Sådan sikrer du en uforstyrret søvn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kan du ikke falde i søvn på grund af en partner, der snorker? Manglende skønhedssøvn kan være et kæmpe problem, men der er hjælp at hente.

Kniber det med at få din skønhedssøvn?

For mange er en snorkende partner et kæmpe problem, og får man ikke sin søvn så kan det både ses på huden, øjnene og ikke mindst humøret. Men hvad stiller man egentlig op med en partner, der snorker og er der noget man kan gøre?

Der er mange sjove bud på hvordan man kan få sin partner til at stoppe med at snorke, men det er meget individuelt hvad der virker og om det faktisk virker. Det første man skal forsøge sig med er et kærligt puf, så ens partner ruller om på siden. Hvis ikke det hjælper, så kan du forsøge dig med et af følgende produkter:


Breath Right næseplaster kan afhjælpe en tilstoppet næse. Plastret åbner næsen så der kommer helt op til 31% mere luft igennem. 10 stk. 39.95 kr.


Snore Silencer renser liften og gør vejrtrækningen lettere. 65 kr.


Silence anti-snorkespray virker ved at forstøve en skum, som lægger sig på slimhinderne i svælget, og på den måde forhindrer en vibration. 158 kr. 

En mulighed kan også være en operation. Men der er desværre ingen garantier for at sådan et indgreb vil hjælpe, og så skal man nok lige overveje, om det er en operation værd.

Vi ønsker jer en rigtig god nats søvn!

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar