Nyt

Sund og skøn som Vibeke Nielsen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hun har været i skønhedsbranchen i noget nær en menneskealder. Som tidligere skønhedsredaktør på bl.a. Femina og Modemagasinet IN har hun testet og skrevet om alverdens produkter. I dag er Vibeke Nielsen hoppet over på producentsiden som Head of Marketing and Communications for det danske beauty brand RAAW By Trice.

Vibeke Nielsen: “Mine favoritter”

Mit bedste beauty tip…

Åhh, det er så banalt, men søvn er essentielt. Jeg ved, at ingen cremer eller behandlinger kan opveje en god nats skønhedssøvn. Og så skal der fugt, fugt og atter fugt til. Tør hud er trist hud – jeg har derfor altid min olie eller en mist med i tasken.

Rens med vand er essentielt for mig. Ellers føler jeg slet ikke, huden bliver ren. Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser koster 220 kr.

Jeg holder mig sund ved…

At starte dagen med kogt vand med en friskpresset citron i. En antioxidant/vitamin rutine, jeg startede efter at have været på et ayurvedisk retreat. Jeg træner udendørs i Fælledparken tidligt om morgenen to gange om ugen året rundt. Vi er et mindre hold, som har en personlig træner. Det er så praktisk og Corona-safe. Og så tager jeg online Yin Yoga klasser via mit yndlings-yogacenter Yoga Vesterbro. Jeg har desuden en aftale med mig selv om at cykle til ALT, hvad jeg kan cykle til. Jeg forsøger at spise fornuftigt – lige indtil der er kage i farvandet. Jeg kan ikke styre det!

Rudolph Care The Rescue Balm er en, jeg køber igen og igen. Den redder tørre læber og mine irriterende tørre negleomgivelser. Koster 165 kr.

Når jeg skal slappe af…

Tager jeg op i mit sommerhus i Sejerøbugen, tænder op i brændeovnen, roder i haven, skærer i nogle grene, stabler brænde, bager, laver en hårkur og lægger en ansigtsmaske, går lange ture langs stranden og drikker alt for meget kaffe. Den lille hytte er mit helle, og jeg er nærmest smådeprimeret, når jeg skal retur til København søndag aften.

For nogle år siden stoppede jeg med at farve hår og lod det grå gro ud. Redningen til mit grå og ret tørre hår er shampooen Kevin Murphy Hydrate-Me Wash. Koster 219 kr.

De her produkter kan jeg ikke leve uden…

Hyaluronic Ocean Serum og Drops of Gold fra RAAW By Trice er mine uundværlige beauty babies. Begge produkter bruger jeg morgen og aften. Hyaluronsyre er min absolutte yndlingsingrediens, og jeg kan både mærke og se, hvordan min hud bliver fugtet, fyldig og flot, når jeg putter serum på min rene hud. Over den bruger jeg olien Drops of Gold. Den er fed og skøn og det perfekte underlag for foundation. Jeg elsker nemlig, at hud får lov at ligne hud, og at overfladen forbliver dewy uden at se fedtet ud. 

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.