Sådan skal vi se ud i 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vil vi se flere Kardashian-numser i det nye år? Skal brysterne stadig være små? GO Beauty ser nærmere på fem skønhedstendenser for 2018. Generelt skal vi forberede os på, at alt skal være mindre.

1. Alt med måde

Det er ikke mange årtier siden, skuespillere i Hollywood blev opmuntret til at “go big or go home”, når det gjaldt bryststørrelser. Skuespillere som Pamela Anderson hoppede med på vognen, og Dolly Parton var allerede berømt for sin gigantbarm. Men to årtier med kæmpeimplantater er slut. Trenden ”Jo større, des bedre,” er afløst af ”alt med måde”, når det gælder brystforøgelse, og i dag er det små struttende bryster som på Taylor Swift, yngre kvinder efterstræber. Overdimensionerede starletter bliver stemplet som ”bimbos”, og det har fået kvinder som bl.a. Heather Morris, Kris Jenner og Victoria Beckham til at få fjernet deres brystimplantater. Brystimplantater er dog langt fra dømt ude i 2018, men naturlig er det nye kodeord. Det gælder i stedet om at opnå en balanceret og naturlig silhuet, og kirurger tager højde for faktorer som kropsstørrelse, kropstype og mængden af fysisk aktivitet, når form og størrelse på implantat skal vælges.

trends-2018-taylor-swift

Taylor Switft har små struttende bryster som yngre kvinder efterstræber.

Bryster og brystvorter hænger uløseligt sammen, og i takt med, at efterspørgslen på store bryster bliver mindre, skal brystvorterne nu helst være på størrelse med en tommeltot. Hello Magazine citerer en kendt britisk klinik for at ”der har i indeværende år været 30 pct. stigning i kvinder, der vil have mindre brystvorter. Det hænger sammen med trenden, der går mod mindre bryster.”

2. Farvel til Kylie Jenner læber

trends-2018-kylie-jenner

Kylie Jenner.

Den 18-årige influencer Kylie Jenner afslørede i 2015 sin passion for læbeinjektioner. Og hendes millioner af fans fulgte trop. Salget af produkter, der kunne give fyldige læber, eksploderede, og på klinikkerne stod piger i kø for at få ”Kylie Jenner lips”. For nylig skete det dog, at Jenner proklamerede, at hun for tiden er til mere smalle læber. Og det er nemt at opfylde. Stoppe med injektioner og vente på, at fillerens virkning aftager. Og netop smalle læber bliver en trend i 2018.

trends-2018-smalle-laeber

Smalle læber som Gwyneth Paltrow og Kirsten Dunst er smukt og meget feminint.

For kvinder født med fyldige læber er det ikke så nemt, og derfor findes der en ny procedure ved navn lip reduction surgery. Trenden mod smallere læber skyldes ikke kun Kylie Jenner, mener man, men også, at asiatiske mænd og kvinder i højere og højere grad efterspørger ”hvide” træk. I den vestlige verden ses den store efterspørgsel på lip reduction som et opgør med overdimensionerede læber, som f.eks. ses på Angelina Jolie og Donatella Versace.

trends-2018-angelina-jolie-donatella-versace

Angelina Jolie og Danatella Versace.

3. Numser – fra stor til mindre?

trends-2018-kim-kardashian

Kim Kardashian.

Det er umuligt at tale om kosmetiske trends uden at nævne Kardashian familiens numser. Internettet kogte over, da det for nylig forlød, at Kim Kardashian havde fået fjernet sit numseimplantat. Og samtidig signalerede det fremtiden for numser: Tiden med masser af fyld i bagen er forbi som en skønhedstrend.

4. Flere skønhedsfix i frokostpausen

trends-2018-twilight-tweakments
Vi er vilde med behandlinger, der tilbyder moderate og naturlige resultater på meget kort tid. De såkaldte twilight tweakments er fællesbetegnelse for procedurer, der finder sted under lokalbedøvelse frem for de klassiske indgreb, der foregår under fuld bedøvelse. Twilight tweakments har i et par år været store i USA, men er først nu for alvor ved at brede sig til Europa. Behandlingerne spænder fra ansigtsløft til brystforstørrelser – og patienterne kan forlade klinikken efter et par timer.

5. Alle hopper på K-bølgen, igen

trends-2018-k-beauty

1. Magicstripes ‘Magnetic Youth Mask’, 75 kr. 2. Rodial ‘Snake oxygenating & cleansing bubble mask’, 8 stk. 525 kr. 3. The Oozoo ‘Face Gold Foilayer Mask’, 40 kr.

Og så til noget, der hverken kræver indlæggelse eller nåle. Ingen kan tale skønhed uden at tale Sydkorea. Landet, hvor kvindernes daglige skønhedsritualer skal tælles på to hænder, og hvor udviklingen går så stærkt, at vi andre halter både fem og ti år tilbage. K-Beauty lærte vi i Vesten for alvor at kende med BB-cream, og senere satte produkter som sheetmasks og rensesticks sig på nethinden. Etablerede vestlige mærker er hoppet med på vognen og ikke bare nærstuderer, hvad der foregår i Sydkorea, men også laver egne versioner.

Og så til de helt skøre 2018-trends…

(…som du skal overveje nøje)
De kan lyde fristende, men en række kosmetiske behandlinger kan være mere skøre end gode.

Kom af med et ribben

skoere-trends-2018-ribben
Det var et almindeligt indgreb blandt Hollywood stjerner i 1950’erne, og for kvinder, der jagter en timeglasfigur kan det være lokkende. Men at fjerne et ribben er en farlig skønheds-trend. Man risikerer at skade nyrerne og punktere en lunge, og så er det værd at huske på, at et ribben ikke gror ud igen…

Sug fedtet ud af kinderne

skoere-trends-2018-kinder

Før og efter.

Det er blevet populært via såkaldt ”Buccal fat pad removal” at fjerne fedtdepoter fra kinderne for at få et markeret look. Men hvad der starter som et smukt kontureret ansigt kan med alderen ende med hule kinder og et skeletlignende udtryk.

Silikone som ansigtsfiller

skoere-trends-2018-silikone

Lisa Rinna før og efter en læbeforstørrelse med silikone filler.

Det er billigere end de godkendte fillers som bl.a. Restylane, men silikone kan fremkalde betændelse, infektion og allergiske reaktioner. Og når hudens væv ændrer sig med alderen og mister spændstighed, bliver silikonen siddende.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.

 

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar