NYHED: Ecooking lancerer ny makeupserie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ecooking lancerer en ny makeuplinje med 85 produkter udviklet i samarbejde med en af landets dygtigste makeupartister, Nina Larsen.

Ecooking lancerer makeup

Det danske brand Ecooking har længe været kendt for deres skønne hudplejeprodukter. Nu lancerer de som noget helt nyt en serie af 85 nye makeupprodukter.
Makeupserien indeholder alt hvad man skal bruge for at forkæle hud, læber, vipper og bryn. Produkterne er udviklet i samarbejde med Nina Larsen, der har mere end 20 års erfaring som professionel makeupartist.

Kvinden bag Ecooking, Tina Søgaard.

>> Vidste du, at Ecooking blev lanceret i 2015 af Tina Søgaard. Tina lancerede 7 produkter under navnet Ecooking og filosofien bag produkterne var at hudpleje skal være nemt, hurtigt og effektivt. <<

Fælles for alle produkter er at de er danskudviklet, produceret i EU, veganske, parfumefri og dermatologisk testet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Makeupprodukterne er fine i deres design og ikke mindst lette at bruge.

Makeupprodukterne kan købes på Ecooking.dk, Matas.dk og i udvalgte Matas butikker fra i morgen d. 23. september 2021.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.