Nyt

Sommerklar? 10 tips til hele kroppen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi jubler over lysere tider og solens varme, men sol og sommer er også lig med bikinisæson. Og kommer vi ikke altid liiige lidt for sent igang med at gøre kroppen klar til at shine på stranden? GO Beauty giver 10 tips til at gøre hele kroppen sommerklar – uden at gå i panik over den ventende sommerferie.

Genveje til overskud i bikinisæsonen

1. Bikinikur…

…kommer vi ikke uden om. At smide et par kilo og give kroppen en lettere fornemmelse uden at virke uoverkommelig, er 5:2 kuren et godt bud på. Kuren har vi nævnt før, men det fantastiske ved den er, at den rummer plads til at spise det, man kan lide – og har lyst til. Holder du dig til planen, kan du nå at smide en tøjstørrelse inden bikinien skal frem.


Kuren er enkel:
Spis 500 kalorier på fastedage to gange ugentligt, bare sørg for, at det ikke er to sammenhængende dage. De øvrige fem dage spiser du normalt – inden for rimelighedens grænser. Det vil sige; skær ned på slik, kager og tomme kalorier, men tillad dig selv et glas rødvin eller et par stykker mørk chokolade. På dine fastedage må du spise dine kalorier, som du vil – på en gang eller delt op på flere måltider. Men for mange er det nemmere at holde sig på rette kurs ved at spise 100 kalorier til morgenmad, 150 kalorier til frokost og 250 kalorier til middag. Velbekomme.

2. Armene…

…kan i vinterperioden hurtigt blive ramt af tørre hvide knopper, der ikke ligefrem pryder en brun sommerarm. Her er Dermaroller – eller mikronåle terapi, som det også kaldes – et effektivt våben, som iøvrigt også har vist sig effektivt over for strækmærker og appelsinhud. Ved at rulle Dermarolleren over huden skaber det små “punkteringer” i huden, hvilket åbner porerne midliertidigt. Det opfattes af kroppen som skader, der stimulerer frigivelsen af vækstfaktorer, som udløser produktion af kollagen og elastin. Kroppen reagerer ved at indlede helingsprocessen. Ved hele tiden at lave små punkteringer i huden, opfordrer du derved kroppen til at blive ved med at hele huden, indtil opgaven er løst. Bruger du Dermarolleren hver tredje dag, vil du allerede inden for en uge vil se resultater.

Swiss Clinic
Skin Roller – Body.
Rolleren har 1.200 mikronåle på 0,5 mm, der er fremstillet af kirurgisk stål. Efter nogle minutters brug skaber den tusindvis af tynde mikrokanaler. I kombination med det ‘rigtige’ hudplejeprodukt får du en hurtig og mindre smertefuld og naturlig helingsproces. Når du trækker rullen over huden i forskellige retninger stimulere den væksten af nyt bindevæv og hudceller, der jævner ujævnheder ud og giver dig en sundere teint. 420 kr.

3. Hår…

…er bare ikke rart at have, når det sidder andre steder end på hovedet. Ihvertfald ikke, når det er sommer og huden skal fremstå glat og lækker. Så det er tid til at komme igang med en effektiv hårfjerning. Prøv denne epilator fra Braun, der er designet til at fjerne så mange hår som muligt, på den mest effektive måde. Derfor har den et ekstra bredt epileringshoved, så du kan dække større områder på én gang. Den hårfri periode varer ca. 2-4 uger afhængig af hvor hurtigt dine hår vokser. Du undgår de grove hår som barbering giver når hårene vokser ud igen. Ved gentagne hårfjerning, hvor hårroden fjernes, skulle hårvæksten blive reduceret.

 


BRAUN
Silk-épil 9 SkinSpa 9-941v – 3-i-1: Epilation, eksfoliering, massage. Fjerner hår helt ned til 0,5 mm og du får op til 4 ugers blød hud. Maskinen er udstyret med 40 pincetter, der effektivt fjerner hårene ved roden. Brauns Sonic-teknologi masserer huden i dybden, fjerner døde hudceller og giver en flottere hud. Den er 100% vandtæt, så den fungerer også i vand og under bruseren. 689 kr.

4. Appelsinhuden…

…er for de fleste af os noget af det, der skæmmer allermest, når lårbasserne skal luftes. Altså, lige bortset fra dellerne på maven eller omkring taljen. Desværre kan topmave eller såkaldte dansehåndtag være svære at slippe af med, fordi de tit er hormonelt eller genetisk betingede og derfor ikke kan trænes væk. Det samme gælder de genstridige buler på lårerne. Heldigvis er der hjælp at hente, og løsningen er ”mirakel maskinen” LPG, der går ind og forbedrer blodcirkulationen og giver nærring til bindevævet, hvilket hjælper kroppen af med de ophobede giftstoffer, som hober sig op. LPG er bindevævsmassage hvor maskinen både ruller og suger fedtdepoterne igennem, hvilket giver en mere ensartet hud og mindre cellulite. Behandlingen kan godt mærkes og specielt første gang bliver man opmærksom på, hvor man har ekstra ophobninger i kroppen. 1 behandling koster ca. 600 kr.

 

Se her hvilke klinikker i Danmark, der tilbyder LPG behandlinger. BOOK HER >>

 


Exuviance
Body Tone Firming Concentrate giver kroppen den maksimale anti-ageing effekt. Huden bliver mere fyldig og spændstig og du vil opleve hvordan en ujævn hud bliver mere jævn. Se det fine resultat efter 8 uger med kontinuerlig brug ca. 2 gange om ugen. Roller applikatoren stimulerer blodcirkulationen og de aktive ingredienser forbedrer hudens struktur og udseende. 549 kr.

5. Huden…

…skal også forberedes til solens stråler, og her findes en række såkaldte tan optimizers, der som Decléors Aromaessence Solaire Tan Activator Serum til ansigtet forbereder huden til solen. Serummet forhindrer ældning af huden som følge af solens stråler og gør huden solklar ved at booste cellerne – og så sikrer den, at farven holder længere. HUSK dog at intet kan erstatte en solcreme med minimum faktor 30! En anden måde at forberede huden på, er forsigtig brug af solarium. En grim sommer med forbrændt hud eller soleksem kan kommes i forkøbet med en smule solarium. Det skyldes, at det kun er bruning af huden ved UV-lys, der kan beskytte mod soleksem. Og det får man kun af solen eller af solarium.

 


1. DECLÉOR
Aromessence Solaire Tan Activator Serum. 100% rent og 100% naturlig aromessen, der forbereder huden i ansigtet til solen. Styrker hudens naturlige forsvar og modvirker solskader og ældning af huden. Øger effekten af UV-filtrene, dvs. giver reduceret solskoldning. Øger pigmentproduktionen og giver hurtigere en mere jævn kulør. Modvirker hudirritationer. 450 kr.
2. CLARINS Radiance Plus Golden Glow Booster Body. Denne booster er en banebrydende og unik patenteret innovation fra Clarins Laboratories. Du kan opnå en gylden glød året rundt ved at blande et par dråber med dit sædvenlige kropsplejeprodukt. Sådan bruges den: Bland 3 dråber sammen med din daglige kropspleje. Indeholder Naturlig DHA, erythrulose og aloe vera-ekstrakt. 290 kr.
3. Ecooking Solcreme SPF 30. Vandfast solcreme med SPF 30 og UVA + UVB filte. Beskytter huden mod solens stråler. Middel/høj beskyttelse. Let konsistens. Trænger hurtigt ind i huden. Hverken fedter eller klistrer og hvidter ikke. 100% vegansk. 259 kr.

6. Håret…

…bliver også ramt af solens stråler. Tørt og stift hår er et problem for mange, når først havets salte dråber og swimingpoolens klor har gjort sit indtog. Du kan forberede håret på en drøj sommeromgang ved allerede nu at tænke UV beskyttelse ind i dine hårprodukter og give håret en ordentlig kur, der ruster det til solen. Når først solen har gjort sit indtog, så hold dit hår glansfuldt og sundt ved altid at vaske lokkerne med shampoo, når du har været på stranden eller ude at bade. Brug balsam efter hver hårvask – og giv håret en ugentlig kur. Inden du indtager stranden, kan et produkt, der er vandfast og med UV-beskyttelse, mindske risikoen for, at håret falmer og bliver tørt. Sukker du derimod allerede nu efter det bølgede strandhår, så er HH Simonsen Beach Spray Texturizer ideel til at give håret sommerlook.

 


1. HH SIMONSEN
Beach Spray Texturizer. På få sekunder kan du med denne fantastiske spray, opnå det perfekte beachy look og helt uden at skade håret. Giver et naturligt flagrende og fyldigt hår, som var du lige kommet hjem fra stranden. Beriget med plejende macadima-olie, provitamin B5 og UV-beskyttende ingredienser. 99 kr.
2. System Professional Solar Helio Spray er designet til at genetablere hårets naturlige lipidbalance og beskytte keratinet så håret kan finde tilbage til sin oprindelige sunde tilstand. Resultatet er et sundere hår der er mere modtagelig for at blive stylet og farvet. Sprayen beskytter håret mod solskader og fedter ikke. 125 ml. 269 kr.

7. Brystet…

…kan altid bruge et godt løft, føler mange af os. Og er du ikke til silikone eller en ordentlig omgang push up, så fortvivl ej. Rodial har med dets Boob Job gel for en del år siden lanceret alternativet til indlæg i bh’en. Cremen stimulerer fedtcellerne, og ved at smøre brys-tet ind i cremen hver dag i op til to måneder, vil brystet fremstå fastere og – endnu vigtigere – op til 2,5 cm. større i diameter, lover Rodial. Har du mod på mere, står Rodial også bag Bum Lift, der giver et ekstra boost til numsen samt Arm Sculpt, der gør op med mormorarme – og som hører blandt bl.a. Michelle Obamas yndlingsprodukter.

 


RODIAL
Superfit Boob Job. Målrettede kropspleje, der arbejder for at give dig en slank og tonet krop. Booster og opstrammer bryst og décollete. Ved daglig brug øges barmens størrelse. 1.025 kr.

8. Tænderne…

…ser bedst ud, når de er hvide. Og hvide tænder i et brunt ansigt ser altså bare lækkert ud. En hurtig tandblegning op til sommersæsonen vil give dig det friske sommerlook, som vi alle gerne vil have.

 


ET SMUKT NATURLIGT SMIL
Cmiile Coco er en 100% organisk og veganisk teeth whitener, der ikke er tilsat kemikalier og tilsætningsstoffer. Produktet er baseret på aktiveret kul og naturlig kokosnøddeskal, som tilsammen effektivt bekæmper pletter, misfarvninger, plak, tandkødsbetændelse, bakterier og dårlig ånde. Et sæt indeholder en tandbørste og en Cmiile Coco. 219,95 kr.

9. Fødderne…

…gøres klar med flid, fedt eller snyd? Sandal-sæsonen er startet, og hård hud og skævt klippede negle skal under kærlig behandling. Velplejede fødder kommer desværre ikke helt af sig selv. Det kræver en aften alene i selskab med dine fødder, hvor du finder fodbad, fodfil og en god og plejende fodcreme frem. Du kan enten gøre arbejdet selv og spare penge – eller lade en fodbehandler gøre det for dig og spare tid. Men når du så har fået det gjort, vil dine fødder takke dig resten af sommeren. Så det er helt op til dig selv, om du vil lade andre forkæle dine fødder eller om du selv vil kaste dig ud i det.


Pedicurve
er en elektronisk fodfil hvor selve fileskiven er lavet af glas, der har en ru overflade. Fileskiven kan skiftes og findes i to udgaver – en grov, der fjerner hård hud og en fin, som finpudser og fjerne rester af hård hud. Den er effektiv og nem at bruge og skal bruges på våd hud. Så tag den gerne med i badet, da Pedicurve er vandtæt. Du vil på ingen tid få bløde og smukke fødder, som er klar til at blive vist frem på stranden eller i sandalerne. Husk at få smurt dine fødder ind i en god fodcreme efter du har brugt fodfilen. Kan købes på matas.dk eller thecurve.dk til 299 kr.

10. Sommermakeup…

…har det ikke godt med hverken sol eller vand. Er du træt af at skulle gå “all natural” på stranden for at undgå mørke striber under øjnene så overvej permanent makeup. En diskret eyeliner under øjnene som supplement til en vandfast mascara kan give øjet et helt andet udtryk – og den sidder fast!


Pharmovital
Ocean Kiss med SPF 15
er en helt ny banebrydende læbestift. Med sine plejende og nærende egenskaber virker læbestiften som en læbebalsam og er ligeledes fri for laktose og gluten. Indeholder den fantastiske Spirulina alge, som er anti-bakteriel og beskytter læberne og huden omkring. Pssst… Du kan med fordel kombinere læbestiften med cremen Spirularin® HS, til pleje og beskyttelse af herpes og sårbare læber. Prøv den skønne sommer farve ‘Classic. 229 kr.


Inglot AMC Multicolour System Bronzing Powder er en bronzer palette med 5 naturlige nuancer, som giver det perfekte naturlige solbrune look med glød og glans. Vores favorit er nummer 80! 205 kr.

Lancôme Hypnose drama mascara er en vandfast mascara der giver øjeblikkelig intens volumen. Den s kurvede børste gør den super nem at arbejde med. Man kan nemt bygge lag på lag hvis man ønsker et mere dramatisk look. 260 kr.

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte 7-Eleven og kiosker i hele landet eller lige HER >>

 

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

Share.

About Author

Efterlad et svar