Pas på dig selv og din krop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For mange, kan de lange stillesiddende dage på kontoret foran skærmen mærkes i krop, led og ikke mindst humør. Men hvordan kan man selv medvirke til at få den mest optimale arbejdsstilling?

De lange dage på kontoret kan mærkes

Vi har samlet nogle tips og tricks til, hvordan du passe lidt bedre på dig selv og din krop i løbet af dagen. En ordentlig arbejdsposition og gode vaner kan gøre alverdens forskel, hvis du gerne vil undgå rygskader og andre gener.

  • Har du et hæve sænke bord, så sørg for at stille dig op i løbet af dagen. Når du stiller dig op, så får du strukket ud i kroppen og sat gang i blodcirkulationen. Varierede arbejdsstillinger giver mere energi, øger produktiviteten, øger forbrændingen og påvirker din generelle sundhed i den rigtige retning. Husk at stå med rank ryg og ligevægt på benene.
  • Sørg for at lave lidt strækøvelser i løbet af dagen. Man kan hurtigt synke sammen i kroppen, når man har siddet ned for længe. 
  • Frisk luft! Man kan være helt sikker på, at rygerne ikke glemmer at strække benene og få noget “frisk luft” i løbet af dagen. Men tager du nogle pauser i løbet af dagen? Gå en tur rundt om bygningen og få lidt frisk luft, det er både godt for kroppen, og er en rigtig god måde at få renset både hovedet og tankerne på.
  • Har du plads og gerne vil investere lidt i en pilates bold, så er de rigtig gode for lænden og holdningen, da du styrker mavemusklerne når du balancerer på bolden.
  • Vær opmærksom på hvordan du sidder på din kontorstol. Sørg for at vælge den stol, der passer bedst til din krop og dit arbejde. Sid ordentlig på stolen, kryds ikke benene så du lukker for lymfesystemet og blodcirkulationen.
  • Den rette belysning. Med den rigtige belysning, kan du undgå træthed, hovedpine og samtidig være mere produktiv.
  • Ro og orden på dit skrivebord. Ryd ud i dine ting, sørg for at de overflødige ting er fjernet så du ikke skal lede efter kuglepinden eller dine papirklips hver gang, det skaber mere ro og balance i hovedet.

Rigtig god arbejdslyst

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.