Selvforkælelse, der betaler sig

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forkæl dig selv en ansigtsmassage og både se og mærk hvilke øjeblikkelige fordele det har på både hud, krop og sjæl.

Ansigtsmassage som en del af dine daglige hudplejerutiner

Når du oplever spændinger og uro i kroppen, kan en god omgang selvforkælelse virkelig gøre en forskel. Der er mange fordele ved at give sig selv en ansigtsmassage, og både huden og nervesystemet vil hurtigt mærke resultater.

Hverdagen er travl, der er masser af ting som skal gøres. Arbejdet, børnene og de daglige pligter i hjemmet skal passes og det går ofte udover tiden til sig selv. Men det er vigtigt at prioritere sig selv, hvis man skal have tid og overskud til andre. Overskud starter ved at man viser overskud til sig selv. Prøv at implementere nogle gode rutiner inden du går i seng. Start med at afrense dit ansigt. Der samler sig så meget skidt og snavs i løbet af en dag og hvis du bruger makeup, er der endnu en grund til at få renset huden inden du lægger dig ind i det rene pudebetræk.
Der er kommet utrolig meget fokus på de miljømæssige faktorer, som skader huden. I løbet af dagen samler der sig skidt og snavs i huden, vi eksponeres overfor de frie radikaler og bilos. Foruden solen, er de frie radikaler en af de helt store syndere når det kommer til for tidlig aldring.

Tilbage til selvforkælelse… når huden er ren kan den bedre optage de gode ingredienser fra hudplejeprodukter. Ved at massere produkterne ind, stimulerer du huden, sætter gang i blodcirkulationen og giver et rigtig godt udgangspunkt for en bedre optagelse af ingredienserne. Det er ikke for sjov man kalder det skønhedssøvn, for huden arbejder mest effektiv om natten, så det er derfor en god ide at man implementere de gode rutiner, inden man går i seng.

Har du ikke selv tålmodighed til at lave en ansigtsmassage, kan du booke en ansigtsbehandling eller en massage på en af landets mange skønne klinikker.

Hvilke resultater kan du forvente efter en ansigtsmassage?

Massage sætter gang i blodcirkulationen, booster huden og mindsker spændinger. En krop i balance ses også på en hud i mere balance. Når man har uro og stress i kroppen kan det give udbrud, irritation og en mere sart hud. Man vil øjeblikkeligt kunne se en mere levende hud med en god glød og derudover vil man kunne mærke den ro, der spreder sig i kroppen når man kommer helt ned i gear. Det er selvfølgelig ikke helt det samme som når man får en professionel behandling, men derfor er det stadig virksomt og yderst behageligt.

Har du ikke fantasi til at finde på en massage, kan du på youtube finde guidede videoer, der viser hvordan man udfører ansigtsmassage. Der findes flere hjælpsomme redskaber som f.eks. gua sha, tørbørste og sugekopper til at gøre ansigtsmassagen sjovere og mere effektiv.

Rigtig god fornøjelse!

Har du ikke tålmodighed til at gøre det selv, kan du booke en ansigtsbehandling på en klinik i nærheden af dig. BOOK HER >>

  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.