Nyt

Q&A: Mød Elisa Lykke

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 16. januar 2019

Elisa er PR agent, caster og har arbejdet i mediebranchen i snart 30 år. Elisa laver også events, bl.a. Danish Beauty Award og holder foredrag om synlighed og PR. Hendes virksomhed består i at lave presse og drive management for dygtige personligheder som f.eks. Sara Blædel, Mads Steffensen, Jan Gintberg, Bo Bech, Rune Klan, Julie Zangenberg og mange andre.

Powerkvinder, der inspirerer os….

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige skønne og seje kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder.

1. Hvem er Elisa Lykke?

En selvstændig ambitiøs kvinde i PR og mediebranchen. Fuld af store ønsker og krav til livet og hendes medmennesker. Energisk, ambitiøs, sjov, professionel og kærlig type der altid forsøger at gøre sig umage. Single mor til 2 vidunderlige piger på 14 og 22 år. En pleaser. En slider. Kritisk. Virkelig god menneskekender, fuld af indsigt og en loyal ærlig ven. For det meste sød. Vil gerne gøre en forskel på alt for mange plan.

2. Hvordan startede din karriere indenfor mediebranchen og PR?

Jeg vidste tidligt at det var vejen for mig. En verden, der i den grad, var som skabt til mig og min energiske personlighed. Som 16 årig var jeg vært på P3’s Børneradio og meget hurtigt kom jeg ind i TV- og pladeselskabsbranchen, og forelskede mig meget hurtigt i det at promovere andres kunst. Efter mange år på Metronome Productions sprang jeg ud som selvstændig, så jeg kunne boltre mig på alle de platforme, jeg synes var interessante. Både at skrive for magasiner, caste, events og PR for kunstnere.

Elisa er PR agent og caster med snart 30 års erfaring i branchen. Elisa laver presse og management for Sara Blædel, Mads Steffensen, Julie Zangenberg m.fl.

3. Hvordan ser en typisk dag ud i dit job?

Der er ikke en dag, der er ens. Som selvstændig planlægger jeg selv min dag, og kan derfor prioritere som jeg synes er mest fornuftigt. Men en dag kunne typisk være; Stå op kl. 7. Kaffe og frugt. Barn i skole. Træne reformer hos The Wolfpack Gym. Hurtigt bad. 2-3 møder i city. Mails tjekkes løbende og besvares (jeg er meget pedantisk med at svare mails ASAP. Vil helst ikke lade folk ’hænge’).
Jeg taler meget i telefon og svarer på forespørgsler på mine klienter. Måske et foredrag om aftenen eller måske være så heldig, at kunne slutte min dag kl. 16.00 og være sammen med min datter og grine, lave lektier, tage hende med på en gåtur eller i fitnesscenter. Bevægelse er et must, da jeg sidder meget i løbet af en dag. I seng kl. 23.00, senest. Søvn er min ven! Næste dag er som regel helt anderledes. Men computer og mobil er min tætteste samarbejdspartner.

4. Hvad er dit bedste råd til dem, der sidder med en drøm om at blive selvstændige?

Du skal mene det. Du skal være ambitiøs, lyttende og gå ydmygt til læringen omkring hvad det vil sige at være selvstændig. Det kræver et kæmpe drive og man skal arbejde hårdt for hver en krone. Lyt og kig på forbilleder og hav altid en plan B i baghånden, så du ikke skal gå fallit og ødelægge din drøm. Hav evt. en opsparing du kan trække på, hvis det ikke vælter ind med dollars fra start. Find en niche og tag ejerskab på det – og tro på det. Hvis man virkelig har det i maven, så lykkedes det som regel.

5. Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

Mænd og kvinder med talent. Mennesker, der kan noget og går efter det. Når man kan mærke de er oprigtige og brænder for det de laver. Når de er nuancerede i deres kunst og aldrig stiller sig tilfreds. Stor inspiration for mig er at være omgivet af mennesker, der er nysgerrige på livet og andre end dem selv. Folk, som lytter fordi de rent faktisk vil lære og udvide deres horisont og dygtiggøre sig endnu mere. Humor og en stor portion selvironi er også en vigtig inspirationsfaktor for mig. Når du har de to egenskaber, kan du stort set klare dig når som helst og hvor som helst. Intellekt, viden og humor inspirerer og tiltaler mig voldsomt.

6. Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

Rigtig meget. Men jeg synes jeg har fundet en fantastisk balance, fordi jeg også er en KÆMPE livsnyder. Sundhed skal være en livsstil – aldrig quick fixes – og man skal ikke konstant fornægte sig selv ting og hele tiden tælle kalorier. Brug din sunde fornuft og lad ikke den der sukker og fedtglad djævel overtage dit liv. Jeg er ret vild med træner og forfatter, Michelle Kristensens, tilgang til sundhed. Det er i øjenhøjde, det er mad der smager, det er nemt og hun er aldrig fanatisk. Der er også plads til en nutella mad og en våd kanelsnegl.
Udover det er motion en fast del af mit liv. Jeg ville gerne træne hver dag hvis muligt, men jeg er ikke en maskine. Det bliver i gennemsnit til 2-4 gange om ugen, og det giver mig så utrolig meget energi og glæde. Jeg træner fast hos The Wolfpack Gym på Østerbro i København. Hos dem træner jeg Reformer, dyrker Yin yoga og ror.

1. Tørbørste til ansigt fra Karmameju, 299 kr. 2. Antioxidant hydramist fra Dermalogica, 365 kr. 3. Dynamic skin recovery fra Dermalogica, 620 kr. 4. SolarOil fra CND, 89 kr.

7. Har du nogle faste skønhedsrutiner?

Åhh ja, og efterhånden alt for mange synes jeg. Jeg starter mine morgener med at tørbørste både mit ansigt og min krop med børster fra Karmameju. Vasker mit ansigt med Konjac Sponge også fra Karmameju og fugter så mit ansigt med Dermalogicas Antioxidant Hydramist. Derefter Dermalogicas Dynamic Skin Recovery med solfaktor 50.
Jeg har siden jeg var teenager altid været helt rigid i forhold til at rense mit ansigt af hver aften (tak til min mor for det tip). Så jeg renser af med Karmamejus Cleansing Gel, masser af øjencreme fra Dermalogica, læbepomade fra Karmameju, håndcreme fra Raunsborg og masser af CND negleolie, da jeg som fast ritual får lagt Shellac neglelak hver 14 dag hos min yndlings negleklink Nail Beauty på Frederiksborgvej i København. Jeg er også blevet hooked på at få lavet vipper hos Caroline i Lashes By Heart på Frederiksberg. Jeg går med yderst lidt makeup i min hverdag og derfor er vipperne en skøn frihed, hvor jeg altid føler mig ’er klædt på’.
Udover det får jeg lavet ansigts- og sugarbehandlinger hos Holistic Beauty i København K og går hos min dygtige frisør, Creademic i Bredgade, en gang om måneden hvor jeg får farvet hår og bliver klippet.

8. Hvad er dit bedste skønhedstip?

Glæde. Søvn. Træning. Pleje af din hud og dit hår. Grin. Frugt og grøntsager. Økologi. Bevægelse. En håndfuld gode vitaminer. God sex og gør ellers ting, der varmer dig helt ind i marven. Spis og drik ting du elsker – med måde. Jeg har også med alderen opdaget at jeg føler mig smukkere, når jeg gør en forskel for andre, får folk til at grine eller giver et kompliment. Prøv det – det er helt gratis!

9. Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Mine tørbørster til krop og ansigt fra Karmameju. Mine dag- og natcremer fra Dermalogica samt min Hydramist derfra. Kropsolien WILD fra Karmameju og NOVA saltscrub fra Karmameju. Negleolie fra CND og min håndcreme fra Raunsborg.

>> Her kan du læse meget mere om Elisa Lykke og hendes arbejde <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller
 lige
her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.