Peptider i din hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du en af dem, der går meget op i dine hudplejerutiner og vil du gerne blive lidt klogere på hvilke ingredienser, der er i dine produkter? Så skal du læse med her.

Peptider, hudens uundværlige byggesten

Mange af jer er sikkert allerede stødt på ordet peptider, og kan sætte det i forbindelse med en creme eller et serum. Men ved du egentlig hvorfor der er peptider i dine produkter og endnu vigtigere hvorfor har vi brug for dem?

Peptider, der virker

Hvis man lige skal nørde lidt, så består peptider af små kæder af aminosyrer, der fungerer som proteinernes byggesten. Peptiderne er små budbringere, som får hudcellerne til at bygge og genoprette kollagen og elastin i huden. Kort fortalt, de små peptider kan trænge dybt ned i huden og styrke dannelsen af kollagen og elastin, så man får en fastere hud.

Peptider er fantastiske og uundværlige, når det kommer til at opretholde en sund og ung hud og igennem årene er peptider sat i forbindelse med anti-age på grund af de gode resultater. Med alderen mister vi kollagen og elastin i huden, hvilket giver rynker og slap hud. Peptider hjælper med at stimulerer lige præcis dannelsen af de kollagene og elastine fibre, så huden bliver mere fast og fyldig.

Det er ingen skam at man kan se at man har levet, har grinet og fået noget ud af sit liv. Alle disse livstegn er med til at gøre os smukke, unikke og samtidig fortælle en historie. Men når det så er sagt, så vil vi gerne være den bedste og smukkeste udgave af os selv, og her er gode ingredienser og en fast hudplejerutine et must. En sund og gennemfugtet hud giver en naturlig smuk glød og holder de dybe rynker lidt på afstand. En creme med aktive ingredienser kan ikke udføre mirakler, men der er ingen tvivl om at når det kommer til gode hudplejerutiner, så er forebyggelse frem for reparation the key word.

Hudpleje og de effektive resultater, der medfølger, kræver først og fremmest dedikation og tålmodighed. Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør en sund og smuk hud bestemt heller ikke.

TIP:
Når du køber en ny ansigtscreme eller serum så anbefales det, at man comitter sig i ca 3 måneder før man danner sig det fulde billede af, hvad den enkelte creme har gjort. Herudover spiller en god nats søvn og sunde vaner også en vigtig rolle.
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.