Se hvilke makeup tendenser, der hitter i sommeren 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De varme solstråler, fuglekvidder, frodige blomster og træer. De lange, lyse nætter, den varme sommer duft og de store smil fra nær og fjern. Sommeren er tiden på året, hvor alt blomstrer, åbner op og viser sig på ny. Det er farvernes tid, tid til solglød og ren vitaminindsprøjtning fra naturen. På samme måde omfavnes denne måned også i makeuppens verden, hvor du kan vise dig lidt mere frem. Markere dine fortrin med farver og udnytte den smukke, naturlige sommerglød.

MAKE me UP

Vi har for alvor sagt farvel til den kunstige contouring, den overtegnede og unaturlige makeup og den ALT for overdrevene solbrune hud. I stedet får farverne lov at skinne igennem, huden har så småt fået en naturlig solkulør og fregnerne er måske på vej retur. Vi er som forbrugere blevet mere bevidste, mere kritiske og mere naturlige i makeuppens verden. Vi gider ingen spildtid, ingen ”masket” makeup, der fjerner vores naturlige skønhed og ingen billige kvantitetsprodukter.Nelle Noell er GO Beautys makeupekspert
Nelle er en 30-årig beauty nørd, skribent og makeupartist, som er storforbruger af alt indenfor beauty og arbejder som professionel blogger på nellenoell.dk
Nelles fokus har altid været på kvalitet, funktionalitet og “No bullshit beauty”. 
Få her sommerens 5 hotte makeuplook…

 
1. Technicolor eye

Det er tid til de helt skarpe og markante farver på læber, kindben, vipper eller øjne. Specielt for denne tendens er dog, at der er fokus på øjnene, hvor resten af ansigtet gerne må være mere neutralt. Ønsker du alligevel at bruge de stærke farver flere steder, så vær opmærksom på at bruge dem mere sparsomt, så det mere er et ”statement look” og ikke et ”klovne look” du går efter.

> Fremhæv din glød
Er du modig og tør springe fuldt ud i Technicolor trenden er denne øjenskygge perfekt. Farven er en lys blå kombineret med en metallisk finish. Teksturen er utrolig nem og blød, at arbejde med og let at tone ud. Specielt god til, at fremhæve den brune glød og øjenfarve. Nude by Nature pressed eyeshadow i farven ‘Whitsunday’. 160 kr.

> Diskret og velovervejet
En anden fin og diskret måde at efterligne trenden, er med en farvet eyeliner. Enten som en liner over øjet, i den våde kant eller måske i samspil med en anden farvet øjenskygge? Denne eyeliner kan bruges til det hele, da den er vandfast. Sephora Glide Liner ‘Bleur Clair’. 95 kr.

> 80’erne er tilbage
En mascara med farve, der ikke kun giver vipperne en sjov farve, men også plejer vipperne med en blanding af Argan-, Jojoba- og kokosolie. Børstehovedet er en hybridbørste der virker som tre børstehoveder i ét, med funktionen at løfte, give volumen og længde samt separere vipperne. Fås i 6 forskellige, klare farver. Estée Lauder Pure color envy multi effects mascara i farven ‘Purple’. 255 kr.

2. Contouring is dead

Det tid til at sætte fokus på de farvede kindben, der gerne må være mere markerede og draperede i udtryk. ”Blush draping” er helt specifikt, hvad der har erstattet den kendte contouring. Nemlig fine, sommerlige farver draperet fra kindbenene og op mod tindingen. Det er meget mere blush end, hvad vi er vant til, men ikke mere end at det ved rette påføring kan se rigtig fint og yndigt ud.

> The multiple
Her i det varme vejr kan dét, at skifte de pudrede produkter ud med cremede, være en rigtig god løsning. Cremede produkter smelter bedre ind i huden og lægger sig mere naturligt op af din egen hudtone. Dette multiprodukt, kan bruges alle steder på krop og ansigt hvor du ønsker mere farve og dimension. The multiple er oliefri og passer til alle hudtoner. NARS cremepulver-formel i farven ‘Maui’. 320 kr.

> Bubbles, please
Er du mere til en diskret blush, er denne mineral blush lavet af den fineste pudder, der gør den nem at arbejde med og mindre pigmenteret i farven. Du kan altså nemt blende den ud og opbygge farven step for step uden det bliver unaturligt, men stadig giver kinderne den fineste glød. MAC i farven ‘Bubbles, please’. 210 kr.

> Gold rush
Denne solskins blush har gyldne pigmenter og nuancer af fersken, der skaber et øjeblikkeligt strejf af sommer. En lækker kombination af glød og glow til den solbrune hud. Brug den også som øjenskygge og/eller highlighter på udvalgte steder. Benefit, Box o Powder i farven Gold Rush. 140 kr.

3. Bronze Baby

Om du er heldig at have erhvervet dig en sommerglød eller ej, er en bronzer aldrig af vejen for et fuldendt og frisk sommerlook. Du kan bruge bronzers i ansigtet, såvel som på kroppen for at skabe mere definition og glød til huden. Brug den varme farve på samme måde som en let contouring, med blide strøg.

> Glitrende sommerlook
Til dig, der ønsker en bronzer med perlemors effekt er denne god. Blandet med bronzer er nemlig små perlemors partikler der giver et mere let og glitrende sommerlook. Fås i tre nuancer. Sephora ‘01 My Seychelles Cruise’. 145 kr.
> Naturlig og mat
En pudret, mat bronzer til dig der ønsker et kontrolleret shine. Kan også anbefales til dem med storporet eller uren hud, da den matte finish hverken fremhæver eller lysner hudens porer og urenheder. Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer. Fås i 6 nuancer. 320 kr.
> Økologisk og cremet
Til dig, der ønsker en cremet bronzer er denne min absolutte favorit. Den er nem at påføre, blende og holder ret godt, trods den cremede konsistens. Kjær Weis ‘Dazzling Bronzer’. 399 kr.

PSSST…
Brug din bronzer som øjenskygge. Det giver et naturligt helhedslook.

4. Pop-lips

Hvad er bedre end et par bløde og bærfarvede læber til at komplimentere en solbrun og sund hud? Hver sommer kommer de kysseklare, velplejede læber retur. I år er ingen undtagelse. Her kan du skeje ud med alt fra en statement orange til et lille hint af gloss på læberne.

> En lipgloss på fire nye måder
En lipgloss der findes med fire forskellige effekter – Metallic, Holographic, Cream og Sheer Cream. Alle enormt behagelige på læberne, holdbare og med en “glass effect” der gør at læberne syner større og enormt velplejede. Indeholder desuden E-vitamin og pebermynte olie der plejer læberne. Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss i farven ‘Savage’. 165 kr.

> Glutenfri og vegansk

En lipgloss, der ikke kun farver læberne, men samtidig også plejer dem med argan, jojoba og marula olie. Den føles enormt blød på læberne og klistrer ikke det mindste. Farven er den perfekte lyse kirsebærs farve. Vegansk og uden petrolatum og gluten). The Body Shop Shine Lip Liquid i farven ‘Cherry Gum’. 75 kr.

> Et hint af sommer

En meget neutral, farvet læbepomade med en undertone af peach og abrikos. Til dig, der gerne vil have den plejende effekt kombineret med et hint af farve. Læbepomaden er økologisk, beskyttende og med SPF. Ilia Darlin’ Peach Nude Tinted Lip Conditioner SPF 15. 210 kr. (forhandles hos Bloom and Bloom i København).

5. Fri for allergi

En af de helt store tendenser er, at der er ekstra fokus på ingredienser. Specielt allergifremkaldende ingredienser i makeup og hudpleje bliver sat under luppen, da flere og flere oplever at få en form for kontaktallergi. Især, hvis du er gravid eller ammer, kan det have stor betydning at undgå diverse former for allergifremkaldende ingredienser. Hold øje med mærket Allergy Certified, der kun bliver givet ud til de specifikke produkter, der ikke udgør nogen fare for allergi. Mine fire favoritter inden for produkter, der er Allergi certified godkendt, er:

> Sandstone øjenskygge
Sandstone er også en af de brands, der er Allergy Certified. De er særligt kendt for deres højtpigmenterede øjenskygger, der kan købes enkeltvis eller som singles til en øjenskygge palette. De drysser minimalt og føles nænsomme for øjenområdet. Sandstone eyeshadow i farven NU. 129 kr.

> Miild concealer duo

Denne concealer duo er også blevet en af mine favoritter, da det er den perfekte duo af farver til både at dække røde farveforskelle på huden, samt det mørke under øjnene. Jeg bruger den lyserøde under øjnene, under min foundation og dupper let noget af den gullige concealer på eventuelle spots i ansigtet. Holder rigtig godt, med lidt pudder over. Miild cremet concealer duo i farven ‘01’. 240 kr.

> Nilens Jord foundation

Denne foundation er på min top tre over bedste foundations nogensinde fordi den gør alt det jeg, personligt, mener en Foundation bør gøre. Den dækker uden at være en maske og føles rar på huden – uden at udtørre. Derudover giver den en flot, naturlig finish på huden igennem hele dagen. Nilens Jord Second Skin Serum Foundation. 25 ml. 285 kr.

> Løwén
Beyond mascaraen skaber med sin buede børste de mest uimodståelige, fyldigere og buede vipper. Mascaraen indeholder bl.a. arganolie og E-vitamin, der tilsammen både styrker og plejer vipperne. Løwén, som i øvrigt er dansk, er for nylig blevet allergicerti-ficeret med Den Blå Krans. 179,95 kr.


Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar