Sundt hår og mere af det

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Langt de fleste kvinder forbinder deres feminitet med håret, og når de mister det, opstår der naturligt nok en krise. Er du ramt af hårtab, hvad kan du så gøre? Læs med her…

Har du oplevet hårtab?

I gennemsnit har et menneske op mod 100.000 hår og hvert enkelt hårstrå gennemgår forskellige faser. Er du ramt af hårtab, så kan vi trøste dig med, at du langt fra er alene. Undersøgelser viser, at op mod 25% af alle danskere herunder både mænd og kvinder vil rammes af hårtab i større eller mindre grad, fra de fylder 25 år. Dette kan der være både fysiske og psykiske årsager til. Men rammes man af hårtab hvad gør man så?

Hvorfor taber man håret?

Hårtab kan både være en forbigående eller en vedvarende tilstand, der kan forårsages af forskellige årsager. Nogle vil opleve at håret langsomt tynger ud og pludselig helt forsvinder, hvor andre oplever hårtab i perioder der kan være f.eks. hormonelt eller stress betinget. Hårtab rammer oftest mænd, men kvinder kan bestemt også komme ud for, at håret tynder ud og man i værste fald kan få så tyndt hår, at man kan se hovedbunden.

En af de hyppigste årsager til hårtab for både mænd og kvinder er genetik, men man kan også se hårtab i forbindelse med vitaminmangel og fejlernæring i kosten. Specielt B-vitamin er vigtigt når det kommer til hårvækst. En af de første og nemmeste ting at agere på ved hårtab er, at se på kosten; får du tilført nok B-vitamin via kosten, eller skal du have kosttilskud i form af B-vitamin piller.

Fundamentet er en sund krop og hårbund

Vi kan hverken bekæmpe genetikken eller alderen, men vi kan hjælpe vores krop og hovedbund på vej i den rigtige retning, og tilføre kroppen de vitaminer og den næring som den har brug for. Fundamentet er altafgørende, hvis man gerne vil opretholde en sund hovedbund og undgå helt eller delvist hårtab.

  • Undgå overdreven brug af hårstyling produkter, da de nemt kan medvirke til en rød, irriterret hovedbund med tilstoppede hårsække og ubalance i hårvæksten.
  • Undgå længerevarende perioder med stress. Det kan selvfølgelig være svært at bestemme, at man ikke vil væres stresset, men struktur og gode rutiner i hverdagen kan gøre det hele lidt mere overskueligt både derhjemme og på jobbet.

Hair Loss Wash er en antibakteriel shampoo, der modvirker bakterier og irritation i hovedbunden.

Forebyggelse er altid bedre og nemmere end bekæmpelse. Et godt råd er at komme i gang, så snart man ser de første symptomer på hårtab.

Hvorfor vælge produkter mod hårtab fra Australian Bodycare?

Der findes ikke noget mirakelmiddel mod hårtab. Det kræver hårdt arbejde hvis man vil have noget af den tabte hårvækst tilbage. Produkterne fra Australian Bodycare arbejder målrettet på at genoprette den ubalance, som opstår i hovedbunden og giver dit hår de bedste betingelser for gode resultater. Denne unikke serie består af tre produkter, der alle indeholder nærende og givende ingredienser herunder; Tea Tree Oil, Capilia Longa og serummet Biotin, som har vist sig at være rigtig effektive, når det kommer til hårtab. Produkterne hjælper med at give en sundere hovedbund og et tykkere hår.

Man kan sagtens bruge produkterne hver for sig, men vil man opnå den bedste effekt, skal man bruge de tre produkter sammen.

Australian Bodycare Hair Loss Serum indeholder Tea Tree Oil, der virker antibakterielt, som sammen med biotin giver hovedbunden de aller bedste betingelser for et tykkere og stærkere hår. Derudover indeholder serummet Capilia Longa, der har en klinisk dokumenteret virkning mod hårtab. 100 ml. 199 kr.

Australian Bodycare Hair Loss Wash er en antibakteriel shampoo, der modvirker bakterier og irritation i hovedbunden. De aktive ingredienser sikrer en ren hovedbund og skaber de bedste betingelser for mindre hårtab. 250 ml. 129 kr.

Australian Bodycare Hair Loss Spray indeholder som de to andre produkter også det naturlige aktiv Capilia Longa og Tea Tree oil, der tilsammen giver et stærkere og tykkere hår. Det anbefales at bruge sprayen hver dag, og den er ekstra vigtig hvis du en dag ikke når at vaske håret. 150 ml. 129 kr.

Køb det samlede sæt 449 kr.

Hair Loss Serum indeholder bl.a. Tea Tree Oil og bioti, der giver hovedbunden de aller bedste betingelser for et tykkere og stærkere hår.

Sådan gør du:

  • Serummet sprayes direkte i hovedbunden og masseres ind i hovedbunden – både morgen og aften. Serummet skal ikke skylles ud, men skal bare have lov at sidde og virke. Et godt tip er, at påføre serummet i hovedbunden om aftenen inden man går i seng, så kan produktet få lov at virke helt uforstyrret over natten.
  • Shampooen bruges dagligt. Masser shampooen forsigtigt ind i håret og lad den sidde 2-3 minutter for at den kan virke optimalt, inden den skylles ud. Undgå alt for varmt vand, det udtørre og irriterer hovedbunden unødvendigt.
  • Sprayen bruges også dagligt og kan sprayes både i vådt hår efter badet, men kan også sprayes direkte i tørt hår.
>> Din mulighed for en hovedbund i balance, det fortjener den! Læs meget mere om Australian Bodycare og alle deres produkter lige her… <<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.