Sådan får du stærkere negle

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det kan være utrolig frustrerende når neglene knækker og flosser hele tiden. Men hvad kan man gøre for at de bliver stærkere?

Tip til sundere og stærkere negle

Negle der knækker, flosser og hænger fast i alt ting kan være utrolig frustrerende, men det kan være svært at finde årsagen til det. For nogle vil problemet være større end andre, nogle er fra naturen udstyret med bløde negle der ikke vil blive lange og stærke, mens det for andre kan være i perioder hvor problemerne opstår.

Skønhed og sundhed starter indefra

Der findes flere forskellige metoder man kan prøve for at få stærkere negle. Sundhed starter indefra, og livsstil og kost kan sagtens gå ud over neglenes styrke og sundhed. Ved at spise sundt og varieret kan du opbygge en stærkere krop, som støtter op omkring hud, hår og negles sundhed.

Der findes mange forskellige kosttilskud som styrker hud, hår og negle. Du kan med fordel supplere din kost med kosttilskud og se om det giver dig den ønskede effekt. Husk intet kommer over natten, så du skal tage dit kosttilskud i minimum 3 måneder før du kan begynde at bedømme resultatet.

Beauty Bear Nail Vegan Vitamins, 60 stk. gummy bears koster 249 kr. (til en måned)

Vitaminerne er veganske og indeholder agerpadderokke, selen, zink og vitamin B. To gummies dagligt hjælper med at vedligeholde neglens hårdhed samt modvirker flækkede negle og hjælper neglene til at gro.

Suppler din gode livsstil

Giv dine negle en ekstra hjælpende hånd ved at påføre styrkende og beskyttende produkter. Tørre negle og neglebånd gør at neglene knækker lettere, derfor er god pleje vigtigt. Brug en negleolie som tilfører negl og neglebånd næringsstoffer, som hjælper til at opretholde neglens fugtbalance.

CND SolarOil Nail & Cuticle Care, 3,7 ml. koster 45 kr.

Olien er spækket med gode og effektive ingredienser, der plejer og genopbygger negl og neglebånd. Påfør en dråbe på hver negle med pipetten og masser olien godt ind. Den smarte lille størrelse gør det nemt at have med i tasken.

Herome Nail Hardener Extra Strong, 10 ml. koster 110 kr.

Nailhardener er en 14 dages kur hvor man ikke må bruge neglelak imens. Produktet styrker bløde og svage negle, så de bliver mere stærke og hårde samt stimulerer neglevæksten.

>> TIP << I perioder hvor du ikke bruger en neglekur, kan det være en fordel at bruge en topcoat for at give neglene et ekstra beskyttende lag. Det ekstra lag beskytter neglen mod stød og slag, og kan hjælpe så neglene ikke knækker og flosser lige så let.
 

Trænder dine hænder og negle til ekstra pleje og forkælelse?
Book en tid til manicure på en klinik i nærheden af dig.
>> KLIK HER OG SE KLINIKKER I DANMARK, DER TILBYDER BEHANDLINGEN <<

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.