Sådan bevarer du din farve og glød

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Juli har ikke budt på mange solskinstimer, men den farve og glød vi har fået bygget op, vil vi selvfølgelig gerne bevare. Sådan gør du.

4 produkter, der forlænger din farve og sommerglød

Vi krydser fingre for at sommeren vender tilbage, eller at vi i det mindste får nogle sommerdage i løbet af august måned. Selvom de fleste dage er præget af skyer, så skal man alligevel huske at beskytte sin hud med SPF, for at beskytte mod solens skadelige UVA og UVB stråler.

Beskyt din hud, få en jævn hudtone, glød og masser af gode ingredienser der fugter huden, alt sammen i samme produkt med disse 4 produkter:

Biotherm Aquasource BB Cream ‘Fair to Medium’ indeholder Biotherms unikke patenterede ingrediens Life Plankton. Denne skønne beauty-balm tilfører huden fugt og giver samtidig en mere ensartet hudtone. Cremen indeholder SPF 15 og kan bruges af alle hudtyper. Fås i to forskellige nuancer. 30 ml. 209,95 kr.

Colorescience Sunforgettable Total Protection Bronze med SPF 50 danner en barriere på huden der bekæmper frie radikaler og beskytter mod oxidativt stress. Produktet er vand- og svedresistens i 40 minutter og den unikke formel beskytter huden mod de skadelige UVA- og UVB stråler, HEV-lys og infrarødt lys. Bronze giver derudover huden en naturlig sun kissed glød og farve der hjælper dig til at forlænge sommeren uden at gå på kompromis med beskyttelse. 55 ml. 435 kr.

Clinique Superdefense CC Cream med SPF 30 er en naturligt dækkende creme der udjævner eventuelle farveforskellige og skønhedsfejl så man får en fin ensartet hudtone. Huden stråler med et naturligt og sundt udseende. Cremen kommer i 3 forskellige nuancer der beskytter mod miljømæssige skader og for tidlig ældning forsaget af solen og de skadelige UV stråler. 40 ml. 255 kr.

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream indeholder SPF 50+ og fungerer som en fuldt dækkende foundation, dagcreme, serum og primer i et produkt. Cremen sikrer en jævn hudtone med masser af fugt, glød og glans. Ønsker du ikke fuld dækkende effekt, så kan det anbefales at blande den med din dagcreme, så opnår du det perfekte naturlige look. Fås i flere forskellige nuancer. 32 ml. 299,95 kr.

Glød og glans er altid en god ide!
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.