Skønne efterårsnyheder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efteråret behøver hverken at være trist eller gråt – i hvert fald ikke, hvis vi kigger nærmere på de nyheder, der er på hylderne lige nu. Vi glæder os til alt fra bæredygtig skønhed til veganske vitaminer.

7 du bør kende lige nu!


1. Bæredygtig

Love Beauty And Planet er et nyt skønhedsbrand, som har en klar mission om at levere gode, grønne produkter til en fornuftig pris. Det farverige skønhedsbrand vil gøre en forskel og kombinerer det bedste fra skønhedsverdenen med bæredygtighed, og resultatet er både effektivt og vegansk og alle produkterne kommer i 100% genbrugsplast.
Produkterne koster fra 29,95 til 79,95 kr. og er på hylderne i Føtex og Bilka landet over.
 


2. Veganske multi vitaminer

Sugarbearhair har netop lanceret deres første Women’s multi som er veganske tygge gummies til kvinder. De velsmagende gummies er designet specielt til kvinder, og indeholder alle de vitaminer som kvinder har brug for dagligt, herunder omega-3, vitamin B-12, C, D-2 og meget andet.
Pakken indeholder gummies til en måned og anbefales til piger fra 13 år. 279 kr.
 


3. Sund hud er smuk hud

AiiA Care er et nyt dansk hudplejemærke skabt ud fra en filosofi om, at hudpleje- rutiner skal være enkle. Huden skal have få, men rigtige produkter, der sørger for at give huden den pleje og beskyttelse, som den har brug for. AiiA Care er baseret på den seneste forskning, som viser, at hudens evne til at fungere optimalt afhænger af det yderste hudlags fugtniveau. Et højt fugtniveau er lig med en sund og modstandsdygtig hud. Alle produkter er vandbaseret og indeholder miljøvenlige, allergivenlige og naturlige ingredienser, som støtter cellernes evne til at reparere og vedligeholde sig selv.
Produkterne er Svanemærket, Allergy Certified og Ecocert Cosmos certificeret og udvikles og produceres på Fyn. Priserne ligger fra 395 til 595 kr.
 

4. Ældes med ynde

Dermalogica har netop lanceret et løftende og opstrammende serum. Phyto-nature firming serum har to faser, der naturligt genopvækker og beskytter huden. Serummet indeholder kraftige planteekstrakter der revitaliserer hudens udseende, reducerer fine linjer og rynker og hjælper til at forlænge gløden. Få en smuk hud med en mere ensartet hudtone og reducerede ældningstegn. Kan bruges morgen og/eller aften under din dag eller aftencreme. 40 ml. 1.250 kr.
 


5. Clean, pure & beautiful

Det er, hvad de nye, økologiske produkter fra Innersense Organic Beauty lover. Produkterne er håndlavede, og alle ingredienserne er omhyggeligt valgt, økologisk certificeret og lavet på bæredygtige planteekstrakter. Produkterne genskaber hårets naturlige balance, så håret efterlades sundt med fantastisk glans og fylde. Serien består blandt andet af en shampoo, conditioner, maske, hårolie, styling gel, styling cream og en volumen skum, der alle indeholder ingredienser som kokosolie, sheasmør, grøn te, aloe vera, avocadoolie, honning, græskarkerneolie mm. Produkterne koster fra 209 til 239 kr.
 


6. Nej tak til uønsket hårtab

Disse tre nye produkter fra Australian Bodycare tager kampen op mod uønsket hårtab. De produkter indeholder en unik kombination af Tea Tree Oil, der virker antibakteriel, Capilia Longa, der har en dokumenteret effekt mod hårtab samt B-vitamin, der medvirker til et sundt hår. Du kan bruge de tre produkter hver for sig, men det anbefales, at du bruger dem sammen for at opnå den optimale effekt.
Serien indeholder et serum, en shampoo og en spray og koster 449 kr.
 


7. Sund brunch

Stephanie Spangsberg, som er GO Beautys faste sundhedsguru, har netop udgivet sin første kogebog. Bogen er en ren brunchbog med 100 fantastiske opskrifter med alt fra lækre matcha pandekager, grønne salater, surdejsboller, eksotiske smoothies og overdådige kager. Brunch på en moderne måde, der giver inspiration til skønne menuer og temaer. Vi glæder os til at prøve dem alle sammen.
”Brunch, Brunch, Brunch”, FADL’s Forlag til 335 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.