Nyhed | Den første injektionsbehandling mod appelsinhud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cellulite også kaldet appelsinhud findes desværre hos mange kvinder, og derfor er skønhedsbranchen hele tiden er på jagt efter det helt nye ‘mirakelmiddel’.

Den første injektionsbehandling mod cellulite er godkendt i USA

Produktet hedder QWO (collagenase clostridium histolyticum-aaes) og er det første og eneste produkt af sin slags moderat til slem cellulite. Den er på nuværende tidspunkt kun godkendt af FDA (Food & Drug Administration) i USA. Injektionsbehandlingen mod cellulite er på nuværende tidspunkt forbeholdt numsen, og sprøjtes ind i fedtet i ballerne af en læge eller sygeplejerske. Der arbejdes på at få godkendelse til at udføre behandlingen i lårene/hofterne også.

Dermatolog, Marnie Nussbaum fra New York, udtaler at cellulite og bekæmpelsen af det længe har været noget, der er forsket i. Mere end 90 pct. af alle kvinder vil opleve cellulite i løbet af deres liv. 36 pct. er arveligt betinget og resten er hormonelt. Med årene bliver huden mindre elastisk på områder som lår og baller, hvilket medfører at du ser cellulite/appelsinhed endnu mere på disse områder. Lever du usundt og tager på i vægt får det appelsinhuden til at se langt værre ud, da fedtet skubber cellulite og affaldsstoffer op til overfladen og man derfor ser det mere.

GO Beauty følger med i udviklingen, og glæder os til at kunne give jer en update, når vi ved mere om behandlingen og resultaterne. Man regner med at injektionsbehandlingen kommer i klinikkerne i USA i løbet af foråret 2021.

Kilde: www.endoaesthetics.com og www.newbeauty.com

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.