Sådan kommer du bedst fra start om morgenen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

At få det forkerte ben ud af sengen kan ødelægge hvilken som helst dag. Sådan kickstarter du bedst din dag.

Få den bedste start på dagen

Hvis ikke du allerede har set det i øjnene, så lad os være ærlige. Hele din dag kan være ødelagt, hvis du får det forkerte ben ud af sengen og skal stresse rundt inden du løber ud af døren. Du har måske trykket på snooze knappen et par gange og for hver gang du har givet dig selv nogle ekstra minutter under dynen ved du, at du bliver straffet for det i den anden ende.

6 tips til en rolig morgen

1. Start din dag med et stort glas vand. Når du åbner øjnene efter en forhåbentlig dejlig nattesøvn er kroppen dehydreret, og trænger til væske. Stil et glas vand eller en vandflaske på dit natbord, så du har det lige ved hånden når du vågner.

TIP! pres en halv citron i et glas vand og mærk hvordan kroppen føles renset. Foruden detox følelsen får du givet kroppen et skud C-vitamin. Brug eventuelt et sugerør, da syren fra citronen kan være lidt hård ved emaljen på tænderne.

2. Meditation er den ultimative måde at vække kroppen på en rolig måde. Få en krop og et sind i balance ved at mediterehver morgen. Sæt dig op i sengen når du er vågnet og sæt dine intentioner for dagen, mærk hvordan kroppen stille og roligt vågner, og din dag starter roligt.

3. Morgenmad er et utrolig vigtigt måltid. Har du ikke den store appetit kan det anbefales at lave en smoothie, med en masse gode ingredienser som blåbær, jordbær, spinat, grønkål, avocado eller en god mix af det du har i fryseren og køleskabet. Blend ingredienserne med mælk eller vand.

Få din smoothie til at mætter længere

Tilsæt havregryn og/eller proteinpulver i din smoothie. Det er fyldt med fibre og protein, som foruden at være godt for kroppen også mætter længere.

4. Bevægelse burde altid være en del af dine morgenrutiner. Ved at vække kroppen med bevægelse får kroppen mere energi, bevægelsesapparatet bliver vækket til liv, endorfinerne strømmer rundt i kroppen og humøret bliver bedre. Sæt 15-20 minutter af til lidt yoga, en morgengåtur eller en anden form for træning og motivation der passer til dig.

5. Forbered din dag, dagen før. Lav lister så hovedet kan få ro. Det er utrolig tilfredsstillende at kunne sætte kryds ved de ting man har nået på listen, og på den måde undgår du at tankerne flyver rundt når du lægger dig i seng og vågner om morgenen.

6. En kold skyller om morgenen sætter gang i blodcirkulationen. Det kolde vand opkvikker og gør en glad i låget, i hvert fald når det er overstået.

Share.

About Author

Comments are closed.