Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty #56

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dette vinternummer af GO Beauty, der udkommer i butikker fra 29. november og kan også købes på gobeauty.dk fra 28. november, giver vi dig en masse tips og tricks til, hvordan du får det meste ud af denne årstid i skønhedens- og sundhedens tegn.
Findes feminin og maskulin? Og kan vi få lov til at ligne lige det, vi vil – og stadig føle os som de kvinder, vi er og altid har været?
Gå på opdagelse i nogle af verdens hotteste – og måske mærkeligste – skønhedsbehandlinger. Prøv et bad af nudler eller slanger ned ad ryggen. Få et smugkig her…

Klik her for at se vores abonnementstilbud >>
Klik her for at købe GO Beauty >>

Tid til forkælelse og fordybelse

Vintermånederne kan være både lange, kolde og mørke, men vinteren kan også give tid til fordybelse og forkælelse af krop og sind. Dagene kan føles kortere, det er mørkt når man står op og mørkt når man kommer hjem fra arbejde igen, men vinteren er også indbegrebet af hygge. Stearinlys, ild i pejsen, et tæppe på sofaen med håret rullet op med en hårmaske og en ansigtsmaske, giver mulighed for ’dig tid’.

Der sker meget med huden i kulden. Vi guider dig igennem hvordan du passer og plejer din hud på bedste vis. De kosmetiske muligheder ændrer sig hurtigt, vi giver dig et overblik over hvad vi kommer til at se mere af i 2019. Udnyt hvordan kulden kan sætte gang i blodcirkulationen og booste humøret ved at prøve kræfter med vinterbadning. ELLER måske er tiden inde til at prøve nogle af verdens mest hotte og ikke mindst mærkelige behandlinger.

Mange, der har været igennem et vægttab oplever at det er svært at holde vægten, men hvorfor er det så svært? Man siger at skønhed kommer indefra, men den ses udefra. Få skønne opskrifter og tips til hvordan du holder din krop sund, stærk og detoxet og meget meget mere.

VIND! Danmarks skønneste julekalender

Det er juletid med fuld knald på gaver, og du skal ikke snydes for det, du virkelig ønsker dig. Hver dag fra 1. december til juleaften kan du vinde de skønneste produkter. Og bliver du ikke den heldige ejer af disse vidunderlige produkter, så sæt dem på din ønskeliste og find dem forhåbentlig under juletræet. For hvad du ønsker skal du få…

Book dig skøn

Vi har samlet de bedste klinikker i Danmark på gobeauty.dk, hvor du kan søge på ledige tider, sammenligne priser og behandlinger og hurtigt få et overblik over, hvad de enkelte klinikker tilbyder. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet. Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger i bladet til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk. Og det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Nyd dit GO Beauty magasin og sug alt inspiration til dig.

Rigtig god læselyst!

Share.

About Author

Efterlad et svar