Ny wellness oase slår dørene op i København

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 6. august 2020

AIRE Ancient Baths slår dørene op for en gennemførst wellness oase, med de ikoniske termiske bade kendt fra New York og Barcelona.

De populære termiske bade kommer til København

De termiske bade hitter hos verdenskendte stjerner som Hailey Bieber, Justin Bieber, Rafael Nadal og Erin Wasson og nu får du muligheden for at prøve de populære bade.

Det eksklusive wellness univers åbner i Carlsberg Byen i København d. 19. august 2020.

AIRE slog første gang dørene op i Sevilla i 2001 med en mission om at give folk et univers, hvor de kan koble af fra den til tider hektiske hverdag. Siden har AIRE udvidet og findes nu i storbyer som New York, Barcelona og Chicago og nu også i København.

AIRE er inspireret af de antikke traditioner fra romerne og grækerne og det giver sig til kende, i de unikke historiske bygninger som de vælger at placere sig i. Vand er hovedelementet, og de termiske bade sammen med de eksklusive behandlinger, skaber rammerne for en helt unik oplevelse.

Billedet er fra AIRE Ancient Baths, Barcelona.

Prøv deres populære oplevelse

‘The Ancient Thermal Bath Experience’ er en oplevelse, hvor du i dit eget tempo rejser igennem de forskellige bade. Hvert bad har forskellige temperaturer og egenskaber samt indeholder alt fra varme, kolde og salte bade. Derefter træder du ind i steam room og afslutningsvis bliver du kølet ned i det kolde bad.
Har du brug for at slappe af, så kan du nyde roen i deres Relaxation Area. Denne oplevelse er inkluderet i alle behandlinger og ritualer, men kan også sagtens nydes alene. Hele oplevelsen varer 90 minutter.

Du kan læse mere om AIRE Ancient Baths her >>
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.