Nyt

Skønne nyheder | Plej & beskyt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi bliver mere og mere miljøbevidste og tænker over, hvad vi fylder vores krop med – denne sæson er ingen undtagelse. Din krop skal passes, plejes og beskyttes, og det vil disse skønne nyheder kunne bidrage til.

Din hud og krop skal passes og plejes

GO Beauty har fundet 6 skønne nyheder frem som du bør kigge nærmere på…

1. Farvel til tyndt hår og hårtab

De færreste taler om vigende tindinger og tyndt hår, men faktisk oplever mere end 1 ud af 3 kvinder et betydeligt hårtab i løbet af deres liv.
Det kræver ikke kras kemi at modvirke hårtab og tyndt hår. Et nyt dansk hårserum indeholder en innovativ ingrediens, som er 100% naturlig med klinisk dokumenteret effekt.
Økologisk Hårserum Boost fra Naturligolie er beriget med SymHair, som er udvundet af en aktiv mikroalge fra det tahitianske hav. Mikroalgen har vist sig at forlænge hårets vækstfase. Formlen er ikke-fedtende og kan derfor ikke ses efter påføring. Påfør serummet dagligt i 3 måneder.
100 ml. 375 kr.

2. Kollagenbooster på kapsel

Den danske virksomhed Nutrinic har udviklet en vegansk kollagenbooster i kapselform. Kollagen Essentials er en 5-i-1 kapsel med klinisk dokumenteret virkning på hudens kollagendannende celler.
Hovedingrediensen er det unikke Centevita planteekstrakt, der sammen med selen, biotin, D- og C-vitamin bidrager til at beskytte kroppens celler mod oxidativt stress og støtter kroppens evne til at vedligeholde hudens fasthed, et glansfyldt hår og flotte negle.
30 kapsler, 249 kr.

3. Et unikt samarbejde

Decléor er kendt for dets lækre natbalms, og denne nye lancering er ingen undtagelse. Natbalmen, som indeholder bivoks, smelter ind i huden uden at fedte og gør underværker for din hud, mens du sover.
Decléor ejer sit eget bihus med ca. 15.000 bier, og i samarbejde med Bybi, der ligger på amager, får den nye natbalm en unik konsistens og effekt takket være bivoksen.
Lavender Fine Night Balm. 15 ml. 425 kr. (TILBUD LIGE NU til 340 kr.)

4. 3-i-1

Lancômes nye serum er spækket med ingredienser, der øger hudens fasthed og reducerer rynker og pigmentering, så huden får en mere jævn og pæn hudtone. Lancôme Rénergie Multi-Lift H.C.F. Ultra Triple Serum indeholder en blanding af hyaluronsyre, C-vitamin + niacinamide og ferulinsyre. De tre aktive ingredienser har en dokumenteret effekt, så man på kun 8 uger kan se en reducering af fine linjer og rynker.
50 ml. 1.010 kr.

5. Sun kissed

Få den smukkeste solkyssede #oleglow med den nye farvede makeupprimer fra Ole Henriksen. Primeren kan bruges under din makeup, blandes i din foundation eller påføres alene. Uanset hvad du foretrækker, får du en sund og smuk glød. Primeren indeholder lysnende pigmenter i form a C-vitamin og selvbrunende effekter, der giver en skøn gylden farve. Brug den en gang om dagen og husk at vaske dine hænder, når produktet er påført.
Truth Banana Bright Sun Kissed Face Primer. 30 ml. 399,- (TILBUD lige nu til 299,25 kr.)

6. Naturligt ansigtsløft

Raaw By Trice har lanceret sit første Beauty Tool. The RAAW Kansa Wand virker som et naturligt ansigtsløft og revitaliserer, plumper, booster og opstrammer huden øjeblikkeligt. Fine linjer udglattes, hævelser og mørke rande under øjnene mindskes. Rens huden grundigt og påfør et par dråber af din yndlings ansigtsolie. Der er ingen specifikke regler for, hvordan man masserer huden med din Kansa.
Følg linket hvis du mangler guidelines. 475 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.