Q&A: Mød Carla Mickelborg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Carla er skuespiller, vært, youtuber, kvinden bag sin egen podcast ved navn Brunch med Carla og ikke mindst en af de tre foundere af Goal-setter. Goal-setter giver dig muligheden for at visualisere dine mål i livet, for at gøre det nemmere og mere overskueligt at nå dem. Vi har snakket lidt med Carla om karriere, sundhed, skønhed og meget mere.

Powerkvinder, der inspirerer os….

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige skønne og seje kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder.

1. Hvem er Carla Mickelborg?

Du kender mig nok bedst som Søs i “Far til fire” som jeg spillede med i, fra jeg var 16 år. Det blev til 6 spillefilm. Men jeg måtte til sidst erkende, at min skuespillerdrøm ikke gav mig den lykke, jeg havde forventet. Jeg var i en konstant indre konflikt mellem behovet for anerkendelse og behovet for at udfolde mig kreativt. Jeg forventede forandring, mere glæde og mere succes. Men jeg gjorde som jeg plejede; tog til casting efter casting og søgte ind på skuespillerskolen år efter år. Resultatet forblev det samme. Jeg var stresset, følte mig utilstrækkelig og til tider, talentløs. I dag lever jeg af at ”være mig selv” på mine egne sociale medieplatforme, fordi jeg fandt ud af at jeg elsker at være på, men helst bare som mig selv, og ikke i en bestemt rolle. Jeg har et samlet reach på over 200.000 på Youtube, Instagram og min blog, og er en af Danmarks mest indflydelsesrige influenter samt CEO i min familievirksomhed goal.setter.com

2. Hvad er historien om Goal-setter?

Med et stort reach, følger også et ansvar. Derfor stiftede jeg i 2017 goal-setter.com med min mor og bror. Vi skaber indhold (kalendere, videoer, foredrag og billeder), der hjælper folk med at vågne op fra deres drøm om det gode liv, og i stedet opleve deres liv nu og her, med fokus på det de oprigtigt elsker og ønsker mere af. Vores kerneprodukt er GOALS kalenderen, som er en stor kalender, der giver plads til at sætte billeder op af sine mål og værdier. Det er nemlig det værktøj jeg selv har brugt til at se og nå mine mål, lige siden jeg på mirakuløs vis fik 8 i spansk, uden at kunne tale spansk, til min studentereksamen for 14 år siden.

Carla er en af de tre foundere af Goal-setter.

3. Hvad vil du gerne have at brugeren af Goal-setter får ud af sin kalender?

Du behøver ikke løbe en tur eller bestige et bjerg for at vise dig selv, at du kan komme ud af en dårlig vane. For der er jo en grund til at du ligger på sofaen, og ikke står på toppen af Kilimanjaro. Her er rart, blødt, ikke nogen til at irritere dig med ligegyldige spørgsmål, du kan spise chips til aftensmad uden nogen kigger nedværdigende på dig og du slipper for at suge maven ind.

Nøglen til at nå dine mål, og tro på at du kan nå dem, er ved at gøre dem til noget dejligt, blødt og rart – lige så behagelige som sofaen og chipsene. Bare mere gavnlige i det lange løb.

Vores GOALS kalender hjælper dig med at skabe fokus, på det du elsker og ønsker mere af. Ikke som et savn, men noget du glæder dig til. Som f.eks mere nærvær med dine relationer, mere begejstring for dit arbejde, flere dage med tid til at bade, gerne i havet og spise en spegepølsemad, mens du kigger ud over vandet og bare er til.

Kalenderen består af 3 trin:

  • Find ud af hvad du ønsker mere af i dit liv, der rammer dine ægte værdier.
  • Find billeder på f.eks. Pinterest, som minder dig om det du ønsker mere af. Hæng billederne op på din kalender, så de kan minde dig om dit nye fokus.
  • Skriv hver morgen (eller når du har tid og lyst) på en post-it, de tre ting, du i dag glæder dig til, eller vil huske at have fokus på.

På denne simple måde får du et visuelt holdepunkt og en reminder, der hver dag tager dig et lille skidt i den rigtige retning, så du når dine mål, og tilmed nyder processen.

4. Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

  • Jeg elsker Pinterest, og har gemt alle mine yndlingsbilleder her >>
  • At høre andres succeshistorier. Det gør jeg f.eks. til vores Goal-setter clubs hver onsdag.
  • At vågne op til dage uden planer.

5. Hvad er dine drømme for fremtiden med din karriere?

Jeg vil sprede mine budskaber i bøger og lydbøger, fordi jeg elsker netop de kreative processer. Jeg vil møde folk face to face, så jeg kan mærke om det jeg siger, har en effekt. Og så vil jeg have hjælp til alt andet; regnskab, videoredigering, filme, tage billeder, billederedigering, administrativ ledelse i GOALS, månedsrapporter og ad hoc opgaver.

6. Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Da jeg ofte er ude og holde foredrag og workshops, er min kropsfølelse vigtig for mig. Derfor gider jeg ikke tage på, så jeg spiser sundt, dyrker yoga og danser så ofte jeg kan. Men jeg spiser også ofte ude, og elsker brød med smør. Så jeg er ikke fanatisk.

7. Hvad er dit bedste skønhedstip?

Min mor har stort set ingen rynker, selvom hun er 61 år. Jeg tror det er fordi hun ikke bekymrer sig om det, og bare er glad for at være sig selv. Hun har et ungt legende sind – det tror jeg er den bedste måde at holde sig ung og frisk på faktisk.

Dermaquest SunAmor SPF 50.

8. Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Jeg er rigtig glad for mine behandlinger hos Holistic Beauty, som har hjulpet mig af med mine pigmentforandringer. Her får jeg kemisk peel behandlinger, og passer på min hud derhjemme med den bedste solcreme jeg nogensinde har prøvet. Den er fra Dermaquest – som sikrer mig, at pletterne ikke kommer igen.

>> Se mere til Carla Mickelborg <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.