Nyt

Skønhedsredaktørens 7 vinterfavoritter til ekstra selvforkælelse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vinterens kodeord er hygge og forkælelse. Forkæl dine sanser, forkæl din hud og sørg at give din krop den bedste forudsætning for at komme gennem de til tider grå og kolde måneder.

“Skønhed jeg elsker…”

GO Beautys skønhedsredaktør bruger vintermånederne til lidt ekstra selvforkælelse. Camilla kommer her med sine syv favoritter, der får din vintertørre hud til at føles sund og lækker samtidig med at dine sanser bliver forkælet.

1. Glød og glans

Huden kommer hurtigt til at se grå og kedelig ud i takt med, at vi bliver mere vinterblege. Derfor er det vigtigt at tilføre huden de nødvendige aktive ingredienser, der kan komme den tørre hud til livs, så du får mere glød og glans. Votary Super Glow Mask er en 100% naturlig og nærende oliemaske, der skaber hurtige resultater. Masken eksfolierer, samtidig med at den nærer huden. 

Votary Super Glow mask. 30 ml. 450 kr.

2. Smør din hud og led

Hud, knogler og led har brug for smørelse for at holde sig sund. Vi har efterhånden hørt det et utal af gange, spis fisk – og gerne hver dag. De færreste af os spiser dog fisk hver dag, og ved at supplere din daglige kost med fiskeolie, sikrer du at kroppen får den nødvendige dosis. Fiskeolie virker antiinflammatorisk, medvirker til at dæmpe ledsmerter, stivhed og giver en smukkere og glattere hud. Puori Omega-3 er fremstillet af ansjoser og sardiner fanget udenfor Chiles kyst og indeholder et højt indhold af omega-3. 

3. Maskebal

Fugt, fugt og atter fugt. Min hud bliver mere tør og følsom i løbet af vinteren, og derfor bruger jeg en god fugtgivende og nærende ansigtsmaske en gang om ugen for at give min hud den ekstra forkælelse, som den har brug for. Jeg har nævnt det før, men de populære sheet masker er nemme og uundværlige på mit badeværelse. Miqura Moistorizing sheetmask er 100% naturlig og indeholder hydrolyseret kollagen, der både blødgør og plejer huden, men også øger elasticiteten og giver ekstra fugt.

Miqura Moistorizing sheetmask. 69 kr. pr. stk.

4. Farve korrigering

Med vinter kommer som oftest røde kinder, irriteret hud og en mindre ensartet hudtone. Den ujævne hudtone ses mere i takt med, at vi bliver mere blege, og derfor kan jeg ikke leve uden min plejende og beskyttende CC creme. Estée Lauder Revitalizing Supreme Anti-aging CC creme med SPF 10 er den perfekte multifunktionelle creme, der både farve-korrigerer, giver glød, fugt, mindsker linjer og rynker og beskytter huden.

Estée Lauder Revitalizing Supreme Anti-aging CC creme. 30 ml. 550 kr.

5. Beskyt hudbarrieren

Kulde og blæst er hårdt for huden, og derfor er det ekstra vigtigt at klæde huden ordentligt på, inden den udsættes for det skiftende og kolde vejr. Vi beskytter vores hænder med handsker, og vi ved, at hvis ikke vi gør det, bliver huden udtørret, ru, rød og irriteret. Det samme sker for huden i ansigtet, hvis vi f.eks. cykler på arbejde eller går meget i naturen. Derfor er en beskyttende creme vigtig. A-Derma Dermalibour+ Barrier til udsat hud beskytter effektivt mod irritation forårsaget af eksterne påvirkninger. 

A-Derma Dermalibour+ Barrier. 100 ml. 119,50 kr.

6. Brug de ekstra minutter

Gå aldrig ud i kulden med vådt hår. Frostvejr fryser vandet og ødelægger håret, så det kan godt betale sig at tørre sit hår, inden man bevæger sig ud i kulden. Dyson Supersonic har en intelligent varmekontrol, der forhindrer ekstreme temperaturer og hjælper med at beskytte håret og hårets naturlige glans. Den larmer mindre, og så er den super at style håret med, når du tørrer håret.

Dyson Supersonic. 2.990 kr.

7. Forkæl dine sanser

Duftlys forkæler dine sanser og giver optimal hygge i de kolde mørke vintermåneder. Ritual Goji Berry duftlys pynter alle steder i hjemmet og har en skøn friskhduft af roser og et sødmefuldt strejf af solbær. Det eksklusive duftlys er baseret på gojibær der i Kina er kendt som ”de smilende bær”. Fås også som duftpinde.

Ritual Goji Berry duftlys. 350 gr. 245 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.