Sheet masker: Nem og hurtig hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trænger din hud til et hurtigt fugtboost eller lidt fornyet glød og glans, så prøv en af de mange populære sheet masker og engangsmasker. Maskerne fylder ingenting, de er nemme at have med i tasken og på rejsen, hvis du trænger til et quickfix. Derudover er de utrolig lette at bruge og kræver ikke andet end en afrenset hud. 

Absolut must-have indenfor ansigtsmasker

Mange hudplejemærker har efterhånden en sheet maske i deres produktsortiment, og det kan vi godt forstå! Det er blevet et af vores absolutte must-haves indenfor ansigtsmasker. Maskerne er nemme at påføre og når masken har siddet på i den anbefalede tid så VOILA fornyet glød og glans. De fleste sheet masker skal ikke vaskes af. I stedet forbliver det overskydende produkt på huden og forlænger derfor også resultatet.
masq-rejuvenating
MASQ+
Rejuveneting & Moisture
er en fugtgivende og blødgørende maske, der tilfører huden fugt og nyt liv. Masken er perfekt til dig med tør, stresset eller livløs hud. Pr. stk. 99 kr.
mizon-enjoy-vital-up-time
Mizon
Enjoy Vital-Up Time
maske indeholder grøn te ekstrakt, der beskytter og fugter huden. Masken kan bruges på alle hudtyper og efterlader huden gennemfugtet og boostet. Pr. stk. 35 kr.
egg-cream-mask
Too cool for school
Egg Cream Mask
 indeholder en cocktail af kokosvand, niacinamide og ekstrakt fra æg. Man forbinder ikke lige umiddelbart æg med den mest effektive ingrediens i hudplejen, hvilket også gør denne maske ekstra interessant. Masken føles fantastisk og huden tilføres massere af fugt. Og nej, den lugter ikke af æg. Pr. stk. 40 kr.
miqura-golden-modeling-mask
Miqura
Golden modeling mask
er en af de mere effektive engangsmaske, der indeholder silkeprotein, som er med til at styrke kollagenproduktionen og forebygge aldringstegn. De aktive ingredienser virker beroligende på huden og forhindrer pigmentforandringer og en ujævn hudstruktur. Du blander de 2 breve i en skål, og fordeler masken i et jævnt lag i ansigtet. Træk let masken af efter 15-30 minutter og lad det overskydende produkt blive på huden. 125 kr.
wake-me-up-collagen-eye-patches
Magicstripes
Wake Me UP Collagen Eye Patches
virker kølende og arbejder effektivt på mørke rande, hævede øjne og ikke mindst de små rynker man har rundt om øjnene. 5 stk. 269 kr.
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet.
Du kan også følge GO Beauty på: FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk

Share.

About Author

Efterlad et svar