Olie hitter i håret

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Først kom olien til kroppen, så kom olien til ansigtet og nu kommer olien også til håret. Ikke bare som styling og næring i sig selv, men også i form af olieberiget shampoo, balsam og kur. Læs om en af tidens største trends og bliv klogere på, hvad den der olie kan. 

GO Beauty har fundet nogle af de bedste bud på olie-beriget hårpleje til dig her

Da den første olie-berigede shampoo landede på mit skrivebord, tog jeg ikke den store notits af den. Men da der blev ved med at komme nye shampoo-serier, der alle kredsede om en ting, nemlig den gyldne olie, blev jeg nysgerrig. En er som bekendt en enlig svale, to et tilfælde, men tre er en trend. Og her var der tale om mange flere end tre.
Vi var hurtige til at tage i mod olierne til kroppen, og sådan set også til ansigtet, selvom der lige skulle lidt tilvænning til, for stoppede det nu porerne eller gav det fedtet hud? Ingen af delene viste sig at være tilfældet, og da de første pionerolier havde taget både kendisser og forbrugere med storm, blev ansigtsolie en fast del af alle seriøse hudplejebrands sortiment. Tørolierne til håret har vi også vænnet os til.
Det nye er, at der nu skal olie i alle led af hårplejen fra vask, conditioner, maske og til finish. Hvorfor? Fordi olie og olieudtræk har plejende og genopbyggende egenskaber, der får håret i topform, med synlige resultater her og nu. Men også fordi olien plejer på længere sigt, så håret ikke knækker, spalter eller mister farve eller glans.
I forvejen består de fleste shampoos af forsæbet olie (sodium laureth sulfate), der er udledt af kokosolie og som virker skummende og blødgørende på vand. Men med de nye olieberigede hårserier, tager olierne et step op i plejeniveau, lige noget for sensommerens tørre spidser.

Olie til farvet hår

Den her har vi glædet os til, en hårolie udviklet specielt til farvet hår, så farven holder længere og farvespillet fremhæves. Giver desuden fugt og glans og styrker keratinstrukturen, så du kan gå lidt længere mellem to farvninger. Chrome Elixir fra SP. 30 ml. 135 kr.

chrome-elixir-spLæg dig!

Kender du til krus, så burde du også kende til Kiehl’s Soothing Oil-serie, der er beriget med fair-trade argan- og babasu-olier. Krus opstår, når håret mangler næring, men med denne tre-trins-raket af shampoo, blasam og leave-in concentrate, der alle indeholder olierne, lægger håret sig ned med det samme. Shampoo. 150 kr.

kiehls-soothing-oil-serie…også til kroppen

Det var en af de første tørolier til håret, og den holder stadig med sit høje indhold af kamelia-olie. Kan også bruges på kroppen. SHU UEMURA Essence Absolue Noiurishing Oil for Body and Hair. 390 kr.

shu-uemura-essence-absolut-noiursishing-oilBlomstrende gardenia

Rahua Elixir Daily Hair Drops indeholder olie fra gardenia, udvundet fra selve blomsten ved hjælp af en nænsom process, helt i Rahuas ånd. Rahua bruger nemlig kun ingredienser, der vokser dybt inde i regnskoven i Amazonas, udvundet dem 100% etisk, bæredygtigt og 100% naturligt. Gardeniaolien har vigtige antioxiderende egenskaber og den bruges ved at varme et par dråber op massere dem ind i de tørre spidser. 899 kr.

rahua-elixir-daily-hair-dropsFleksibelt

Moroccanoil Treatment forvandler fuldstændigt håret, med en formel, som bringer mistede proteiner tilbage hvilket styrker håret. Indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer, der giver håret glans samt antioxidanter, som beskytter håret. Olien fedter ikke, men absorberes med det samme af håret og reparerer de huller, der er blevet skabt af for meget varme, styling og div. miljøfaktorer. Håret forvandles fra skrøbeligt og ødelagt til stærkt og fleksibelt. 329 kr.

moroccanoil-treatmentDet kan fås billigt

Giver glans, beskytter håret og dufter skønt – og det et fund til prisen. Der er også en shampoo i serien, Elvital Extraordinay Oil shampoo, som du kan bruges ved hver anden hårvask for at drøje lidt på den dyre, du sikkert også har ved hånden. 38,95 kr.
elivtal-extraordinary-oil-shampoo
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar