Rejseguide: Hello, London!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi har alle fortjent en weekendtur i forkælelsens tegn i ny og næ. Om det er en tøsetur med shopping og spa eller blot afslapning og velvære med kæresten, så kan du finde det hele i London.

Time to have some fun

Luksuriøse hoteller, skønne gastronomiske oplevelser, fantastisk shopping og en masse afstressende og forfriskende spa- og skønhedsoplevelser. Vi giver dig tre gode bud på dejlige spa oplevelser.

Svøm og bliv forkælet med udsigt over London

bamford
Bambord Haybarn Spa på Berkeley Hotel træder du ind i en smuk, afslappende og beroligende oase, der bare oser af luksus. Spaen tilbyder en pool på 7. etage med en sjælden udsigt ud over den smukke og levende by. Hvis vejret er til det, kan du nyde den smukke tagterrasse med solstole og afslapnings lounge samt den velduftende krydderurte-have med lavendel, figentræer og rosmarin. Poolområdet kan benyttes hele året rundt og i al slags vejr takket være et sliding roof. Du kan nyde alt fra det brede udvalg af effektive og afslappende ansigtsbehandling til en fantastisk bodywrap eller kropsmassage.

Slap af: Nyd udsigten, tagterrassen
med pool og bliv forkælet.

LÆS MERE OM BAMBORD HAYBARN SPA HER >> 

Luksus udgaven over dem alle

the-bulgari-spa
The Bulgari Spa er et af de mest eksklusive, største og ikke mindst dyreste spa i London, så hvis du vil opleve den ultimative luksus, så bær du kigge nærmere på dette sted.

The Bulgari spa har vundet utallige priser for sine 2.000 kvadratmeter store spa, som byder på en 25 meter lang swimmingpool dekoreret i det smukkeste grønne og guld mosaik, 11 private behandlerrum, en dobbelt spa suite med eget steam room, jacuzzi og et privat behandlerrum samt 150 kvadratmeter fitness areal med personlige trænere. Her er kort fortalt alt, hvad du drømmer om.

Luksus: Dyrt, men bliver heller ikke
en mere eksklusivt oplevelse.

LÆS MERE OM THE BULGARI SPA HER >> 

Den perfekte feel good destination

champeneys-tring
Champeneys Tring er Englands originale health spa og er beliggende 45 minutter fra det centrale London. Her finder du alt inden for skønhed og velvære for krop og sjæl.

Tring tilbyder specialiserede retreats, der tilpasses de ønsker og behov, du har for en getaway. Det kan være alt fra bootcamps, yoga, hiking eller måske detox. Spa hotellet er placeret i det idylliske Hertfordshire på den engelske countryside. Hos Champeneys er sundhed og velvære en livsstil, og de smukke og luksuriøse omgivelser indbyder til ro og tid til fordybelse. Filosofien er, at et smukt ydre kommer fra en indre balance.

Hvad enten du vil på weekend med dine veninder eller blot trænger til en getaway, byder Tring på nye fitness faciliteter, holdtræning, 25 meter pool, manicure og pedicure salon, indendørs og udendørs jacuzzi, hår salon, wellness behandlinger for ansigt og krop, detox center og meget mere.

Og så tilbyder de også cykeludlejning, så naturen kan nydes i eget tempo. I deres læse- og musiksal kan du trække dig tilbage og bare nyde dit eget selskab i de meget smukke omgivelser.

Hele pakken: Den ultimative luksuriøse
getaway for krop og sjæl.

LÆS MERE OM CHAMPENEYS TRING HER >> 

london-rejsestoerrelser-produkter
Husk dine beauty-produkter til turen:
1. Karmameju 3-i-1 økologisk Micellar water er perfekt til dig på farten. Renseproduktet er blidt, men virkelig effektivt. Det fjerner urenheder, toner og fugter huden. 50 ml. 69 kr. 2. Er du på farten, er det et must at have en god fugtgivende mist med i tasken til at friske huden op i løbet af dagen. Pai Skincare Lotus & Orange Blossum Bio Affinity Toner er rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer blødgører, frisker op og fugter huden. 50 ml. 295 kr. 3. Fugt fugt og atter fugt Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream kan både bruges som dag og nat creme, så det er den perfekte kombination at have med på farten og rejsen. Cremen sikrer, at huden føles gennemfugtet, beroliget og boostet. 25 ml. 249 kr. 4. ZarkoPerfume Pursespray Pink Molecule er en fortolkning af nordiske elementer med en duft af danske skove, hyldeblomst, sort orkide, pink molekyler og mørke trænoter. 10 ml. 199 kr.

Drop in – intet medlemskab

anotherspace-london
Third Space har skabt Another Space som er perfekt til dig der er på weekend i London og gerne vil holde træningen ved lige. Another Space er nemlig det nyeste skud på stammen indenfor nytænkning og her har man lyttet til de mange medlemmer som ikke er fan af at skulle have et fast medlemskab. Drop in og betal med det samme – Another Space tilbyder HIIT, Cycle og Yoga.

LÆS MERE OM ANOTHER SPACE HER >>

Barry’s Bootcamp

barrys-bootcamp
Her dannes rammerne for en af Hollywoods hotteste workout trends. Her siges det at man kan forbrænde over 1000 kalorier per session. Træningen kan beskrives som et møde mellem militær træning og en tur på natklub. Den høje musik, unikke stemning og helt mørke lokaler giver et kæmpe kick og man bliver hurtigt bidt! Den time træningen varer inkluderer både cardio og styrke træning – flere Hollywood stjerner og modeller holder sig i form på denne måde.

LÆS MERE OM BARRY’S BOOTCAMP HER >> 

Det skal være sjovt at træne

gymbox
Gymbox åbnede tilbage i 2003 og sætter en ære i at gøre det sjovt for deres medlemmer at træne. Det skal være lige så sjovt at træne som det er at gå ud, og netop det må man sige Gymbox opfylder med deres energiske vibe, cool klasser og DJS. Lyder militær fitness workout eller yoga på et surfboard som noget for dig? så er Gymbox det rette sted. Gymbox tilbyder ALT indenfor træning, så hvad enten du er til spinning, yoga, boksning eller noget helt fjerde, så kan du finde det i et af Gymbox 8 centre i London.

LÆS MERE OM GYMBOX HER >> 

Trendy spisning

Hvis du gerne vil ud og mærke lidt af det pulserende aften og natteliv i London, så er der rigtig mange gode bud på hvor man kan gå hen.
London er det rene mad mekka, og hvad enten du er til det klassiske eller mere moderne køkken, low eller high budget, så byder London på det hele.
Du skal ikke snyde sig selv for at dresse lidt up, få et par gode coctails og nyde et lækkert måltid.

park-chinois-restaurant

Restaurant Park Chinois.

coya-restaurant

Restaurant Coya.

roka-restaurant

Restaurant Roka.

casa-cruz

Casa Cruz.

Udforsk den smukke by

Uanset hvilken årstid du besøger London, så er det en utrolig smuk og spændende by at udforske. Har du ikke så meget tid, så kan en tur i en af de mange tourbusser vise dig de smukke turist attraktioner på en nem og bekvemt måde.
Har du derimod tid til at udforske byen på gåben, så kan du tage en coffee to go og nyde de smukke parker – de største og mest kendte er Hyde Park, St. James’s Park, Kensington Garden og Regent’s Park. Buckingham Palace, Tower Bridge, Westminister Abbey, Big Ben eller tage en tur i London Eye og tage en selfie med udsigten over London som baggrund er også på to do listen.

London Eye

london-eye
Oplev den fantastiske udsigt fra toppen af London Eye! Når du bestiller dine billetter hjemmefra sparer du 20% sammenlignet med prisen ved indgangen. Bestil billetter her >>

Tower Bridge

tower-bridge
For indbyggerne i London er Tower Bridge en væsentlig del af byens infrastruktur , som dagligt bringer 40.000 køretøjer sikkert over Themsen.

Westminister Abbey

westminster-abbey
En af verdens flotteste kirker med en historie der går mere en tusind år tilbage i tiden. Det er et must at besøge dette arkitektoniske mesterværk når man besøger London.

Rigtig god tur!

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar