Se efterårets 4 største makeup tendenser

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 5. december 2019

Efteråret 2017 handler om helhed. Helhed i udtryk, form og farver. Hvor den kendte ”contouring” er erstattet af ”strobing”. Den meget dækkede hud er erstattet af naturlig glød, og i stedet for at vi alle skal ligne hinanden, er individualismen kommet retur. Og hvad mener jeg så med det?

Som gud har skabt dig

Nelle Noell er GO Beautys nye makeupekspert
Vi byder velkommen til en 29-årig beauty nørd, skribent og makeupartist, som er storforbruger af alt indenfor beauty og arbejder som professionel blogger på nellenoell.dk
Nelles fokus har altid været på kvalitet, funktionalitet og “No bullshit beauty”. Få her efterårets stærkeste makeuplook…

 

Lad os starte med basen – huden. Hvor vi længe har set en trend hvor alle små ”fejl” i huden skulle dækkes til, er det blevet tid til at lade huden skinne igennem. Om det er rødme eller fregner er der plads til det hele. Det såkaldte ”No makeup” look er tilbage, hvor ”less is more”. Vi vil gerne se den uperfekte hud, fordi det er en del af dig, præcis som du er! Fokus er derfor ikke længere at dække til, men i stedet vise din naturlige skønhed. En tendens, jeg personligt er fan af. Holistisk sundhed har derfor også fået et nyt indspark i takt med en naturlig hud, og kræver for de fleste også en oprigtig sundhed indefra.

Tre sunde tips

Sundhed er mange ting, men når der er tale om huden er her tre nemme tips til en sundere hud. Smuk effekt af at være mere levende og fugtet. Lad gløden skinne igennem…

tre-sunde-tips-produkter
1. VAND: Intet nyt der, men stadig ligeså vigtig 2-3 liter dagligt giver en hydreret og frisk hud. Eau Good drikkedunk. 800 ml. 149 kr.
2. Grøn te: Gerne udskiftet med din daglige kaffe. Grøn te er fyldt med antioxidanter der er det mest optimale du kan give din hud i kampen mod de frie radikaler fra forurening, sprøjtemidler, stress og meget mere. Der er faktisk intet dårligt at sige om grøn te, jo mere koncentreret, jo flere gavnlige egenskaber opnår du. Byoh organic Matcha P3. 149 kr.
3. Hørfrø: Er rig på Omega 3 og virker antiinflammatorisk og nærende for hud og led. Beskyttelse, gode vegetabilske olier indefra er essentielt for en optimal beskyttelse af huden udenpå. Nyborggaard Koldpresset, økologisk hørfrøolie, 250 ml. 78 kr.

1. No makeup

makeup-no-makeup
Til den naturlige hud kræves så få produkter som muligt. Du kan blande din daglige foundation med en dagcreme eller olie for at få en mere naturlig og let dækkeevne på huden. Eller bruge en af disse:

no-makeup-produkter
1. Inika BB Cream foundation. Hvis du ønsker en økologisk og fugtgivende BB creme, med en medium – fuld dækkeevne. 244 kr. 2. Too Faced Born This Way Concealer. Bruges på de områder du synes trænger, rigtig god at blende med en fugtig beauty blender for en blød og naturlig finish. 240 kr. 3. Tromborg Mineral Foundation. Mineralpudder til dig der ønsker et mere mat look. 360 kr.

Bevar gløden

Hvis du ikke er til makeup på huden, eller bare gerne vil bevare den naturlige sommerglød lidt længere, er selvbruner helt klart noget for dig. Vil du gerne undgå selvbrunerstriber, er det altid en god idé at bruge en applikationshandske til påføring.

bevar-gloeden-produkter
1. Decléor Self Tanning Milk Natural Glow. En selvbruner der både giver farve og holder huden gennemfugtet. Kan bruges i ansigt og på kroppen. 310 kr. 2. Eco Sonya face tan water. 100 ml. Økologisk og vegansk selvbrunervand uden olie. God til den olierede og sarte hud, virker også antibakteriel. 265 kr. 3. St. Tropez Selftan Express Bronzing Face Sheet Mask. En sheet mask, der virker som selvbruner samtidig med at give ekstra fugt til huden. 99 kr.

2. Get the glow

makeup-get-the-glow
Fra markeret contour skal det nu handle om strobing. Strobing er en naturlig måde at highlighte ansigtets fortrin på. Enten i en pigmenteret form eller med ren olie. Brug den hvor solen naturligt ville ramme ansigtet på næsefløj, kindben og amourbue.

get-the-glow-produkter
1. Raaw in a jar Rosehip Facial Oil. Opvarm lidt ansigtsolie mellem fingerspidserne og dup forsigtigt og sparsomt på udvalgte steder af ansigtet. Her er ’Less Is More’ kodeordet. Giver en meget naturlig glød. 560 kr. 2. Becca Shimmering skin perfector, i farven Gold Pop. Til dig, der ønsker en fremtrædende og meget reflekterende effekt til aften eller fest 315 kr. 3. PUR Strobe Palette – Limited Edition. Specielt god til dig med tør hud, som ønsker en naturlig og cremet strobe palette, der ikke lægger sig tørt på huden. 399 kr.

3. The classic red

makeup-the-classic-red
Klassiske røde læber er en trend, der aldrig forsvinder. Du kan aldrig gå galt i byen med rødt på læberne, og efteråret sætter nu ekstra skub i trenden med fokus på læberne resten af året. Her er intet rigtigt eller forkert, så længe du sørger for at holde farven inden for læbernes naturlige form. Overordnet set, kan du gøre farven mere og mere intens i takt med de mørkere måneder. Er du helt ny i rød, så start med at duppe den røde farve på læberne ligeså stille, så læberne kun får et hint af rød. Passer perfekt til den naturlige hud.

the-classic-red-produkter
1. Rituals Lipgloss, i farven evening sun. Til dig der ønsker et hint af rød. 110 kr. 2. M.A.C læbestift i farven RUBY WOO. Til den mere vovede, der vil have en ‘statement’ mat læbestift. 165 kr. 3. Smashbox Be the legendary trible tone lipstick, Reb ombré For et ombré look til læberne, har smashbox netop lanceret denne limited edition. 180 kr.

FUN-FACT:
Vidste du, at man nærmest kan måle verdensøkonomien ud fra salget af læbestifter? Det er faktisk sådan, at når vi har tider med økonomisk nedgang, så går salget af læbestifter op. Sjovt ikke?

4. Comeback

Sammen med den naturlige hud og de markerede læber, har den kulsorte liner også fået et comeback. Modsat hvad vi har set tidligere, er den sorte liner nu tilbage som et match til den uperfekte hud, hvor lineren, ligesom resten, er mere tilfældig end perfekt. Tendensen ses nemlig kun på den nederste vippekant, eller centreret i midten af øjet uden at ramme siderne. Man skal gerne tænke ”mon hun har glemt at tegne lineren færdig?”Brug gerne eyelineren for sig selv uden mascara.

fun-fact-produkter
1. IDUN Lava eyeliner pencil. Har du tendens til følsomme øjne, er denne eyeliner uden: talkum, silikone, parfume eller bismuth oxychloride og er oprenset for nikkel samt vegansk. 129 kr. 2. GOSH 24H Pro Liner 001 Black. Til dig der ønsker en intens sort eyeliner der holder optil 24 timer, er nem at arbejde med og uden parfume 99,95 kr. 3. Rimmel Exaggerate Eyeliner vandfast Starlit Black. Synes du helt sort bliver for voldsomt til dine øjne, er denne mørkegrå eyeliner måske et bedre bud. Plus den er vandfast. 59,95 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar