Nyt

Q&A: Mød skønhedsblogger Silke Grane

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Silke Grane har arbejdet med skønhed de sidste 20 år. Du har tidligere set hende på tv som skønhedsekspert på Go’ Morgen Danmark og så har hun været skønhedsredaktør på både IN og Alt For Damerne. I dag er Silke fuldtidsblogger og kvinden bag den skønhedsbloggen beautybysilke.dk, hvor hun deler ud af sig selv i sit personlige univers. Vi har snakket med Silke om skønhed, rutiner, sundhed og det travle liv som karrierekvinde.

Powerkvinder, der inspirerer os….

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige skønne og seje kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder. Denne gang har vi haft fornøjelsen af, at snakket med smukke og inspirerende Silke Grane.

1. Q: Hvem er Silke Grane?

A: Jeg er den type skønhedsnørd, som tester ALT jeg skriver om. For mig er det vigtigt at få de erfaringer for at kunne give min viden ærligt og ordentligt videre til mine følgere. Produkterne skal virke! Derudover er jeg mor til en teenager, griner meget og har begge ben plantet godt på jorden. 

2. Q: Hvad kan man læse om på beautybysilke.dk?

A: Mit kerneområde er skønhed som er det, jeg ved allermest om. Men jeg bevæger mig også lidt i livsstil og deler bl.a. også lidt mere personlige oplevelser om f.eks. overgangsalderen. Ellers er det om mit liv generelt, mode, bolig og hvis der er andre skønne ting, der har fanget mit øje.

3. Q: Hvad bliver du inspireret og motiveret af?

A: Jeg bliver inspireret af alt muligt… veninder, folk jeg møder, noget jeg har set på tv eller på instagram og de nyheder jeg får præsenteret til events/pressemøder fra skønhedsfirmaer. Min motivation kommer rigtig meget fra, hvad jeg selv har på hjertet. Og søde beskeder fra mine følgere, som kan lide det jeg laver. Det er kontant afregning at arbejde på de sociale medier.

4. Q: Hvordan ser en tilfældig dag som fuldtidsblogger ud?

A: Det kan svinge meget. Nogle dage sidder jeg mest foran computeren og skriver indlæg, andre dage farer jeg rundt til alle mulige pressemøder og events. Og så er der de kreative dage hvor der skal tages billeder, findes regi og location til mine billeder – både af de ting jeg tester og af mig selv. Og så bruger jeg også en del tid på at svare mine følgere på de sociale medier. Bortset fra regnskab, er jeg glad for variationen i mit arbejde.

5. Q: Hvor meget fylder sundhed i dit liv?

A: Jeg føler at jeg har en meget god balance. Jeg er ikke på nogen måde hysterisk, spiser slik, kager osv., men tænker over at jeg så også får spist ordentligt og varieret. Jeg træner også et par gang om ugen i Loop Fitness, som har et smart koncept som gør, man får trænet hele kroppen på 24 minutter. Det passer perfekt til mig, for det må ikke tage for meget tid. Det gider jeg ikke. 

6. Q: Har du en favorit behandling?

A: Jeg har prøvet en lysterapi-behandling, som hedder Kleresca. Den gjorde simpelthen min hud SÅ flot, så det kunne ses. Behandlingen gør ikke ondt og tager kun 15 minutter i kraftigt lys, der booster kollagenproduktionen i huden. Den er ret dyr og det er en behandling man tager én gang om ugen over fire uger. Den gad jeg godt at få en gang om året, for at vedligeholde min hud.

7. Q: Hvad er dit bedste skønhedstip?

A: Jeg har jo flere, men et tip er at være vedholdende med din hudpleje. Have enkle, gode rutiner, som du kan overskue. Og rens din hud HVER dag, det gør en kæmpe forskel.

8. Q: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

A: Det er virkelig et svært spørgsmål. Der findes virkelig mange gode produkter og jeg skifter jo meget, for at teste produkterne. Men skal jeg nævne et par stykker, vil jeg sige en Micellar rensevand fra Bioderma, fordi den er så nem og mild at bruge.
Jeg bruger altid et serum. Her om vinteren en mere fed serum til min tørre hud, lige nu bruger jeg Clarins Double Serum. Og altid en nærende creme. Jeg har lige prøvet en virkelig god creme fra Biotherm, der hedder Blue Therapy Amber Algae Rivitalize. Den giver masser af næring og seriøst meget glød, hvilket er perfekt til min modne hud. Og så sværger jeg jo til mit kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, som jeg har taget fast de sidste 1,5 år. Det er ren kollagen uden alt muligt andet tilsat – og det virker.

9. Q: Hvordan ser dine daglige skønhedsrutiner ud?

A: Om morgenen bruger jeg kun vand til at rense min hud og følger op med serum og creme. Det er også om morgenen jeg tager alle mine vitaminer sammen med morgenmaden; kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, mine C-vitaminer fra Berocca og om vinteren også gerne fiskeolie. Om aftenen bruger jeg lidt mere tid på at rense huden ordentligt. Lige nu bruger jeg to lækre renseprodukter fra Sensai. Er jeg for doven eller træt til den store rensetur, bruger jeg Micellar rensevand fra Bioderma, og altid serum og en fed natcreme. Et par gang om ugen eksfolierer jeg huden eller bruger en fugtmaske, alt efter hvad behov jeg fornemmer min hud har.

10. Q: Hvordan er det at være en voksen kvinde i bloggerverdenen?

A: I starten tænkte jeg virkelig, at jeg var helt forkert (jeg bliver 49 år til februar). Jeg var langt ældre end de fleste andre, der kom til de bloggerevents, men jeg opdagede heldigvis hurtigt at der var brug for flere voksne. Nogle med erfaring og med en baggrund indenfor skønhed. En ung blogger i 20’erne ved jo ikke så meget om rynker som mig, vel? Så jeg føler virkelig at jeg kan bidrage med en helt anden viden om hudpleje og makeup, til min egen aldersgruppe.

>> Læs meget mere om Silke her <<
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.