Nyt

Støt de lokale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kosmetologer, massører, spa steder, akupunktører, frisører og alle landets andre behandlere er i disse tider lukket ned og det kan have kæmpe konsekvenser og i værste fald ende med at de ikke overlever covid-19 pandemien.

Gør en forskel og støt de lokale

I disse tider døjer mange af os med slemme udgroninger, udvokset Shellac, lange hår på benene og de mere intime steder samt en hud, der viser sig fra sin værste side, fordi de ikke kan komme til deres professionelle skønhedsbehandling.

Støt branchen: Køb produkter eller bestil et gavekort fra dine lokale klinikker og saloner!

HOLD UD! Undgå at ty til din skraber selvom du er ved at blive vanvittig af hårvæksten. Undgå hjemmehårfarve for at dække den grå bund. Brug tiden på at lægge en helt normal neglelak til du igen kan få lagt din professionelle Shellac. I mellemtiden kan du gøre en kæmpe forskel for din lokale behandler og klinik. STØT ved at købe gavekort eller få fyldt hylderne op med produkter. Ved at støtte kan du hjælpe de små lokale igennem den tvungne nedlukning, og derved sørge for at de er der når du igen skal bruge dem.
Vi krydser alle fingre for der igen kan bliver åbnet op d. 11. maj 2020. Selvfølgelig med fokus på hygiejne, afspritning og afstand.

Tips til hvad du kan gøre derhjemme…

Har du rester af shellac på dine negle

Sådan fjerner du det:
Klip en vatrondel ud i fire stykker, læg dem i acetone og derefter på neglen med sølvpapir rundt om. Du har mere kontrol med det, ved at tage en hånd ad gangen. Lad det sidde på i 10 minutter, og så er Shellac’en lige til forsigtigt at skrabe af, meget gerne med en rosenpind. Giv dine negle en kurbehandling og styrk neglene de kommende uger, vi kan anbefale CND Rescue eller Herome nail hardener

Forlæng din hårfarve

Du kan nemt forlænge din hårfarve eller skjule din udgroning ved at bruge en tørshampoo eller en root concealer. Vi kan anbefale root concealer fra Björn Axén, Antonio Axu og Schwarzkopf. De fås i både mørke og lyse farver og er fantastiske til at skjule udgroningen til vi igen kan vende tilbage til frisøren.

Min hud flipper ud, hvad gør jeg?

Vi er så heldige, at de mange dygtige kosmetologer MEGET gerne vil hjælpe med råd og vejledning. Ring eller send en mail til din behandler og spørg dem til råds. Flere klinikker har også valgt at lave online konsultationer for at kunne være behjælpelige med at imødekomme kundernes behov.

I denne svære tid er det vigtigere end nogensinde før at vi står sammen og hjælper hinanden hvor vi kan – både stort og småt.
 

>> KLIK HER OG FIND EN KLINIK NÆR DIG <<

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.