Rejseguide: Smag og spa i Amsterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

GO Beauty er taget et smut forbi Amsterdam for at se og opleve hvilke skønheder, byen har at byde på. For enhver rejsende, der gerne vil have mest muligt ud af sin storbyferie, må du ikke snyde dig selv for en smuttur til Amsterdam. 

Shop to you drop

Shopping er fantastisk i Amsterdam. Der er et stort udvalg og mange forskellige butikker og mærker, du kan købe dig fattig i.

Bijenkorf

bijenkorf-amsterdam
Er du til stormagasiner, eller er vejret bare ikke til at gå udenfor, må du ikke snyde dig selv for dette smukke sted. Bijenkorf byder på et fantastisk udvalg af lækre, eksklusive mærker.

PC Hoffstraat

Gaden, hvor du finder alle de dyre designer butikker som Gucci, Prada, Jimmy Choo, Hermes, Louis Vuitton og ikke mindst den første Chanel butik af sin slags designet af det Hollandske arkitekt hus MVRDV, der ombyttede bygningens normale facade med glas sten. Wow, den er et besøg værd!

De 9 gader

Et super hyggeligt område med små specialbutikker, caféer og restauranter. Gaderne ligger lige op af de smukke kanaler, og du kan bruge timevis på at suge alle de fine indtryk til dig.

Kalverstraat

kalverstraat-amsterdam
Gaden, hvor du finder Zara, H&M, Nike, Diesel m.fl. Du skal være klar på at befinde dig i den langt mere turistede del med massere af mennesker, men det har klart sin charme!

Altid god hår dag

het-haartheater-amsterdam
Det kan godt betale sig at booke frisør tid i Amsterdam inden afrejse. Priserne er meget fordelagtige og der er mange penge at spare. Hvis du vil forkæle dig selv, og ikke vil slæbe alle dine hårpleje produkter, glattejern osv. med på rejsen, så kan du booke tid til et blowdry. Hos Het Haartheater kan du få vasket og stylet håret for 35 Euro (ca. 260 danske kr.). Behandlingen varer 45 min., og der bydes på kaffe, te og vin uden beregning. www.hethaartheater.nl
Nyt koncept! Party on a bike

Hold formen

rocycle-amsterdam
Har du set den nyeste film med Bridget Jones, så er du også stødt på det amerikanske koncept Soulcycle. Nu behøver du dog ikke at rejse helt til USA for at afprøve det super seje og hårde koncept! Rocycle = Party on a bike! Høj musik, håndvægte, push ups og fed energi på cyklen gør de 45 min til en af de hårdeste men fedeste træningsformer, jeg har prøvet!
Nyd en af de lækre post workout smoothies efter træningen fra The Cold Pressed Juicery – min favourite er Power Breaky med spirulina.
www.rocyclestudios.com
Et must! En af de bedste måder at se den smukke by på er ved at tage en kanalrundfart.

Spa dag er altid en god ide!

Akasha spa

akasha-spa-amsterdam
Træk stikket og brug en dag i det lækre. Akasha spa, der ligger på det smukke Conservatorium Hotel. Du træder ind i en luksuriøs oase, fra du træder ind på hotellet, og den fortsætter ned i deres lyse, venlige og indbydende spa område, der også byder på gym og yoga. Det er muligt at tilkøbe sig adgang til spaen, hvis du ikke bor på hotellet. En tur i spaen følger med ved køb af langt de fleste af deres behandlinger. www.conservatoriumhotel.com/en/spaandtreatments

Away Spa

away-spa-amsterdam
Spaen på W Hotel er det nyeste spa i Amsterdam. Med de mørke rammer, træder du ind i en helt anden verden med fokus på ro, luksus og afslapning. Spaen indeholder alt, hvad du skal bruge, og deres gym byder på det bedste og nyeste indenfor maskiner. Derudover kan du få ordnet negle i deres super cool neglebar, hvor du både kan nyde atmosfæren og købe snacks og lækre juices.
www.awayspa.wamsterdam.com

Fort Resort Beemester

fort-resort-beemester-amsterdam
Perfekt til dig, der har lidt mere end bare en weekend og gerne vil lidt ud af byen og komme helt ned i gear. Hotellet ligger kun 20 minutter væk fra byen og byder på mange smukke natur omgivelser, hvad enten du vil dyrke yoga, slappe af i spaen eller kombinere begge med middag og overnatning på en romantisk kæreste get-away. Der massere af forskellige pakkeløsninger.
www.fortresortbeemster.nl

Hoteller

Der er utrolig mange muligheder, når det kommer til hyggelige og lækre hoteller i Amsterdam. Byen er fyldt med hoteller i alle prisklasser og stilarter, så hvad enten du er til det moderne eller romantiske er der masser at vælge imellem. Amsterdams kanaler er fyldt med husbåde, så hvis du gerne vil prøve noget anderledes, kan du prøve at booke en husbåd via RBNB.

Conservatorium Hotel

Et af de mest luksuriøse hoteller, du kan finde i Amsterdam, er Conservatorium Hotel. Hotellet er fyldt med historie og før det blev til det smukke hotel, var bygningen et musik institut, hvilket stadig den dag i dag præger hotellet i form af udsmykninger af musikinstrumenter. Hotellet er elegant og moderne på den lækre måde.
www.conservatoriumhotel.com

The Hoxton

the-hoxton-amsterdam
Det ligger på en af Amsterdams smukkeste kanaler – nemlig Herengracht. Foruden udsigten til kanalen er hotellet både hyggeligt og hipt.
www.thehoxton.com

W Hotel

Et af de nye og trendy hoteller i byen. Hotellet byder på lækre restauranter, pulserende stemning, lækkert interiør, pool på tagterrassen og en smuk udsigt udover byen.
www.wamsterdam.nl

Mad mekka

På hvert et gadehjørne finder man caféer og restauranter, og hvis der er noget som Amsterdam kan, så er det gastronomi. Byen indeholder masser af lækre og spændende restauranter, og det er svært at begrænse sig til kun af fremhæve et par stykker.

Foodhallen

foodhallen-amsterdam
Det minder på mange måder om Torvehallerne i København. Den store forskel er dog, at Foodhallen består af en masse restauranter, hvor man kan gå rundt og finde netop det, man lige har lyst til, og så mødes med sine venner ved et af de mange borde i midten og sammen kan nyde sin middag.

De Kas

de-kas-amsterdam
Til dig der elsker at prøve noget anderledes. Restauranten er et stort ”drivhus” ude for byen, hvor der serveres fantastisk mad i skønne natur omgivelser. Menuen er en daglig menu sammensat med årstidens. www.restaurantdekas.nl

The Duchess

the-duchess-amsterdam
Byder på en fantastisk vibe og gastronomi på højt niveau alt sammen i de smukkeste rammer. Der er ikke gået på kompromis med interiør og materialer, og det grønne marmor er til at falde i svimer over. Menukortet er fransk-italiensk inspireret, konceptet er at man deler og vinkortet byder på et stort udvalg – prøv fx deres israelske rødvin!
www.the-duchess.com

5 musthaves til turen

Tag dine yndlingsprodukter med i rejsestørrelser, så kan du nemt få det hele med. Få her nogle af GO Beautys favoritter.
travel-size-davines-nimue-amsterdam
1. Davines ‘Melu Shampoo og conditioner’ er udviklet til at komme tørt og skadet hår til livs. Både shampoo og conditioner er beriget med ekstrakter fra linser, som er rig på protein, der effektivt forebygger spaltet og tørre spidser og giver håret en flot glans og silkeblød overflade. 75 ml pr. stk. 105 kr. 2. Nimue er genialt som travelkit! Du har alt hvad du skal bruge i en praktisk indpakning. Sættet til normal hud indeholder rens, tonic, dag- og natcreme. Der er produkt til ca. 2-3 måneder. 525 kr.
travel-size-bioeffect-jane-iredale-sephora-amsterdam
3. Huden omkring øjnene er enormt tynd og fin, og det er et af de steder man ser de første tegn på ældning. En god øjenmaske er et must hvis man vil holde de fine linier ned og rynkerne lidt på afstand. Bioeffect ‘EGF Eye Mask Treatment’ tilfører massere af fugt til øjenomgivelserne og virker øjeblikkeligt opstrammende. De små pads og den lille serum gør det let at have den med på rejsen. En pakke med serum og 6 par hydrogel øjenmasker. 585 kr. 4. Jane Iredale. I løbet af dagen og på flyveturen vil din hud takke dig for at blive opfrisket og fugtet med en god Facemist. Med et pift af den nye ‘Lemongrass Love Hydration Spray’, får du en opfriskende og fugtgivende fugtspray plejer og beskytter alle hudtyper, alt i mens den mindsker synligheden er hudens porer og hjælper med at holde hudens talgproduktion i balance. 260 kr. 5. Sephora ‘Kiss Me Balm’ er perfekt på farten. Fås i flere forskellige nuancer og tilfører læberne både fugt og farve. 75 kr. 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk
Klik her for at se vores abonnementstilbud >
Klik her for at købe GO Beauty >

Share.

About Author

Efterlad et svar