Sådan undgår du rynker og appelsinhud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er helt naturligt, at vi fra 30-års alderen, begynder at opdage fine linjer og rynker i vores ansigt. Det skyldes ganske enkelt, at mængden af collagen i huden lige så stille aftager i takt med, at vi bliver ældre. Men der er heldigvis en løsning, der kan hjælpe huden godt på vej.

Skønhed, der kommer indefra

”Rynker… Det er da sådan noget, der kun hører til i ældre ansigter, ikk? Det er i hvert fald ikke noget, jeg kan forholde mig til…”
Men… sagen er faktisk den, at vi allerede fra omkring 30-års alderen begynder at mærke og se de første tegn på, at vi bliver ældre.

Med alderen mister huden sin fasthed og sin evne til at genopbygge sig selv. Når collagenniveauet i huden falder, vil huden blive mere slap, og de fine linjer – og rynker – gør deres indtog. Derudover mister huden sin modstandskraft, så den har sværere ved at stå imod, når det kommer til bekæmpelse af solens stråler og forurening.
Du har måske allerede bemærket, at sovemærkerne fra hovedpuden, bliver siddende en anelse længere på kinden om morgenen? Som barn forsvandt de jo nærmest med det samme. Det er ikke fordi, du sover tungere på puden, men ganske enkelt fordi din hud ikke længere er så fast, som den var engang.

Den unge, faste hud hører fortiden til, men du kan komme tæt på ved at forebygge og pleje din hud på helt rigtige måde. Ja, det kræver lidt mere arbejde og ikke mindst forarbejde at forebygge en dehydreret hud med mindsket elasticitet og fasthed. Og inden du begynder at booke tid hos én, der kan sprøjte, så kan du jo forsøge dig med noget mere naturligt. The Solution fra Oslo Skin Lab virker på al hud – både ansigt og krop – og det bekæmper og forebygger effektivt. Både rynker og appelsinhud.


Beauty from within

Det er naturligvis også vigtigt, at vi bruger tid og energi på at pleje vores hud udefra, men vi må ikke glemme, at skønhed kommer indefra. Når vi behandler huden indefra har vi nemmere ved at forebygge, og det er det, collagenpulveret fra Oslo Skin Lab kan. For at kunne optage collagenet bedst muligt, skal det være brudt ned i de peptidelængder, det kræver, for at få den helt rette effekt på huden. Lidt teknisk ja, men summarsummarum er at Oslo Skin Lab bruger et collagenpulver, der hedder Verisol® og det er netop brudt ned i de helt korrekte peptidelængder.

Studieresultater fra 2014 har vist, at dybden af rynker blev reduceret med hele 20% ved oral indtagelse af collagenpulveret. Det er da bestemt værd at prøve! Studiet var i øvrigt baseret på en gruppe, som fik collagenpulveret – samt en gruppe, der fik et placebo produkt. Ingen af deltagerne eller dem, der udførte studiet, vidste, hvem som indtog hvad for at studiet skulle være så troværdigt som muligt – så de 20% reducering i rynker, taler vidst for sig selv.

Hvem og hvornår?

Alle kan bruge produktet, og jo før man kommer i gang jo bedre, for det er jo altid nemmere at forebygge end at reparere. Men når det så er sagt, så er det aldrig for sent at komme i gang, og lige meget hvor gammel eller hvor ung, du er, så er der hjælp og forbedringer at hente ved at indtage en dosis dagligt. Pulveret er smagsneutralt, og det kan nemt blandes i drikke, mad, yoghurt og lignende. Det er derfor bare en vane, du passende kan indføre i din morgenmad.


Hvornår ses resulatet?

Produktet er yderst effektivt, og du kan relativt kort tid efter start se de første resultater. Allerede efter otte uger ser de fleste virkningen, så du skal faktisk kun indtage to pakker før, du begynder at kunne se en forskel. Oslo Skin Lab opfordrer alle til, at man tager før og efter billeder, så man kan følge med og se resultatet tale for sig selv.
 


Prøv produktet til en fordelagtig pris

Vi er umiddelbart begejstrede, og derfor har vi lavet en god aftale til alle vores læsere.

Køb The Solution Anti-Wrinkle Collagen med 40% rabat.

GO BEAUTYs læsere får hele 40% rabat på enkeltkøbsprisen, som er 498 kr. Du får første pakke til 299 kr. og fremover til 349 kr. (30% af enkeltkøbsprisen) hver måned. Du opnår rabatten ved at følge linket herover eller brug RABATKODEN BEAUTY. Rabatten aktiveres automatisk, når du trykker på linket og bestiller din pakke.
Hver pakke indeholder 28 dagsdoser og koster normalt 498 kr. som enkeltkøb og 349 kr. på abonnement (ingen binding).

Læs meget mere om Oslo Skin Labs historie, studier og test lige her >>


  

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar