NEJ TAK til tør og irriteret hovedbund!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Årstiden er skiftet og for hver dag, der går, bliver dagene mørkere og koldere. For mange betyder det også en irriteret og sart hovedbund, som i værste fald ender med at skælle. En sensitiv irriteret hovedbund, der klør, kan skyldes mange forskellige faktorer såsom miljø, stress, hårprodukter, vind og vejr. Hvis man skal komme problemet til livs, så kræver det en god daglig rutine.

GO Beauty giver dig lidt tips og tricks…

oblepikha-scalp-scrub
Ligeså vel som at huden på kroppen og i ansigtet stråler og føles blød og lækker efter en god scrub, så vil din hovedbund takke dig hvis du gør det samme der. Natura Siberica har udviklet en scrub til hovedbunden med havtorn, som kan bruges til alle hår typer som renser grundigt, styrker hårsækkene, stimulerer hårvæksten, afbalancerer talgproduktionen og forebygger den tørre hovedbund og skæl. Den er nem at bruge i badet inden den normale hårvask. Oblepikha Scalp Scrub. 200 ml. 55 kr.
moroccanoil-dry-scalp-treatment
Når først hovedbunden er irriteret kan det klø, og i værste fald medføre skæl. Moroccanoil dry scalp treatment er skabt til netop at sætte en stopper for det problem. Olien fås både til tør og fedtet hovedbund og masseres ned i hovedbunden 5-10 min. inden man vasker håret. Hovedbunden føles fugtet, plejet og mindre irriteret allerede efter første gang. 45 ml. 209 kr.
purely-professional-shampoo-0
Har man irriteret hovedbund, så er det vigtigt at man vasker sit hår i en blid og skånsom shampoo som ikke går ind og udtørrer yderligere. Purely Professional Shampoo 0 er en sulfatfri shampoo hvilket betyder, at den bevarer håret og hovedbundens naturlige fugt. Med kun 7 ingredienser som er skånsom mod hår og hovedbund efterlades hovedbunden i balance og håret blødt og glansfuldt. 300 ml. 165 kr.
TIP: Sørg for ikke at tage for lange varme bade, det varme vand udtørre hovedbunden og huden på kroppen. Derudover er det vigtigt at man ikke går ud i kulde og frost med vådt hår, hovedbunden bliver irriteret og håret kan knække.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar