Skab looket fra forsiden med Lis Sørensen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lis Sørensen er en utroligt smuk kvinde med en fin hud og smukt langt hår, og det kræver ikke meget at gøre hende klar til dagens fotoshoot. Derfor er dagens tema ”naturlig”. Vi vil meget gerne kunne se hud og glød samt bevægelse og lette krøller i håret.
Få her gode tips hvordan du lægger en naturlig makeup og laver de perfekte krøller i håret.

Naturlighed i fokus

Lis Sørensens makeup- og hårlook step-by-step

Om looket siger hår- og makeupartist Nina Larsen:

”Der er sommer i luften, og det udtryk vil vi naturligvis gerne afspejle i Lis Sørensens look. Lis er en naturlig kvinde, der ikke bruger makeup til hverdag. Fokus har derfor været på naturlig hud, glød, markerede øjne, fugtede læber og selvfølgelig naturlig bevægelse og fylde i håret.”

Til looket er der brugt makeupprodukter fra Ecooking og hårprodukter fra Björn Axén.


Klik på videoen og kom med backstage og se hvordan forsiden er blevet til…
 

Huden

”På huden lægger jeg altid en god base af fugt inden makeup. Lis Sørensen har en smuk hud, som vi gerne vil vise og ikke dække til. Derfor har jeg brugt Ecookings helt nye produkt ”Primer”, der giver en perfekt ensartet base og en naturlig frisk glød til huden. Noget af det vigtigste er, at huden får lov til at se levende ud, og derfor passer jeg altid på med ikke at bruge for meget pudder, da det kan få huden til at se mat og kedelig ud. For at ensarte huden har jeg brugt Concealer efterfulgt af Sun Powder i farverne 02 og 04, for at skabe en naturlig contouring og til at fremhæve Lis’ træk og give huden et ”sunkissed” udtryk.

Ecooking Primer. 30 ml. 229,95 kr.

Udglatter og ensarter huden, så din makeup ligger pænere og holder længere. Giver huden naturlig glød. Med hyaluronsyre og niacinamid.

Ecooking Concealer. 149,95 kr.

Dækker nemt små ujævnheder. Let konsistens og med E-vitamin og jojobaolie. Findes i tre nuancer.

Ecooking Sun Powder. 279,95 kr.

Får huden til at se frisk og solbrun ud. Indeholder shea-butter og E-vitamin. Findes i to nuancer med eller uden glimmer.

Øjne og bryn

På øjnene har jeg lagt Eyeshadow i farverne 04 og 06, og Eyeshadow 02 som highlighter på brynbenet. Farverne 04 og 06 er brunlige, som fremhæver Lis Sørensens blå øjne. Jeg bruger her den samme Eyeshadow 06 farve under øjet som oven på øjet for at ramme det ind og gøre det mere intenst. Derefter har jeg brugt lidt eyeliner helt nede ved vippekanten. Det får vipperne til at fremstå tykkere.
De intense øjne blev fuldendte ved, at jeg brugte sort Mascara med Mascara Brush 03 for at give vipperne længde og volumen og brynene er tegnet let op med Eyebrow Pencil 02. Den er utrolig nem at arbejde med – og brynene ser naturlige og ikke for optegnede ud. Til slut blev brynene børstet igennem med Eyebrow Gel 00, som er helt specielt god til at holde brynene på plads i den ønskede form.

Ecooking Eyeshadow. 149,95 kr.

Fås i 10 smukke, højpigmenterede farver, der enten er matte, med let shimmer eller shimmer. Med mandel- og abrikoskerneolie.

Ecooking Mascara. 149,95 kr.

Indeholder E-vitamin og økologisk kastanjeekstrakt, som fugter, beskytter og reparerer dine vipper. Allergivenlig. Du skal vælge din børste separat og har fire muligheder.

Mascara Brush. 25 kr.

Forlænger og løfter dine vipper, samtidig med at den buer vipperne og giver masser af volumen. Vælg mellem 4 forskellige børster.

Ecooking Eyebrow Pencil. 99,95 kr.

Markerer dine øjenbryn og kan skabe et naturligt eller markant brynlook. Findes i farverne taupe, lysebrun og mørkebrun.

Læber

Husk altid at fugte læberne, inden du påfører din læbestift for at undgå, at den lægger sig i klumpede lag. Har du meget tørre læber, så kan det anbefales, at du bruger en lipgloss frem for en læbestift. Jeg brugte Lipstick 01 for at skabe naturlige og glansfulde læber.

Fås i 10 forskellige farver/nuancer. 149,95 kr.

Kinder

For at give friske kinder og give makeuppen et sommerligt udtryk brugte jeg Blush 01 i farven ”Peach/koral”. Jeg brugte den på æblekinderne og duppede den på med fingerne.

Ecooking Blush. 199,95 kr.

Findes i fire flotte farver, som alle indeholder abrikoskerne- og jojobaolie. Let at blende ind i huden og holder længe.

Hårlooket med krøl og bevægelse

Om looket siger hår- og makeupartist Nina Larsen:

”Ved dagens shoot var fylde og bevægelse i håret i fokus. Lis Sørensens brune lange hår skulle vises fra sin bedste side, og det kom der et fyldigt og naturligt look ud af.”
Til looket er der brugt Björn Axéns nye serie Signature, der er vegansk med fokus på kvalitet, funktion og miljøet.

”Jeg startede med at frisere håret igennem og brugte ”The Styling Cream”, så håret var beskyttet og klart til at fønne igennem.

Signature The Styling Cream. 200 ml. 220 kr.

En volumengivende og varmebeskyttende føn- og stylingcreme, der giver langvarigt hold.

Signature The Dry Shampoo. 250 ml. 180 kr.

En tørshampoo, der effektivt absorberer fedt og opfrisker håret. Resultatet er et rent og friskt hår med fylde og holdbar volumen.

Skab fylde og bevægelse i håret

For at skabe bølger og bevægelse i håret brugte jeg et krøllejern, det giver store krøller og samtidig giver et naturligt fald i håret. Når håret er krøllet tot for tot, sprayede jeg Björn Axéns ”Salt Water Spray” i for at give lidt hold og skabe en lækker naturlig tekstur. Jeg brugte ikke for meget produkt, da man skal kunne få en børste eller hænderne igennem håret, uden det er for stift.

Til at skabe fylde touperede jeg håret i bunden og brugte ”The Dry Shampoo” for at løfte håret. I længderne bruge jeg den lette ”The Argan Oil Mist”, der giver håret en silkeagtig følelse, plejer håret og giver både glød og shine. Til sidst brugte jeg ”The Soft Hairspray”, der giver et perfekt, men blødt hold i håret, og samtidig giver håret mulighed for bevægelse, uden det bliver for stift.”

Signature The Argan Oil Mist. 150 ml. 280 kr.

En let og hurtigtørrende, anti-statisk oliemist. Indeholder økologisk arganolie, der gør håret glansfuldt og nemt at rede ud.

Signatur The Soft Hairspray. 250 ml. 180 kr.

En glansgivende hårspray, der giver let og naturligt hold uden at håret føles hårdt og stift.

TIP! Lav de perfekte naturlige krøller
Tag ikke for meget hår ad gangen når du krøller det. Det tager lidt længere tid på den måde, men krøllerne holder længere. Jo tyndere totter, des længere holder looket. Når du har krøllet en tot, hold den i håndfladen et stykke tid, så den kan nå at køle af. Slip totten forsigtigt.

 

Elliptic Curling Wand fra Björn Axén Tools by OBH Nordica. 849,95 kr.

Giver store krøller som hentet fra catwalken. Krøllejernet har en fløjlsagtig keramisk overflade, der giver friktionsfri styling og et glansfuldt resultat. Har tre forskellige temperaturindstillinger, så du kan nemt matche din egen hårtype.

Læs hele interviewet med Lis Sørensen og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, MENY, supermarkeder og kiosker i hele landet.

Om Nina Larsen:

Nina Larsen er hår- og makeupartist og har mere end 20 års erfaring som professionel inden for couture og makeup for fashion, tv og en lang række danske artister. Nina er bl.a. ambassadør for Ecookings nye makeupserie, som hun også har været med til at udvikle. Hun har i flere år været hår- og makeupartist på ’Vild med dans’ og ’X-Factor’ på TV 2 og mange andre programmer.

Share.

About Author

Comments are closed.