Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty #55

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidst opdateret den 2. november 2018

I dette efterårsnummer af GO Beauty, der udkommer i butikker 20. september og kan også købes på gobeauty.dk fra 19. september, giver vi dig en masse tips og tricks til, hvordan du får det meste ud af denne årstid i skønhedens- og sundhedens tegn. At fremhæve det smukke har altid fungeret, når man taler om skønhed. Vi ser på kropsidealer… skal være tykke, tynde eller smalle?

Få mere af det gode ind i kroppen – for vores spisevaner kræver flere tilskud. Få et smugkig her…

Klik her for at se vores abonnementstilbud >>
Klik her for at købe GO Beauty >>

Tid til nye skønhedsrutiner

Efteråret er fantastisk smukt og en tid hvor vi kan fordybe os i os selv og hvor nye skønhedsrutiner skal sættes ind. Måske skal der arbejdes med de pigmentpletter, der har vist sig hen over en sommer med utrolig mange solskinstimer.

I dette nummer af GO Beauty gør vi dig klog på kropsidealernes udvikling og hvordan vores syn på kvindekroppen og kropsidealer har udviklet sig igennem tiden. Har skønhed en alder? Med årene sker der forandringer inde i cellerne og deres evne til at regenerere sig og dette gør, at skønhed rent faktisk har en alder. Vi går igennem nogle helt specifikke udviklingstegn i de forskellige årtier, men hvad kan vi egentlig gøre for sænke denne udvikling?

Hvordan vinker man farvel til stress, spændinger og hovedpine og giver kroppen en mulighed for at genfinde sig selv og starte på en frisk? GO Beauty var på power retreat med Kropsinstituttet og det bliver bestemt ikke sidste gang.

Vi har også kigget på nogle af de gamle skønhedsritualer som hitter igen. Du har måske allerede hørt om skønhedsredskaber som Gua Sha, tørbørstning og jaderulle?

Book dig skøn

Vi har samlet de bedste klinikker i Danmark på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Nyd dit GO Beauty magasin og sug alt inspiration til dig.

Rigtig god læselyst!

Share.

About Author

Efterlad et svar