Spraytan og alt du skal vide om behandlingen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bevar den smukke sommerglød med en spraytan. Hvor længe holder farven, bliver man orange og hvad koster behandlingen? Få svarene her…

Hvad er spraytan?

Vil du gerne forlænge din sommerglød, er du træt af at være bleg eller skal du til et arrangement hvor du gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv, er en spraytan behandling måske lige noget for dig. Spraytan er en behandling du får udført hos en professionel behandler, der sprayer en væske på hele kroppen, eller det ønskede område for at opnå eller bevare en smuk, ensartet farve og glød. Spraytan slog for alvor igennem i 1960’erne og har været en populær behandling siden.

Med en spraytan kan man opnå en smuk kulør uden at blive eksponeret for solens skadelige UV stråler.

Hvordan foregår en spraytan behandling?

En spraytan foregår ved at behandleren manuelt sprayer væsken på din krop. Farven kan tilpasses din hudtone og ønsker. Under behandlingen anbefales det at man har så lidt tøj på som muligt, for at undgå hvide striber på kroppen og ikke mindst misfarvninger på tøjet. Hvis du ønsker det kan du sagtens få udført behandlingen i dit undertøj eller engangstrusser som du kan for udleveret hos behandleren.
Behandleren guider dig igennem behandlingen, så du får en ensartet og jævn farve på hele kroppen. Når du har fået lavet en spraytan, skal du vente 6 timer inden du går i bad.

Smitter spraytan af?

Inden dit første bad vil farven kunne smitte af, derfor anbefales det at du tager noget løst og mørkt tøj på efter behandlingen. Du kan sagtens vente med dit første bad til næste morgen, du skal dog bare tænke over at du ikke sover i dit favorit sengetøj, da det kan få misfarvninger.

Bliver man gul eller orange af en spraytan?

Det er en gammel myte at man bliver gul eller orange efter man har fået lavet en spraytan. Udvalget af farver er så stort i dag og de professionelle behandlere blander farverne så de passer til din hudtone og ønsker. Resultatet bliver rigtig naturligt.

Hvor lang tid holder en spraytan?

Holdbarheden kan varier fra person til person afhængig af hvordan man passer på det, hvor meget bader, træner og sveder man. Men som udgangspunkt kan man regne med at farven holder 5-10 dage. Du kan øge holdbarheden ved at påføre en fugtgivende creme dagligt, forkorte dine bade og undgå eksfoliering og barbering i dagene efter behandlingen.

>> TIP! << For at øge holdbarheden er det en god idé at eksfoliere huden dagen inden behandlingen. Ved at fjerne de døde hudceller, kan produktet bedre trænge ind og lægger sig pænt på hudens overflade.

Hvad koster en spraytan?

Som så mange andre behandlinger kan prisen på en spraytan variere fra klinik til klink, og kan koste alt imellem 200-300 kr.

>> Book tid til en spraytan hos en af landets klinikker i nærheden af dig <<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.