder et bredt udvalg af opholdspakker til både spa, golf, gourmet mm.

Hos Great Northern er der dømt international standard hele vejen rundt, og rammerne lægger op til en uforglemmelig oplevelse.

Golf i verdensklasse

Great Northern er en golfbane i international særklasse. Banen består af en 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers academy course. Det samlede areal på Great Northern er 100 hektar og hele 3.400.000 ton jord er blevet flyttet på anlægget for at skabe en bane, der er udfordrende for de dygtige og fængende for de uøvede. De golfinteresserede er vilde med banen, og det er jo meget smart at parkere manden dér, mens du nyder din alenetid i spaen.

Den ultimative sanseoplevelse
Det vil være synd at snyde sig selv for en af de mange behandlinger, der giver helt unikke sanseoplevelser. Det dygtige hold af specialister tilbyder alt fra krops- og kosmetologbehandlinger, ansigtsmassage og meget mere. Læs meget mere her og book med det samme.
 

GO Beauty testede:

Vi skal simpelthen være meget bedre til at gøre noget godt for os selv. Med en hverdag, hvor arbejde, børn, madlavning og alt muligt andet praktisk fylder, så har vi altså fortjent at kunne trække stikket en gang imellem og bare have ”mig-tid”.

GO Beautys udsendte fandt i hvert fald ekstra meget ro i hele tre timer, da vi hver nød tre forskellige behandlinger. Peeling, masker, massage og meget, meget mere. Efterfølgende nød vi alle de skønne faciliteter i Aqua Spaen både indendørs og ude. Og det er vist ingen hemmelighed, at vi har lyst til at tage en smut til Kerteminde igen i løbet af vinteren.

1. Bodypeeling med Great Northerns egne produkter

Ravpulveret og enzymer fra ananas fjerner døde hudceller og renser huden effektiv. Fugtgivende og plejende ingredienser efterlader huden ren, ensartet glat og smuk.

2. Vælg mellem…

Enten: Relax Treatment
En skøn og blid massage i ”slow motion”, der er inspireret af ayurvediske bevægelse, vil med berøringer med specielle pensler og geometriske teknikker give dig en følelse af komplet velvære.

Eller: Herbal Experience
En vidunderlig afslappende massage, hvor man overhældes med varm duftende olie og masseres med blide silkebløde strøg. Derefter starter massagen med de varme duftende urtebolde, der er opvarmet i en særlig olieblanding til 140° grader. Urterne er med til at forøge blodcirkulationen, lindrer muskelømhed og spændinger samt giver fornyet energi.

3. Beauty Facial

En ansigtsbehandling, der giver dit ansigt den naturlige, smukke og rene glød tilbage og indeholder afrensning, toning, peeling, dobbelt fugtmaske og Gua Sha ansigtsmassage. Gua Sha er en tusind år gammel teknik, hvor man nænsomt kan fjerne affaldsstoffer, spændinger og smerter. En effektiv massage med øjeblikkelig effekt.

Redaktionen mener:
“Det var en fornøjelse at besøge et sted, der er så gennemført og lækkert. Vores behandlinger var i topklasse, og det er ingen hemmelighed, at vi meget gerne vil besøge Kerteminde igen i løbet af vinteren.”

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

Comments are closed.