Nyt

Søvn er det bedste beauty hack

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skønhed kommer indefra det er der ingen tvivl om. Passer du ikke på dig selv vil det afspejle sig i dit udseende, og her er din nattesøvn en rigtig vigtig faktor.

Sov dig til et smukkere indre og ydre

Du kan sove dig til et smukkere ydre og mere overskud i hverdagen. Vi kender det alle samme, vækkeuret ringer og snooze knappen bliver brugt et par gange, da det er svært at få øjnene op. Alt sammen fordi vi enten er kommet for sent i seng eller har haft en urolig nat. Øjenomgivelserne er hævede og i det hele taget ser man bare træt og uoplagt ud. Gløden er væk og de røde øjne giver ikke den bedste udstråling eller fundament for dagens makeup.
Det er svært at tvinge sig selv til at sove. Tankevirksomheden arbejder på højtryk og jo mere klokken bliver, desto mere frustreret og vågen bliver man over at man IKKE sover. Søvnbehovet kan være individuelt fra person til person, men en voksen burde sove imellem 7-9 timer hver nat, for at få ladt kroppen helt op. Kroppens celler regenereres om natten, og det er derfor vigtigt at man giver kroppen den tid den skal bruge til at lade op og genopbygge.

Tips til en bedre nattesøvn

  • En god idé er at slukke for tv og mobiltelefon en times tid før man går i seng. Giv kroppen en mulighed for at stresse af inden du lukker øjnene. Det kan anbefales at læse en bog eller lytte til en guided meditation for at få ro i hovedet.
  • Har du ikke helt mørkt i soveværelset, kan det anbefales at anskaffe sig en sovemaske, der hjælper til at afskærme lyset.
  • Har du en partner, der snorker vil et sæt ørepropper kunne afhjælpe problemet.
  • Lavendel virker afstressende og afslappende og kan med fordel sprøjtes på hovedpuden. Du kan få nogle skønne pillowmist med den skønneste afdæmpede duft af lavendel, som giver en øjeblikkelig følelse af ro i kroppen.
  • Undgå store måltider, kaffe og alkohol inden sengetid.
  • Lyt til din vejrtrækning, træk vejret roligt og langsomt helt ned i maven og mærk hvordan du helt automatisk slapper mere af.

Sov rigtig godt!

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.