Skøn og sund som Elham Kavousi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hos Elham Kavousi er der altid fart på, og hun er en kvinde med enormt mange bolde i luften. Hun kan både kalde sig freelance journalist, forfatter til skønhedsbogen ”Mørkglødet”, influencer, dommer ved Danish Beauty Award og så er hun ansigt for Dior Nordic Squad. Elham elsker at udfolde sig kreativt og elsker sit univers.

1. Mit bedste beauty tip er…

Pas godt på din hud og husk at få vitaminer hver dag. For ydre skønhed kommer bogstavelig talt indefra. Personligt er jeg rigtig glad for Silver Line Young (30+) Beauty pillerne. Og så går jeg med solcreme året rundt, for at skåne min hud for ældningstegn. Jeg renser huden morgen og aften, og så påfører jeg mit yndlings produkt fra Beaute Pacifique nemlig deres Instant Hydrating mask, der fugter i dybden. Det er egentlig en maske, men jeg bruger den som creme.

1. Beaute Pacifique Instant Hydrating mask. 259 kr. 2. Silver Line Young (30+) Beauty. 156 kr. 

2. Jeg kan ikke leve uden…

Min Hair Repair serum fra Atelier Rebul. Jeg vasker kun mit hår en max to gange om ugen, så jeg kan heller ikke leve uden min tørshampoo Dry Shampoo Soft Touch fra Björn Axén. Og fordi at jeg er lidt af en freak når det kommer til mit hår, så kan jeg heller ikke undvære min Volumaster som OBH Nordica og Björn Axén har udviklet i samarbejde.

Björn Axén Shampoo Soft Touch. 140 kr. 

3. Jeg holder mig sund ved at…

Styrketræne – gerne 2-3 gange om ugen. Jeg er ikke en af de heldige, som bare kan spise uden at tage på. Derfor er jeg meget bevidst om hvad jeg spiser. Jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg fundet ud af hvordan min hud, krop og mit sind regerer på min kost.

4. Når jeg kun har fem minutter…

Så prioriterer jeg at dække de mørke rander under mine øjne. Her bruger jeg Instant Anti-age The Eraser Eye fra Maybelline, og så kommer jeg lidt blush på mine kinder. Jeg er helt tosset med Diorskin Rosy Glow, som er super skøn da den reagerer på fugten på huden, og bringer en naturlig glød og farve frem på kinderne.

1. Diorskin Rosy Glow. 360 kr. 2. Maybelline Eraser Eye. 109,95 kr.

5. Når jeg skal forkæle mig selv…

Så slukker jeg telefonen og tager ud og får en lækker afslappende massage. Jeg synes at der er så mange skønne spa steder i indre København. Forkælelse for mig er, når man bruger tid på sig selv. Hvad enten det er en lille gåtur alene eller den helt store shoppetur med manicure og pedicure. Man skal virkelig huske sig selv!
Du kan følge Elham Kavousi på Instagram
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet eller lige HER >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar