Sådan undgår du knopper og indgroede hår efter barbering

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi kender næsten alle sammen følelsen af irriteret hud, røde knopper og indgroede hår efter barbering, hvilket både er ubehageligt og heller ikke spor pænt at kigge på. Men hvordan undgår man det egentlig?

For nogle er irriteret rød hud med knopper og indgroet hår et større problem end andre. Men der er ingen tvivl om, at vi alle gerne vil sikre os det bedste resultat efter barberingen. Knopper, kløe og irriteret hud opstår på grund af bakterier vi har i huden, så det er altafgørende at man holder huden bakteriefri – men hvordan gør man egentlig bedst det?

Hvorfor opstår irriteret hud efter hårfjerning?

Når du fjerner hår ved brugen af enten skraber eller voks, så får bakterierne fri adgang til at gå ned og irritere hårsækkene hvilket kan skabe en betændelsestilstand, der kan ende ud med knopper, irriteret hud der kan svige. Så når du fjerner hår er det vigtigt at huden altid efterlades ren og fri for bakterier. Det er derfor også vigtigt at du husker at udskifte din skraber eller skraberblade.

Hvordan undgår du de røde knopper?

En af hemmelighederne bag en smuk problemfri hud efter barbering er ShaveSafe. ShaveSafe er en barberskum, der har desinficerende og antibakterielle egenskaber, som sikrer en perfekt barbering af ben og bikinilinje samt efterlader huden silkeblød og helt uden indgroede hår og irriterende røde knopper, der sviger. Produktet er utrolig drøjt i brug og så kan det bruge på hele kroppen – både af mænd og kvinder.

ShaveSafe går ind og renser huden og skraberen så du opnår en optimal hygiejne og indeholder 0% parfume, 0% parabener og 0% farvestoffer.

Sådan bruger du produktet

Brug barberskummen under din barbering – så slipper du samtidig helt for at skulle behandle huden med cremer eller olier efter behandlingen. ShaveSafe fjerner problemerne med det samme og virker på den måde forebyggende på barberingsgener. ShaveSafe kan både bruges i forbindelse med barbering, trimning og ved brug af voks. Hvis du trimmer eller vokser, så vaskes huden med ShaveSafe efter og mellem behandlingerne. ShaveSafe er så sikker i deres sag og har så gode resultater med deres produkt, at de har valgt at give pengene tilbage hvis du ikke oplever den ønskede effekt efter 3 uger.

Derudover har de valgt at lave en service, der hedder ”byt til nyt”. Det betyder, at hvis man prøver en flaske ShaveSafe til almindlig hud og den ikke virker, kan man henvende sig til Shavesafe, og så bliver der sendt en ShaveSafe til sensitiv hud i stedet for – HELT GRATIS.

Hvad koster produkterne?

  • Produkterne kan købes både til normal og til den sensitive hud.
  • ShaveSafe til normal hud kan fås som 100 ml. til 99 kr. og 200 ml. til 178 kr.
  • ShaveSafe til sensitiv hud kan kun fås som 100 ml. til 99 kr.
  • De fleste har bedst resultat med den til almindelig hud, og anbefales at det er den man starter ud med.

Lige nu kan du benytte dig af introtilbuddet og få;
1x ShaverSafe 100 ml. 99 kr.
1x Dorco super skraber 99 kr.
For i alt KUN 119 KR. SPAR 79 KR. BESTIL HER >>

LÆS MERE OM SHAVESAFE >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar