Naturlig, ung og frisk hud med Belotero

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi kan ligeså godt indse det. Vores udseende bliver med tiden mindre ungdommeligt og mister den der friskhed, som ellers er så fin. Det er dog ganske naturligt, og det er noget, vi alle på et tidspunkt rammer. Men det kan faktisk lade sig gøre at reducere ældningsprocessen gevaldigt ved hjælp af den nye BELOTERO® Revive.

NYHED! Skin Booster fra Belotero Revive

Med tiden vil huden uundgåeligt miste sit ungdommelige udseende i takt med, at produktionen af kroppens naturlige volumenskabende og fugtgivende stoffer såsom hyaluronsyre mindskes, hvilket giver linjer og rynker. Men i dag kan tegn og symptomer på den naturlige ældningsproces rent faktisk reduceres ved at erstatte den tabte hyaluronsyre.

Resultat efter 36 uger og 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

BELOTERO® Revive er Merz Aesthetics’ nyeste produkt i BELOTERO porteføljen. Et helt nyudviklet produkt, der er målrettet mod den stigende efterspørgsel i kategorien af Skin Boostere. Skin Boostere er en hurtigt voksende æstetisk behandling, og opfylder behovet for mange yngre patienter, der ikke ønsker volumen, men i stedet ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet. BELOTERO® Revive er også velegnet til den mere modne hud, til forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet.

BELOTERO® Revive er baseret på den samme unikke teknologi som de øvrige BELOTERO produkter. Den er fremstillet ved hjælp af en patenteret dynamisk, krydsbundet teknologi, som bl.a. resulterer i en monofasisk kohæsiv, polykomprimeret matrix (CPM). Denne teknologi skaber den bedste balance mellem kohæsivitet, elasticitet og plasticitet, som der er brug for, til at sikre den mest optimale integration i huden, og dermed et naturligt og holdbart resultat.

5 ting BELOTERO® Revive gør for din hud

  • Forbedrer din hydration i huden.
  • Booster din hudkvalitet.
  • Redefinerer din huds spændstighed.
  • Den glatter din hud.
  • Reducerer rødmen.

Resultat af genoprettelse af ansigtsvolumen samt hudforyndelse.

Kosmetisk behandler:
”Vi kan alle bruge hudforbedringer – uanset alder”

Birte Krog Jørgensen er sygelejerske og arbejder bla. med filler og botox behandliger. Hun underviser og uddanner i filler-behandlinger og har sin egen klinik i Frederikshavn, Beauty Zone Kosmetik Klinik. Birte arbejder til dagligt blandt andet med BELOTERO® Revive, og vi har talt med hende om, hvad det er, der gør dette produkt særligt.

”Huden mister spændstighed med alderen, og sådan er det for alle. Nogle oplever det tidligere end andre. Særligt den nederste del af ansigtet bliver ramt, og huden bliver tyndere og mere træt at se på,” fortæller Birte Krogh Jørgensen, da vi spørger ind til, hvilken del af ansigtet, der som det første afslører, at vi ikke længere er 21 år.
”Men så er der også den såkaldte ’guirlande’ omkring kæben – den er også afslørende og kan gøre et ansigt træt at se på. Og ved hjælp af små, bitte injektioner af BELOTERO® Revive, vil det give noget styrke og give spændstigheden tilbage. Huden vil ganske enkelt blive strammere og pænere at se på,” fortsætter hun. BELOTERO® Revive kan rent faktisk også være med til at forebygge, da den allerede ved første behandling forebygger og stopper det nedfald i særligt underansigtet, der ellers ganske uundgåeligt ville ske.

En frisk naturlighed

Birte ved, hvad hun taler om. Hun er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet som kosmetisk sygeplejerske og med filler i 10 år. For hende handler en kosmetisk behandling ikke nødvendigvis om at se yngre ud, men det handler i den grad om at få noget friskhed tilbage. ”Det er efterhånden mange år siden, vi rendte rundt og forsøgte at ligne nogle på 18 år. I dag står vi ved vores alder, og vi er gode til at passe på os selv med træning osv. Men vi vil alle sammen gerne se friskere ud – også fordi, vi bliver mere og mere travle. Vi har vores karrierer, er mødre, skal træne, lave sund mad osv.,” fortæller hun. Med BELOTERO® Revive går man netop ikke ind og ændrer på udseendet – den går blot ind og forbedrer det, vi har. Den særlige skinbooster kan gå ind og forfine de yderste linjer, som gør utroligt meget for vores ansigt. ”Det er så vigtigt, at vi som behandlere går ind og kigger på kunden. Vi skal læse et ansigt, så vi er med til at bevare den karakter, ansigtet har. Det er også derfor, vi har en samtale 48 timer inden behandlingen, så vi kan forventningsafstemme,” fortæller sygeplejersken.

Holder et helt år

Den typiske førstegangskunde til en BELOTERO® Revive behandling ligger ifølge Birte Krogh Jørgensen mellem 35 og 45 år, men den er faktisk god til alle aldre. Selv den unge brud, der skal friskes op inden brylluppet, kan bruge denne skinbooster. ”For den unge hud, kan det være nok med en enkelt behandling,” fortæller Birte og fortsætter:
”Og for os andre skal vi have tre behandlinger med cirka tre ugers mellemrum. Der skal bygges et slags fundament, men når så du har været igennem de tre gange, så holder det faktisk et helt år. Og så kan du vælge at holde det ved lige ved hjælp af en enkelt behandling en gang årligt. Det er altså kun første gang, det er nødvendigt med tre behandlinger.” Birtes ældste kunde er en kvinde på 86 år, som startede med behandlingen, da hun var 80 år – og har fulgt op lige siden.
”Det er da så fantastisk, at man, uanset alder, sørger for at gøre noget ud af sig selv og føle sig friskere. For selv om det ikke handler om at blive trukket i huden, så kan vi alle bruge en forbedring, og det kan altid lade sig gøre,” fortæller Birte.

4 ting du skal vide:

  1. BELOTERO® Revive er for dig, der gerne vil komme rynker og fine linjer i forkøbet med en skin quality booster, der med intensiv fugt og en let fylde forebygger fremkomsten af alderstegn.
  2. BELOTERO® Revive er for dig, der ønsker en naturlig glød og ungdommelige udstråling indefra og ud, så du altid er klar på en selfie – helt uden filter!
  3. Hvordan fungerer BELOTERO® Revive? Filleren kan injiceres løbende og fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker.
  4. Hvor ofte skal jeg behandles? For et optimalt resultat anbefales tre behandlinger med ca. tre ugers mellemrum, men antallet af injektioner med BELOTERO® Revive afhænger meget af din hud – samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen.
Læs meget mere om Belotero® Revive her >>
  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.