Rudolph Care har nået en milepæl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Her i februar er det præcis 10 år siden, at Andrea Elisabeth Rudolph stiftede det økologisk certificeret hudplejemærke Rudolph Care, og det fortjener et kæmpe tillykke.

Det hele startede tilbage i 2009, hvor Andrea Elisabeth Rudolph skabte de produkter, som hun ikke selv kunne undvære. De otte produkter, som bl.a. omfatter en mild og mælket rens, opstrammende og opfriskende mist, blødgørende cremer, luksuriøse olier og en bodylotion viste sig, at blive starten på noget kæmpe stort!

Rudolph Care valgte at kombinere en økologisk certificering med en miljøcertificering, og har i dag både den økologiske certificering Cosmos og Svanemærket. Andrea udfordrede både skønhedsindustriens og forbrugerens opfattelser af luksusprodukter og miljøhensyn.

”Jeg skabte Rudolph Care, fordi jeg vil have det hele. Smuk hud,
luksuriøse produkter og sikkerhed for, at jeg ikke fylder min krop og naturen med
skadelig og hormonforstyrrende kemi.”
Andrea Elisabeth Rudolph


Vi ønsker Andrea Elisabeth Rudolph og hendes team et kæmpe tillykke med denne milepæl, og glæder og til at følge deres fremtidige eventyr! Vi glæder os til at fejre dagen med jer d. 7. februar, og hvis i vil se med, så følg med på GO Beautys instagram @gobeautydk

>> Læs mere her om Rudolph Care <<


Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller
 lige
her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.