Sommerens 2 mest effektive behandlinger ifølge eksperterne

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi hører det hvert år, og det er der en grund til. Vores ofte tørre hud har nemlig brug for ekstra fugt i sommermånederne. Men det er ikke altid nok at pleje ansigtet derhjemme, så vi har sammen med eksperterne kigget nærmere på de bedste behandlinger. Det har to eksperter et effektivt bud på lige her.

Forkæl dit ansigt

1. Landets mange klinikker, anbefaler en DermaOXY lift behandling.

DermaOXY arbejder på linjer og rynker og tilfører samtidig huden en masse fugt og vitalitet.

Hvilken behandling kan du anbefale?

DermaOXY er en dansk udviklet antiage behandling, der arbejder i dybden og skaber fantastiske resultater med det samme. Allerede efter første behandling kan du se synlige resultater. Selve ansigtsbehandlingen med dermaOXY foregår ved, at huden boostes med et aktivt serum, som indsluses i huden ved hjælp af ren ilt (oxygen), som er under tryk. Ved at arbejde med oxygen under tryk, så optages de aktive ingredienser hurtigere og resultatet bliver mere effektivt. Resultatet af behandlingen er en hud, der synes mere fyldig og boostet, har færre og mindre tydelige rynker og linjer med en tydelig forbedret elasticitet og udstråling. Det er den perfekte ”Red Carpet Treatment” og mange vælger at få behandlingen inden de skal til et særligt arrangement.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

I løbet af sommeren bliver huden mere tør efter flere timer i solen og det udtørrende saltvand. Huden har derfor langt mere brug for fugt og beskyttelse, og netop derfor er dermaOXY så effektiv en behandling at få. Behandlingen arbejder i dybden og sørger for, at de aktive ingredienser, ved hjælp af ren luft under højt tryk, pustes igennem det øverste hudlag og ned i dermis hvor cellefornyelsen stimuleres.

Hvad koster behandlingen?

Behandlingen varer typisk 30-60 minutter og koster mellem 500-800 kr. og kan sagtens stå alene. Ønsker du derimod for alvor at bekæmpe alderens tegn, anbefales det at du starter et kurforløb hvor oxygenbehandling understøttes af dermaOXY’s microdermabrasion behandling gerne over 4-6 gange.

Gode anbefalinger til hjemmeplejeprodukter

Fundamentet for en sund hud er gode faste hudplejerutiner og her er dermaOXY’s Scrub Peeling og Facewash virkelig effektive og en god start i jagten på en sund hud.

1. Intensive Collagen Care Serum fra DermaOXY. 30 ml. 499 kr. 2. Intensive Moisturizer Serum fra DermaOXY. 30 ml. 499 kr.

VIDSTE DU: dermaOXY’s Intensive Collagen Care Serum var nomineret i Danish Beauty Award 2020. Serummet giver fugt, reducerer sammenfald i huden og aktiverer hudens celleopbygning. I år var dermaOXY’s Intensive Moisturizer Serum nomineret som ’Årets danske produkt’. Serummet er en aktiv fugt booster der opretholder hudens smidighed og aktiverer hudens fugtbalance.

Læs mere om dermaOXY her >>

Booke en tid til oxygenbehandling på en klinik i nærheden af dig.
>> KLIK HER OG SE KLINIKKER I DANMARK, DER TILBYDER BEHANDLINGEN <<

2. Anne Schow, indehaver af Inviocare klinikken i København, anbefaler en ZO Skin Health behandling.

Det siger eksperten om behandlingen: ”Behandlingen genopretter fugtbalancen i huden, hvilket er nødvendigt i løbet af sommeren, hvor man eksponeres ekstra meget for den udtørrende sol. Ligeledes kan man ved brug af ZO Skin Health produkter hjemme og som en peeling på klinikken, få et flot resultat ved, at man laver en kombinationsbehandling.”

Hvilken behandling kan du anbefale?

Vi skræddersyr altid en ZO Skin Health behandling til den enkelte person, med tilhørende produktvejledning. ZO Skin Health er en banebrydende hudplejeserie med evidensbaseret virkning, der bl.a. har retinol, AHA-syrer, vækstfaktorer, vitaminer, pigmenthæmmere, og andre stimulerende ingredienser som fungerer i synergi.

Hvorfor er behandlingen god lige nu?

Jeg vil anbefale alle vores ZO Skin Health behandlinger, men Ultra Hydration Peel er på denne tid af året fantastisk, da sol og saltvand påvirker huden markant. Behandlingen er både stimulerende og fugtgivende og genopretter fugtbalancen i huden.

Behandlingen starter altid med en hudanalyse, derefter renses og eksfolieres huden med en fantastisk skrub, som indeholder meget finkornet magnesiumkrystaller, der efterlader huden frisk og fri for døde hudceller og er mere modtagelig for selve AHA peelingen (pH-værdien er på 3,2). Efterfølgende udføres en skøn ansigts- og nakkemassage i en særlig kombination af botaniske ekstrakter og vitaminer, som virker utrolig beroligende og kølende. Efter massagen lægges en lindrende og meget fugtgivende maske på, som har en lysende effekt på huden, i mens får man en dejlig håndmassage. Til sidst lægges der afsluttende cremer, serummer og naturligvis solcreme på, der indeholder hudfornyende og stimulerende ingredienser.

Hvad koster behandlingen?

Én behandling koster 1.200 kr. Et kurforløb med 3 behandlinger koster 3.000 kr.

Kan du anbefale et hjemmeplejeprodukt?

GSR Getting Skin Ready (rens, peel og pads) vil jeg anbefale alle kunder. Daily Power Defense er klinikkens bestseller inden for cremer. Cremen støtter hudens naturlige DNA-reparationsproces og øger produktionen af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Sidst, men ikke mindst, en rigtig god solcreme som f.eks. Smart Tone SPF 50 med kemisk filter, der beskytter bredspektret mod UVA, UVB, HEV samt IR-A. Den giver huden en flot gylden glød og ligger super flot under en let makeup.

ET GODT TIP!
Hvis man uheldigvis er blevet solskoldet, vil ZO Hydrating Creme være en rigtig god SOS creme. Den reducerer rødme og fremmer celleproliferation, så huden heler hurtigere.

1. Daily Power Defense støtter hudens naturlige DNA-reparationsproces. 50 ml. 1.569 kr. 2. Smart Tone SPF 50 med kemisk filter, der beskytter bredspektret mod solens skadelige stråler. 45 ml. 699 kr. 3. Hydrating Creme er en SOS-creme til skadet, irriteret og tør hud. 113g 865 kr.

Om Anne Schow:

Inviocare er en kosmetisk Speciallægeklinik, etableret i 2016 og beliggende i smukke omgivelser i Palægade i det indre København, tæt ved Kongens Nytorv. Klinikken foretager anerkendte behandlinger som injektionsbehandlinger, permanent hårfjerning, fedtfrysning, svedbehandlinger samt en række ansigtsbehandlinger såsom PRX-T33 og naturligvis ZO Skin Health. Inviocare var den første klinik i Danmark, der startede med ZO behandlinger samt salg af ZO Skin Health produkter. Jeg er selv oprindeligt uddannet kosmetolog, og har efter en periode som klinikassistent med speciale i børnetandregulering, fundet tilbage til mit gamle fag, da jeg overtog Inviocare i juli 2019.

Booke en tid til ZO Skin Health behandling på en klinik i nærheden af dig.
>> KLIK HER OG SE KLINIKKER I DANMARK, DER TILBYDER BEHANDLINGEN <<

Share.

About Author

Comments are closed.