Spring hårvasken over med en tørshampoo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis man først har prøvet en tørshampoo, som virker til ens behov vil man aldrig undvære den igen. Det er nemt og bekvemt!

Derfor kan du ikke undvære en tørshampoo

En tørshampoo er først og fremmest et mirakelmiddel imellem dine hårvask. Du kan sagtens nøjes med at vaske dit hår 1-2 gange om ugen, og så friske håret op med en tørshampoo ind imellem. Tørshampoo er en smagssag og hvad der er godt og effektivt for mig, behøver ikke at være det for dig.
Tørshampoo virker først og fremmest affedtende på håret, men det kan også give en rigtig god struktur og volumen i håret. Som noget af det sidste nye, så kan man nu også få dem med farve, der matcher din hårfarve. Man kan affedte og kamuflere de grå hår og lige trække den nogle ekstra dage eller uger med dit frisørbesøg.

Husk at tørshampoo ikke er en erstatning for din hårvask. Det er blot en effektiv måde at udskyde din hårvask lidt, hvis du gerne vil trykke en ekstra gang på snooze knappen eller måske bare ikke bryder dig om hårets struktur når det er nyvasket.

Sådan bruger du en tørshampoo

  • Du sprayer din tørshampoo i tørt hår og sørg for ikke at komme for tæt på hovedbunden. Hold gerne ca. 20-30 cm. afstand.
  • Lad tørshampooen virke 1-2 minutter og massér den derefter ind i hovedbunden og red den derefter ud i resten af håret.

3 gode anbefalinger:

Batiste a Hint of Colour Light Blonde giver håret nyt liv og affedter urenheder samt fedt. Udover at affedte og give nyt liv til håret, så er den specielt udviklet til det blonde hår. Tørshampooen har en let farve, så helt naturligt blender ind i håret og reducerer synligheden af udvoksning. 200 ml. 69 kr.
 

Björn Axén Dry Shampoo Soft Touch giver en let struktur og fylde til håret, uden det føles klæberigt og stift. Tørshampooen absorberer overflødigt fedt, så håret både ses og føles renere. 200 ml. 140 kr.
 

Amika Perk Up Dry Shampoo affedter og fjerner øjeblikkeligt lugt fra håret så det føles friskt og rent. Håret efterlades affedtet og den giver en skøn styling med struktur og volumen til håret. 232 ml. 229 kr.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.