Shellac, hvor længe holder det?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du prøvet at få shellac på neglene? Shellac giver den smukkeste blanke overflade på neglene og en øget holdbarhed.

Alt du skal vide om Shellac

Shellac er et mere ”permanent” alternativ til den almindelige neglelak som vi kender den. Shellac hærdes i en UV-lampe og er udviklet til at holde længere. Teknologien er udviklet til, at den kun må udføres af en professionel kosmetolog eller negleteknikker som har været på kursus i produkterne, og dermed anvender dem rigtig og med respekt for neglen.

Hvor længe holder Shellac?

Shellac er udviklet til at holde alt mellem 14-21 dage. Resultatet kan variere, og for nogle kan det holde længere end 21 dage. Resultatet afhænger i første omgang af hvor dygtig en negleteknikker eller behandler, der har udført behandlingen. Det er f.eks. rigtig vigtigt at neglen klargøres og affedtes inden lakken påføres. Dernæst er det utrolig vigtigt at neglen forsegles ordentlig, så resultatet holder længere. Udførelsen er en ting, men din livsstil har bestemt også en rigtig stor indflydelse på, hvor længe shellac holder på netop dine negle. Har du hænderne meget i vand, arbejder du meget i haven eller er du meget aktiv med dine hænder, kan det påvirke holdbarheden. Hvor hurtigt neglene vokser har også betydning for, hvor længe resultatet holder. Vokser neglene hurtigt ser udgroningen ikke så pæn ud, efter et par uger.

Har du fået lavet shellac mange gang, kan neglene trænge til en pause. Får du lavet din shellac et professionelt sted, skader du neglene mindst muligt. Det kan dog ikke undgås at man slider på neglepladen, når man fjerner og påfører gentagende gange. Afhængig af hvor stærke eller porøse neglene er, kan det være en god ide at give neglene en pause, hvor de files ned og forkæles med en god olie og håndcreme, der hjælper med at genopbygge og styrker neglen.

TIP! Negleolie er utrolig vigtigt når du får lavet Shellac. Olien er med til at blødgøre shellac-lakeringen, pleje og holde neglen fleksibel og stærk.

CND SolarOil Nail Care. 7,3 ml. 89 kr.

CND SolarOil er en negleolie baseret på naturlige olier (jojoba, risklid, mandel) og E-vitamin. Negleolien indeholder meget små molekyler, som er i stand til at trænge igennem neglens overflade, og dermed bane vej for formlens blødgørende, nærende, fugtgivende og beskyttende ingredienser. Brug: Masseres dagligt ind i neglen og den omkringliggende hud. Husk at bruge olien ved sengetid, så neglen om natten kan drage fuld nytte af oliens egenskaber.
Negleolien fås i fire forskellige størrelser: 3,7 ml. 35 kr., 7,3 ml. 89 kr., 15 ml. 139 kr. og 68 ml. 399 kr.

Kan man selv fjerne Shellac?

Ja det kan man godt, men det anbefales at man får det gjort hos sin lokale kosmetolog eller negleteknikker for at få det gjort, på den mest skånsomme måde.

Vælger du alligevel at gøre det selv, så gør følgende:
  

  • Fil forsigtigt på neglen med en neglefil, så du bryder forseglingen.
  • Når forseglingen er brudt kommer du vat med acetone på neglene, og pakker dem enkeltvis ind i sølvpapir. TIP! Klip en enkelt vatrondel i 4 stykker, så har du til 4 negle. Lad pakningerne sidde 5-10 min.
  • Når du åbner pakningerne kan du se at lakken er begyndt at skrælle af. Nu er det vigtigt at du skraber lakken forsigtigt af, gerne med en rosenpind af træ for ikke at skade neglepladen.
  • Fil og form neglene til og giv dem negleolie og håndcreme.
Share.

About Author

Comments are closed.