Nyt

Vil du med til hudens ugentlige maskebal?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lige nu er det sol, strand og saltvand, der udtørrer vores hud, men både sommer og vinter kan huden have brug for et ekstra fugtboost. En fugtmaske i ny og næ kan sikre huden den optimale fugtbalance.

Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty fugter og plejer din hud i dybden

Sommeren er over os, og vi nyder de lange solrige dage og et dyp i havet. Men det er også tiden, hvor mange af os oplever, at huden har brug for lidt mere opmærksomhed og kærlighed. For både sol og saltvand har en udtørrende effekt på huden.
Skal vi ikke bare nyde det, så længe det varer? JO! Men faktum er, at huden ikke kun bliver ekstra tør om sommeren. Tør hud, der skriger på fugt, kan ramme os både sommer og vinter. Vi udsættes dagligt for ydre påvirkninger i form af vind, vejr og frie radikaler, og i takt med, at årstiderne skifter, føler mange, at huden kan have brug for lidt ekstra fugt.

Ingen sund hud uden sunde rutiner

Så drømmer du om en sund og frisk hud med glød, som ikke bliver dehydreret, er det en god idé at supplere med en fugtmaske året rundt. For uanset, hvor flittigt du plejer din hud i det daglige, vil den ind i mellem tørre ud og trænge til et ekstra boost.
Sunde rutiner er som bekendt vejen til sund hud, så når du har implementeret din fugtgivende og beskyttende dagcreme i din daglige skønhedsrutine, kan du med en fugtgivende maske en gang om ugen eller efter behov tilføre huden den optimale fugt.

Mild og skånsom pleje i dybden

Moisturizing Face Mask er en fugtgivende og plejende ansigtsmaske uden parfume. Den er 100 % vegansk, og som Sanzi Beautys øvrige produkter indeholder den en lang række af naturens egne og nærende ingredienser.
Fugtmasken tilfører huden masser af fugt, opstrammer og giver huden glød og glans. Det gælder uanset om du har tør hud eller bare trænger til et hurtigt fugtboost.

Leder du efter en vegansk ansigts fugt maske uden parfume, så kig nærmere på Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty. Den beskytter og fugter din hud i dybden. 100 ml. 270 kr.

Optimal fugtbalance og opstrammende effekt

Blandt de aktive og effektive ingredienser i Mousturizing er betaine, antioxidanten E-vitamin, squalane, jojobaolie og ekstrakt fra agurk, som tilsammen tilfører fugt, udglatter, blødgør, opstrammer og genopretter hudens spændstighed.
På ingredienslisten finder du også ekstrakt af rødalger, der er rige på antioxidanter, vitaminer, essentielle fedtsyrer og proteiner samt virker opstrammende og eksfolierende.

Sådan anvender du Moisturizing Face mask

  • Først skal du fjerne din makeup og rense huden, inden du er klar til et fugtboost.
  • Påfør derefter masken i et jævnt lag i hele ansigtet – glem ikke hals og decollete!
  • Lad masken sidde og virke i 20 minutter og skyl derefter masken af i lunkent vand.

Du kan også med fordel påføre masken inden sengetid og sove med den på. Påfør et lidt tyndere lag eller lad masken trænge ind i nogle minutter, så du ikke tørrer det hele af i pudebetrækket. Skyl masken af om morgenen.

Sanzi Beauty Moisturizing Face Mask. 100 ml. koster 270 kr.

  • Rig på antioxidanter og vitaminer
  • Kan bruges både dag og nat
  • Egnet til de fleste hudtyper
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Tilfører huden ekstra fugt
  • Vegansk certificeret.
Se også Sanzi Beauty ansigtscreme med solfaktor >>

Om Sanzi Beauty

Sanzi Beauty har siden 2016 været kendt for deres fantastiske vippe serum, men Sanzi Beauty er meget mere end det.

Læs her mere om alle produkterne >>
Share.

About Author

Comments are closed.